1 KS Mini Auto Air Ion Tester Počítadlo Merača pre Negatívne Air Ion Generátor Nástroj ion meter aeroanion detektor Auto Čistička Vzduchu

Novinka

€29.04

/ €53.79

Skladom

1 KS Mini Auto Air Ion Tester Počítadlo Merača pre Negatívne Air Ion Generátor Nástroj

Popis:

Tento nástroj je kvalitný produkt, než kvantitatívne produkty, pretože presnosť, vhodné len pre testovanie hodnoty negatívnych iónov čističe vzduchu a negatívne ióny generátor, a tam sú niektoré plávajúce zákazníci, ak si mysli, vybrať ostatné prosím, vďaka.

Vlastnosti: Tento air ion tester je určený pre test vysokú úroveň koncentrácie negatívne alebo pozitívne air ion. Tento nástroj môže byť použitý na určenie, či negatívne ióny polarita vyrába vzduchu negatívne ióny generátor alebo čistička vzduchu je správne, a koncentrácie iónov koncentrácia je odhadnúť. S ním môžete odhadnúť, či air ion generátor alebo čistička vzduchu funguje v dobrom stave. Jednoduchý a malý dizajn, ľahko sa prenáša veľmi ľahko zavesiť ako náhrdelník rozsah Merania:10000 --- 19,990,000(ióny/cc) Rozlíšenie: 10000 (ióny / cc) Kompaktný, ľahko sa prenáša Môže pozitívne a negatívne ióny koncentrácie Pre rôzne negatívne ióny generátor, čistička vzduchu, klimatizácia, vysoká koncentrácia iónového zdroja na meranie. LCD displej: zobrazenie hodnoty jednotiek pre miliónov eur, maximálna čítanie 1999 LR44button batérie je potrebné(batéria nie je súčasťou balenia)

Maximálna hodnota zostáva (AITP)

AIT (P) ion meter výhody:

AIT (P) aniónové ion rozchod je AIT rozchod zlepšiť, to je najväčší rozdiel medzi AIT je maximálna hodnota meraného vzduchu ióny zostanú zobrazené na displeji, to sa bude dať nástroj čítania stabilný, ľahko čítať . Pred každým meraním na potvrdenie prepínač v polohe "off", keď ste začať robiť nástroj preč od objektu, tak, že jeho počiatočné čítanie nula alebo blízka nule nariadenia a potom pomaly zatvorte iónového zdroja. Zobrazuje čítanie zostane dovtedy, kým je vypnuté napájanie.

Použitie:

1. Prepnite do polohy "ON".

2. vedenie palcom a námestí pred plechu, plechu smerom k zadnej vzduchu negatívne ion generátor, a testované bližšie vzduchu aniónové generátor tester hodnoty vyššie, keďže menšie. Preto, aby sa zabezpečili presnosť výsledkov merania, nechajte meter a test negatívny, iónový generátor udržiavať vhodnú vzdialenosť.

3. merací proces, nedotýkajte sa kovových kus na zadnej strane prístroja, inak by to byť nepresné hodnoty.

4. Ak čítania sa nekoná meranie symbol sa meria kladné ióny, ak displej "-" je negatívne ióny povrchu.

5. Re-opatrenie by sa mal najskôr vypnite napájanie, potom ho reštartujte.

6. Meranie metódou textil: palec do kontaktu s predným kovové dosky, kovové dosku smerom k zadnej časti textilné jemne trieť testu sa na displeji zobrazí ion koncentrácia a polarity, ktoré môžu vyrábať iónov, ako schopnosť textílie druhov dôležité referencie.

Špecifikácia:

Napájanie: 2 x 1,5 V LR44 gombíková batéria(vstavaný)

LCD Displej: Max čítanie 1999

Test rozsah je medzi 1x10000 na 1999x10000 iónov/cc

Rozlíšenie:1x10000 iónov/cc

Rozmery: 8 x 3 x 1,3 cm/3.15 x 1.18 x 0.51 palec

Hmotnosť: 89g

Poznámka:

1. Tento nástroj je-vysoká impedancia meranie meter, musí venovať pozornosť vlhkosti pri používaní a zbieranie, ak vlhkosti objavil sa potom testovanie je nestabilná, čítanie porucha a iné problémy, potom k dispozícii sušič vlasov alebo sušenie na slnku.

2. Keď je batéria sa spúšťa nízky stav batérie sa zobrazí symbol, malo by sa otvoriť zadný kryt a vymeňte batériu so špecifikáciami a pozornosť batérie polarity.

3. Ak potrebujete získať presnejšie iónov alebo merať iónov v prostredí menej ako 10 000 (ióny / cc) z nasledujúcich, zvoliť iné aniónové detektor, prosím.

Package Zahrnuté:

1x Air Ion Tester

1 x Modrá šnúrka na zápästie

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: deerma xiao, co2 meter, horúčka meter, ford led počítadlo, air ion tester, vzduch častíc počítadlo, ion tester, prach monitor, vzduch monitorovať kvalitu, meter ozónu

Názov Značky Aramox
Číslo Modelu air ion tester
S LCD Displej Alebo Nie Áno
Plyn Typ CO
Pôvod CN(Pôvodu)
DIY Dodávky Inštalatérske práce

Napísať recenziu

1 KS Mini Auto Air Ion Tester Počítadlo Merača pre Negatívne Air Ion Generátor Nástroj ion meter aeroanion detektor Auto Čistička Vzduchu

1 KS Mini Auto Air Ion Tester Počítadlo Merača pre Negatívne Air Ion Generátor Nástroj ion meter aeroanion detektor Auto Čistička Vzduchu

1 KS Mini Auto Air Ion Tester Počítadlo Merača pre Negatívne Air Ion Generátor Nástroj Popis: Tento nástroj je kvalitný produkt, než kvantitatívne produkty, pretože presnosť, vhodné len pre testovanie hodnoty negatívnych iónov čističe

Súvisiace produkty