6.4 L/8.5 L/16 L Bezpečnostný Zámok Úložný Box Digitálny Trezor Úložný Box pre Domáce Kancelárie zaistenie Bezpečnosti Box držať Hotovosť, Šperky Dokumenty

Novinka

€14.37

/ €23.96

Skladom

Legovanej ocele 6.4 L/ 8.5 L/ 16 L Osobný Digitálny Elektronický Bezpečnostný Trezor Prípade Políčka Prístupové Tlačidlá Sejfy Home Office Popis:

Tento Digitálny Bezpečnostný Trezor nie je veľmi veľký,takže si môžete vziať, ak chcete.A tento materiál je veľmi odolný,môže anti-vody, anti-fire, proti prachu, takže si môžete zachovať vaše Hotovosti Šperky Dokument Zmluvy Certificant Banka knihu v ňom, aby ste ho chránili pred odvezený ostatných.Heslo nie je možné crack, tak to je veľmi bezpečný, aby vaše osobné tovaru v nej.A môžete zmeniť heslo vždy, keď budete chcieť.Veľmi pohodlné.Tiesňové tlačidlo je v balení na vás, aby ste otvorili trezor pomocou tlačidiel. V trezor bude uzamknutý, smrtiace po niekto snaží, aby ju otvorili a vošli tri zlé heslá na ochranu tovaru v poli.

Funkcie: VOJENSKÉ KVALITY A TVRDOU ŠKRUPINOU, Digitálny Bezpečnostný Trezor je vyrobený z Q235 legovanej ocele a unibody proces je plynulý a trvanlivé.Nie je možné otvoriť bez hesla, alebo kľúče.Takže sa nemusíte obávať o bezpečnosť bezpečné. SUPERSECRET HESLO, heslo bol zložený s 3-8 čísla.Bezpečné bude smrtiace zablokuje po troch krát zadania nesprávneho hesla, ktoré znemožňuje crack, heslo. JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA,je veľmi ľahko nainštalovať trezor.Prvý niesol dve diery v stene, potom pevné bezpečnejšie na stenu, potom sa budete musieť nastaviť heslo. Aké je to ľahké. TIESŇOVÉ TLAČIDLÁ, je núdzové tlačidlá v balení, môžete ho použiť otvorte trezor.Otvorte zámok štít a vložte kľúč a potom otočte kľúčom proti smeru hodinových ručičiek a otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek a potom dvere budú otvorené. ŠIROKO použitie,trezor môžu byť používané v Domácnosti, Kancelárii Školy Hotel na uloženie Hotovosti Šperky Dokument Zmluvy Certificant Banka knihy a tak ďalej.To je veľmi prenosný, môžete vziať kamkoľvek potrebujete.

Špecifikácie:

Názov:Elektronické heslo bezpečné

Farba:Čierna

Materiál:Zliatina ocele

Hmotnosť:3,6 kg/5,5 kg/8 kg

Veľkosť:6.4 L(17*23*17 cm)

8.5 L(20*31*20 cm)

16 L(25*35*25cm)

Package Zahrnuté:

1 x trezor

2 x kľúče

2 x kusov montážne skrutky

1 x manuál inštrukcie

6.4 L:

8.5 L:

16 L:

O SPÄTNEJ VÄZBY:

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich ! PLATBY:

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. O PREPRAVE:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

Štítky: spojovacia skrinka pre kameru, prípad bezpečnosť, prípade iphon, okno nástroja, hliníkové prípade, zapečatené bezpečnostné prípade, taška hodinky, uhorky tlač, stanley toolbox, box storag

Názov Značky Hilitand
Druh caja de seguridad digitálne
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ 1 digitálny elektronický trezor
Materiál Legovanej Ocele
Typ 2 cofre digitálne
Veľkosť 6.4L/ 8.5L/ 16L etc 3 Size for Choose
Číslo Modelu Elektronické Zabezpečovacie Núdzovom Prípade
Typ 3 digitálny trezor

Napísať recenziu

6.4 L/8.5 L/16 L Bezpečnostný Zámok Úložný Box Digitálny Trezor Úložný Box pre Domáce Kancelárie zaistenie Bezpečnosti Box držať Hotovosť, Šperky Dokumenty

6.4 L/8.5 L/16 L Bezpečnostný Zámok Úložný Box Digitálny Trezor Úložný Box pre Domáce Kancelárie zaistenie Bezpečnosti Box držať Hotovosť, Šperky Dokumenty

Legovanej ocele 6.4 L/ 8.5 L/ 16 L Osobný Digitálny Elektronický Bezpečnostný Trezor Prípade Políčka Prístupové Tlačidlá Sejfy Home Office Popis: Tento Digitálny Bezpečnostný Trezor nie je veľmi veľký,takže si môžete vziať, ak chcete.A

Súvisiace produkty