30 Farby Zmiešané Farby Práškové Farbivo Lesk Minerálne Posiať Tvoria Žiarivým Leskom Prášok Nastavenie Dočasné Tetovanie Auta

Novinka

€11.21

/ €15.36

Skladom

Odrážky:

1、1. Flash tetovanie s 24 farby flash, 120 flash tetovanie mold konštrukcie. Majú všetko, čo môžete potrebovať pre okamžitý úžasné body art. Vysoko kvalitné tvár a telo maľované lesk prášok, bezpečný pre pokožku.

2、2. Môžete použiť tetovanie zostavy kdekoľvek na tele, tvár, ruky, a dokonca aj nechty umenie a očné tiene. Používa sú nekonečné.

3、3. Flash tetovanie je vodotesný a trvá 3-7 dní. To závisí od bežných podmienok a správnu údržbu. Môžete použiť mydlo alebo make-up remover odstrániť.

4、4. Vhodné pre všetky vekové skupiny, vrátane detí a dospelých. Pomocou ľudské telo ako plátno, to je najlepší nástroj na uvoľnenie detí kreativitu! Najvhodnejšie pre dovolenku tvorby, Halloween, Vianoce, detské umenie strany DIY hry pre dievčatá predstierať, hry, šaty do hry, hrať úlohu. Vychutnajte si nádherný tvorivý čas s priateľmi.

5、5. To je 100% istý, že bude poskytovať koži-priateľský a kvalitné tvár a telo obrazy. Jednoduché použitie, šablóna sa ľahko odstrániť a pokožky nebudú poškodené.

Popis:

1. Flash tetovanie s 24 farby flash, 120 flash tetovanie mold konštrukcie. Majú všetko, čo môžete potrebovať pre okamžitý úžasné body art. Vysoko kvalitné tvár a telo maľované lesk prášok, bezpečný pre pokožku.

2. Môžete použiť tetovanie zostavy kdekoľvek na tele, tvár, ruky, a dokonca aj nechty umenie a očné tiene. Používa sú nekonečné.

3. Flash tetovanie je vodotesný a trvá 3-7 dní. To závisí od bežných podmienok a správnu údržbu. Môžete použiť mydlo alebo make-up remover odstrániť.

4. Vhodné pre všetky vekové skupiny, vrátane detí a dospelých. Pomocou ľudské telo ako plátno, to je najlepší nástroj na uvoľnenie detí kreativitu! Najvhodnejšie pre dovolenku tvorby, Halloween, Vianoce, detské umenie strany DIY hry pre dievčatá predstierať, hry, šaty do hry, hrať úlohu. Vychutnajte si nádherný tvorivý čas s priateľmi.

5. To je 100% istý, že bude poskytovať koži-priateľský a kvalitné tvár a telo obrazy. Jednoduché použitie, šablóna sa ľahko odstrániť a pokožky nebudú poškodené.

Vhodné na deň Vďakyvzdania, Vianoce a Halloween. Vhodné pre strany, bary a iné strany. Pomocou ľudské telo ako plátno, najlepším nástrojom na uvoľnenie detí kreativitu!

Použitie:

Nalepte šablóny do pokožky. Pri použití lepidla, byť tenšie. Po nanesení lepidla, ťahom snímte šablónu a počkajte 1 minútu. Po lepidlo zmení transparentné, posypeme práškom na to, potrieme rovnomerne s malými prášku, a využívajú veľké prášok. Sweep odstrániť prebytočné trblietky a je to hotovo.

Špecifikácia:

Meno: 30 farieb Diamantový Lesk Svetelný Tetovanie Nastaviť

Balenie Zoznam:

Lesk*24

Svetelný Prášok*6

Lepidlo*2

Kefa*5

Duté Tetovanie, Šablóny*5/120 vzory

Papierové Krabice*1

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: lesk mix, airbrush farba, vysoká horák, tieň, airbrush farby súpravy, modelov, airbrush lak, klinec pigment, dvojitý horák, jeden horák, christen prvé sväté prijímanie

Materiál Plastové
Názov Značky NoEnName_Null
Veľkosť 420g
Číslo Modelu trblietavý prášok nastavenie
Množstvo 37

Napísať recenziu

30 Farby Zmiešané Farby Práškové Farbivo Lesk Minerálne Posiať Tvoria Žiarivým Leskom Prášok Nastavenie Dočasné Tetovanie Auta

30 Farby Zmiešané Farby Práškové Farbivo Lesk Minerálne Posiať Tvoria Žiarivým Leskom Prášok Nastavenie Dočasné Tetovanie Auta

Odrážky: 1、1. Flash tetovanie s 24 farby flash, 120 flash tetovanie mold konštrukcie. Majú všetko, čo môžete potrebovať pre okamžitý úžasné body art. Vysoko kvalitné tvár a telo maľované lesk prášok, bezpečný pre pokožku. 2、2.

Súvisiace produkty