Hra Sex Tabuľka Sada Pre Páry, Pre Erotické Hry A Predohra Svetelný Sex

Novinka

€7.75

/ €11.23

Skladom

Popis: 1,Jednoduché Hrať: Stlačte elektrický spínač a otočte gramofón, aby svojich partnerov trpieť následkami v tejto hre šancu.

2,Charakteristický Dizajn: Každá možnosť bude mať funkciu vykonávať na svojho partnera a budete nikdy vedieť, ďalšie kroky, ktoré chcete pridať ďalšie tajomné a stimuluje do noci.

3,Ideálny Novosti: Zaujímavé kockách hra je ideálny novosť darček pre páry alebo pre novomanželov.

4,Viaceré Funkcie: Vtipné a stimulovať pre dospelých, páry, milenci, novomanželov, nočný klub, alebo rodinné stretnutie.

5,Špeciálny Darček: Ideálny ako skvelé a zábavné pár darček pre hračky v domácnosti a nezabudnuteľný darček pre priateľov.

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Ak chcete byť šťastnejší s milenci, romantické varná doska môže pomôcť, aby ste sa viac šťastnejší. Môžete tiež dať im priateľovi ako darček. To je zvláštny dar a bude nezabudnuteľný darček.

Špecifikácie:

Materiál: plast

Farba: viď obrázok

Veľkosť: cca 10.5×5 cm/4.13*1.97 v

Množstvo: 1PC Použitie

príležitosti: narodeniny, svadba a karneval party Aplikácií: party, narodeniny, podujatí a prehliadok

Balenie Zoznam: 1 * Elektrické Gramofónu

Štítky: predohra hra, budík sex, sex hračky, bdsm hračky, predám stolný hokej, predohra hračka, predohra, hokej, stolný hokej, erotické predohra, hra sex

Nemravný Obrázok No
Materiál ABS
So Sexuálnym Podtextom No
Názov Značky paloli

Napísať recenziu

Hra Sex Tabuľka Sada Pre Páry, Pre Erotické Hry A Predohra Svetelný Sex

Hra Sex Tabuľka Sada Pre Páry, Pre Erotické Hry A Predohra Svetelný Sex

Popis: 1,Jednoduché Hrať: Stlačte elektrický spínač a otočte gramofón, aby svojich partnerov trpieť následkami v tejto hre šancu. 2,Charakteristický Dizajn: Každá možnosť bude mať funkciu vykonávať na svojho partnera a budete nikdy vedieť,

Súvisiace produkty