Vosk Roztopia Esenciálny Olej Horáky, Keramické Aróma Horáky, Aromaterapia Sviečka Difúzor Ručné Esenciálny Olej, Sporák, Domáce Dekorácie

Novinka

€4.27

/ €6.10

Skladom

Odrážky:

1、Keramické Vosk Horák: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliny, horák je vyhodený pri vysokej teplote 1300 ℃. Povrch je potiahnutý vrstvou hladké minerálne glazúra. Vynikajúce spracovanie a spoľahlivá kvalita je vhodný pre každú rodinu.

2、Krásne Horák: Krásne tvare srdca horák projektu teplé svetlo sviečky na celú spálňu, upokojenie mysle a relaxáciu. Sladká vôňa vám môže pomôcť zaspať.

3、Duté Retro Dizajn: priťahovať pozornosť ľudí okolo počas dňa, esenciálny olej horák je dobrou voľbou pre domáce a kancelárske dekorácie; je vybavený úžasné noc efekt a krásne a svetlé dosť. To je nepochybne významnú úlohu aj v noci.

4、Jednoduché Použitie: Nalejte lyžicu vody a 3-5 kvapiek esenciálneho oleja alebo pokles arómy vosk do horáka a zapáliť malú sviečku pod, potom príjemná vôňa sa šíri všade okolo.

5、Nádherné Dekorácie: Keramické olej difúzor prichádza s kvetinový vzor. Keď sviečka svieti, zdá sa, obklopený srdce vzor, takže aróma difuzér, vynikajúca dekorácia pre domy, štúdiá a kaviarní. Praktický a krásny darček pre vašu rodinu a priateľov.

Špecifikácia:

Materiál: keramické

Veľkosť: cca 9.8*9.8*11 cm/3.86*3.86*4.33 palec

Váha: cca 360 g

Funkcie: krásna, veľká kapacita, ručne vyrábané, s jedinečnou textúrou keramiky

Zvláštna poznámka: aromaterapia pece neobsahuje sviečky a éterických olejov, bez zátvoriek.

Balenie Zoznam:

Esenciálny Olej Horák *1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: elektrické voskovej sviečky taveniny teplejšie veľa, parfum victoria secret, pipett, bubon handpan, sviečka teplejšie sviečka, dvere pece, aróma plošných, horák olej, kvapkadla sedlovka, aromatický olej horák

Názov Esenciálny Olej Horák
Oblasti Aplikácie Obývacia Izba
Výroba Sviečka Aromaterapia Pece
Drop shipping Podpora
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Keramické
Číslo Modelu Esenciálny Olej Horák
Veľkosť about 9.8 x 9.8 x 11 cm/3.86 x 3.86 x 4.33 inch
Druh Iné
Použitie Iné
Klasifikácia kvapkadla
Estetická Funkcia ŽIADNE
Hmotnosť about 360 g

Napísať recenziu

Vosk Roztopia Esenciálny Olej Horáky, Keramické Aróma Horáky, Aromaterapia Sviečka Difúzor Ručné Esenciálny Olej, Sporák, Domáce Dekorácie

Vosk Roztopia Esenciálny Olej Horáky, Keramické Aróma Horáky, Aromaterapia Sviečka Difúzor Ručné Esenciálny Olej, Sporák, Domáce Dekorácie

Odrážky: 1、Keramické Vosk Horák: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliny, horák je vyhodený pri vysokej teplote 1300 ℃. Povrch je potiahnutý vrstvou hladké minerálne glazúra. Vynikajúce spracovanie a spoľahlivá kvalita je vhodný pre každú

Súvisiace produkty