Nový Luxusný Chelsea Boots Ženy Členková Obuv Robustný Zimné Topánky Na Platforme, Členkové Topánky Pošmyknúť Na Robustný Päty Teplý Štart Značky

Novinka

€6.95

/ €12.41

Skladom

Móda Motocycle botičky Ženy Topánky Botas Žena Dámske Členkové Topánky Námestie Päty Martin Topánky Jesenné Topánky Kamufláž Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový & Vysokej kvality. Materiál: PU + Gumy. Farba: ako obrázky zobrazené. EUR Veľkosť: 35/36/37/38/39/40/41/42. Prosím, podľa vašej nohy dĺžka vybrať správnu veľkosť .obráťte sa na nás , ak si nie ste istí veľkosťou .vďaka

Package: 1 pár Pozornosť: 1. Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora. 2. S tým rozdielom, v metódu merania, prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti odchýlky (1cm=0.39 palca).Ďakujeme za pochopenie!! 3.Naša veľkosť nie je štandardné EUR veľkosť, a to je len rovné dĺžka nôh! 4.Veľkosť štandardné rôznych krajinách a v rôznych manufucturers sú rôzne, vaše nohy dĺžka je jediné kritérium pre výber veľkosti.

prosím vyberte EUR Veľkosť 35, ak vaša noha je dĺžka 22,5 cm. prosím vyberte EUR Veľkosť 36, ak vaša noha dĺžka je 23 cm. prosím vyberte EUR Veľkosť 37, ak vaša noha dĺžka je 23.5 cm. prosím vyberte EUR, Veľkosť 38, v prípade vášho chodidla dĺžka je 24 cm. prosím vyberte EUR Veľkosť 39 , ak vaša noha dĺžka je 24,5 cm. prosím vyberte EUR Veľkosť 40, ak vaša noha dĺžka je 25 cm. prosím vyberte EUR Veľkosť 41, ak vaša noha dĺžka je 25.5 cm. prosím vyberte EUR Veľkosť 42, ak vaša noha dĺžka je 26 cm.

1.O SPÄTNÚ VÄZBU

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

2.O DOPRAVU

1. Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Doprava Zdarma Na Celom Svete O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava(ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

3.O NÁVRAT VÝMENNÝCH POLITIKY

V našom internetovom obchode robiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom .

Upozorniť: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém:

*Číslo objednávky

*Položky SKU číslo

*Obrázok je chybný .

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

4.NAŠE ZÁRUKY

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť:

1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom.

2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Štítky: moto topánky, guccci topánky ženy, béžová prada topánky, boot robustný päty, boot platforma, kravatu robustný podpätky, nastaviť luxusné topánky, chelsea ženy, mens robustné topánky platformu, telo ženy, luxusné

Hriadeľ Materiál PU
Boot Výška ČLENOK
Obkladový Materiál PU
Číslo Modelu ST914442
is_handmade Áno
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Vrchný Materiál PU
Stielka Materiál PU
Boot Typ Motocykel topánky
Uzavretie Typ Krajky-Up
S Platformy Áno
Päty Typ Byt s
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Podrážka Gumené
Názov Značky Bigsweety
Výška Plošiny 0-3 cm
Módny Prvok Platforma
Sezóna Zimné
Výška Podpätku Med (3-5cm)
Vzor Typ Pevné
Prst Tvar Kolo Prst

Napísať recenziu

Nový Luxusný Chelsea Boots Ženy Členková Obuv Robustný Zimné Topánky Na Platforme, Členkové Topánky Pošmyknúť Na Robustný Päty Teplý Štart Značky

Nový Luxusný Chelsea Boots Ženy Členková Obuv Robustný Zimné Topánky Na Platforme, Členkové Topánky Pošmyknúť Na Robustný Päty Teplý Štart Značky

Móda Motocycle botičky Ženy Topánky Botas Žena Dámske Členkové Topánky Námestie Päty Martin Topánky Jesenné Topánky Kamufláž Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový & Vysokej kvality. Materiál: PU + Gumy. Farba: ako obrázky zobrazené. EUR Veľkosť: 35/36/37/38/39/40/41/42.

Súvisiace produkty