Zrkadlo Budík Kozmetické Zrkadlo s Nočné Svetlo Digitálny Teplomer, Kalendár E15B

Novinka

€9.79

/ €13.79

Skladom

Funkcia:

OOTDTY 【Multifunkčný Display] vyzýva tieto digitálne hodiny je jasne naznačujú, čas, teplotu a dátum, previesť teploty medzi Celzia a Fahrenheita, čas a teplotu prepínateľné.

【Noc Lampa & make-up Zrkadlo] vyzýva môžete ho použiť ako nočného, cez dotyk citlivé ovládanie a nastaviť jas, to tiež je make-up zrkadlo s vynikajúcim make-up.

【Nabíjateľná & Úspora Energie] vyzýva budík je nabitá pomocou USB kábla. Môžete sa rozhodnúť, stlačte tlačidlo on/off na ovládanie obrazovky alebo prispôsobiť svoje vlastné režimy DP-1 a DP-2 ak chcete mať vhodné jas v rôznych časových obdobiach dňa.

【Najlepší darček] vyzýva Eelegant šesťhranné dizajn môže umiestniť v horizontálnej a kancelársky stôl, tiež môže byť zavesený na stene v chodbe, študovňa, lôžku.

【Použiť Pozornosť] vyzýva budík je potrebné byť úplne nabitá, keď sa používajú po prvýkrát. Keď výkon je nižší ako pracovné napätie, blikanie obrazovky.

AKO NASTAVIŤ:

Nastavenie Dátumu A Času

▶ 1.Stlačte tlačidlo "SET" na 3 sekundy, potom "rok" bude blikať, stlačte tlačidlo "hore" alebo "dole", ak chcete nastaviť roka.

▶ 2.Postupujte podľa vyššie uvedených metóda,Nastavte hodiny a minúty v poradí.

Nastavenie Budíka

▶ 1.Po nastavení dátumu a času stlačte tlačidlo "SET" nastaviť "alarm" displej. To horúčavy a stlačte tlačidlo "SET" znovu, a potom nastavte čas upozornenia. Môžete nastaviť 3 rôzne časové súčasne.

Nastavenie Jasu

Dlho stlačte tlačidlo "up" na 3 sekundy alebo stlačte tlačidlo v pravom dolnom rohu na zmenu jasu. Môžete si vybrať vhodné jasu podľa svetelných.

Poznámky:

▶ 1. Hodiny je potrebné byť úplne nabitá, keď sa v prvom rade používa(keď je plne nabitá,Červená plnenie indicater svetlo sa zmení na Zelenú)

▶ 2. Každý alarm môže trvať 1 minútu a aby nahlas"DI -DI -DI" aby vás prebudil zo sna.môžete stlačením ľubovoľného klávesu, aby to zastaviť.

▶ 3. Vstavané tlačidlo bunky,nie je čas resetovanie potrebné pri prechode napájanie režimu,času budú vždy presné.

▶ 4. Stlačte tlačidlo "UP"tlačidla môžete prepínať medzi Celzia stupeň Fahrenheita stupeň.

▶ 5. Stlačte tlačidlo "SET"tlačidlo prepnúť DP-01 a DP-02 režimy,v DP-01 režim,čas sa zobrazuje priebežne.V DP-02 režim,čas sa zobrazuje na 10 sekúnd,potom sa prepnite na zobrazenie dátumu na 3 sekundy a potom prepnete na zobrazenie teploty na 3 sekundy.

▶ 6. Jas nastaviteľný na Hodiny Displej: 4 úrovne jasu. Dlho stlačte tlačidlo "UP"tlačidlo môžete nastaviť jas,úroveň 1 na najnižšiu jas a úroveň 4 najvyšší jas.Stlačte tlačidlo"HORE"a "DOLE", ak chcete upraviť.

Špecifikácia:

Materiál: sklo + ABS

Veľkosť produktu: 5.4" x 5.4" x 1.38"

Skutočná hmotnosť: 240g

Vstupné:DC5V 500mA

Obsah Balenia:

Budík*1

Nabíjateľná kábel*1

Anglický manuál*1

Štítky: budík tabuľka, hodiny stôl, hodiny led, budík electron, hodiny projektor, budík rádiom, hodiny tabl, budík led, hodiny electron, Hodiny

Štýl Moderné
Formulár Jednu Tvár
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Obrazovky led
Funkcia S Podsvietením
Druh Budíky
Typ Displeja Digitálne
Materiál Sklo + ABS
Číslo Modelu E15B9FF201307-W
Tvar GEOMETRICKÉ

Napísať recenziu

Zrkadlo Budík Kozmetické Zrkadlo s Nočné Svetlo Digitálny Teplomer, Kalendár E15B

Zrkadlo Budík Kozmetické Zrkadlo s Nočné Svetlo Digitálny Teplomer, Kalendár E15B

Funkcia: OOTDTY 【Multifunkčný Display] vyzýva tieto digitálne hodiny je jasne naznačujú, čas, teplotu a dátum, previesť teploty medzi Celzia a Fahrenheita, čas a teplotu prepínateľné. 【Noc Lampa & make-up Zrkadlo] vyzýva môžete

Súvisiace produkty