NOVÉ Slúchadlá Taška Kompresie Nerozbitné puzdro Pre Ukladanie Dát Line Marshall Slúchadlá

Novinka

€4.17

/ €8.17

Skladom

Slúchadlá Taška Kompresie Nerozbitné Puzdro Pre Ukladanie Dát Line Marshall Slúchadlá

Výkonné slúchadlá taška, elastická ochrana tvar, sa dá vyhnúť vonkajšieho vplyvu poškodenia slúchadlo, môžete ľahko prispôsobiť slúchadlá, tesný vhodné pre Marshall prvej generácie, druhej generácie a iné sebe skladacie slúchadlá, žehlička trojuholník FC700, FC707, SJ33, SJ55, SJ3, SJ5, FW3, FW33 a iné slúchadlá, ktoré tiež môžu byť použité dokonale.

ZOZNAM: 1* slúchadlá taška +1* karabína

Objednávky Info

Platby

1: akceptujeme Alipay, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2: Platba musí byť uskutočnená do 3 dní u objednávok. 3: Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte, kým druhý a skúste znova.

Zásielky

1: tovar zasielame do celého sveta. 2: podporujeme zásielky ePacket, Čína Príspevok Air Mail, EMS, Fedex a DHL, neváhajte a vyberte si spôsob, ktorý vám radšej lepšie. 3: Všetky objednávky bude dodaný von do 3 až 5 pracovných dní po vaša platba prišla. 4: dodacia lehota môže byť pestrý a niekedy to môže trvať až 10 do 60 dní. 5: tovar bude označený ako "Dar" a vyhlásil za nižšiu hodnotu pre prepravné účely. 6: Ak adresa nie je správna, pls, aby striedanie pred zaplatíte, nepresné adresu spôsobí mail stratí. Nároky na vrátenie tovaru nebudú akceptované pre tento prípad. 7: Sledovanie Nie. bude poskytovať raz sme lode von tovaru.

Návrat

1: z nejakého dôvodu ste\'re nie je spokojný s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady. Spracujeme vašu žiadosť v priebehu 2 až 5 dní po obdržaní vrátenej položky. 2: Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite nahradenie alebo opravu. Ak výmena nie je vailable, potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Spätná väzba

1: Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, pls láskavo sa chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2: Prosím, neváhajte aontact nás a získajte lepšie riešenie pred odchodom negatívna spätná väzba. Sme\'re vždy sa v našich silách.

Ak ste spokojní, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pochvalu !

Ako presne bol popis produktu?

Ako boli ste spokojní s predávajúceho komunikácie?

Ako rýchlo si predávajúci loď položky?

Zdieľanie

Štítky: airpod pro prípade roztomilý budle, g apple airpods prípade, airpod písmeno, marshall časť, mi prípade slúchadlá, senhaiser slúchadlový kábel, marshall reproduktor prípade, maršal, prípade pevného, muži vzduchu struky prípade

Položka Druh Tašky
Druh Headset Prípade
Funkcia pre ukladanie Marshall slúchadlá a dátový cabes
Materiál Handričku
Veľkosť 15.5cm*14.5cm*7.5cm
Function1 Prenosné vonkajšie headset taška
Hmotnosť 0.12 kg
Číslo Modelu b-007
zoznam 1* slúchadlá taška +1* karabína
farba čierna
Package No

Napísať recenziu

NOVÉ Slúchadlá Taška Kompresie Nerozbitné puzdro Pre Ukladanie Dát Line Marshall Slúchadlá

NOVÉ Slúchadlá Taška Kompresie Nerozbitné puzdro Pre Ukladanie Dát Line Marshall Slúchadlá

Slúchadlá Taška Kompresie Nerozbitné Puzdro Pre Ukladanie Dát Line Marshall Slúchadlá Výkonné slúchadlá taška, elastická ochrana tvar, sa dá vyhnúť vonkajšieho vplyvu poškodenia slúchadlo, môžete ľahko prispôsobiť slúchadlá, tesný

Súvisiace produkty