Kompresné Ponožky pre Ženy & Mužov 23-32 mmHg Absolvoval Atletický a Lekárskej Beží Letu Cestovné zdravotné Sestry Tehotné Kŕčové Žily

Novinka

€15.45

/ €17.16

Skladom

Firma kompresie pančuchový tovar je určený na pomoc jednotlivcom, ktorí majú vážnejšie nohu nepohodlie ako mierny opuch a bolesti nôh a zároveň aj pomoc pri liečbe stredne závažnosti kŕčové žily. Táto úroveň kompresie je tiež užitočné pre pooperačnú žily stripping alebo sclerotherapy pacientov, za odporúčania lekára. Firma kompresia môže tiež pomôcť znížiť riziko vzniku Hlbokej Žilovej Trombózy (DVT) pre vyššie riziko u pacientov, zabrániť opätovnému vzniku žilovej ulcerácie a poskytovanie liečby mierne lymphedema. Názov značky: VARCOH Výroba Meno: Zdravotnícke Kompresné Ponožky Štýl: Kolená Vysoké Uzavreté Prst Tlak Stupeň: Stupeň 2 ( 23-32 mmHg ) Farba: Béžová & Black Materiál: 70% Nylon + 30% Spandex Pohlavie: Muž a ženy Špecifikácia: Ponožky Textúra: Mäkké Hrúbka: Štandardné / Nepriehľadné balenie obsahuje: Predáva sa ako Pár Označení:

Produkt je klasifikovaný ako pomáha pančuchy na lekárske použitie, ukladá určité množstvo, tlak na nohy, aby sa zabránilo krvné zrazeniny, okolo nohy a varicosity. Úvod:

Naše kompresné pančuchy s inovované nylon materiál, ktorý je dokonale priedušná, rýchly odvod vlhkosti vlastnosti štít proti rozvoj trápia plesňové nohy infekcie. Kompresné ponožky sú flexibilné a môžu byť rozšírené.

Kompresné pančuchy je preukázané, že zlepšenie krvného obehu, znížiť opuch, pohybovať rýchlejšie, podpora klenby nohy, reagujú rýchlejšie a využívajú menej energie. Cielené kompresie zóny poskytujú rôzne úrovne podpory zo stredne extra pevné. Pomôcť zmierniť bolesti a nepríjemné pocity súvisiace s plantárna fasciitis. S absorpciu potu, tvarovanie, dezodorant, anti odizolovanie, proti trenie, priedušná a ďalšie funkcie.

Naše kompresné pančuchy sú odporúčané lekármi a prednostné školiteľov. Poskytujú mierne stláčanie pre teplo a zlepšiť krvný pohybujúce sa cez vaše nohy. Odstránenie stresu a stimuláciu každej bunke, zmierňuje príznaky spider a kŕčové žily a nadmerné zadržiavanie tekutín v tele. Pomôcť zmierniť bolesti a nepríjemné pocity súvisiace s plantárna fasciitis. Forma montáž, ľahký a priedušná textílie funkcie udržiavať spoločné stabilitu bez ohľadu na aktivity. Platné ľudí:

1.Ľudia, ktorí zachovávajú stály pre dlhú dobu, ako sú učitelia,policajti,cosmetologists,nákupné sprievodca, lekári a zdravotné sestry.

2. Ľudí, ktorí sedia na dlhú dobu: TO lekári, white collar a štátnych zamestnancov. Títo ľudia majú tendenciu stáť, alebo sedieť na dlhú dobu. Následnú únavu svalov a gravitácie by mohlo viesť k nesprávnej spätnému toku krvi v nohách a ďalšie dolnej končatiny žilovej choroby súvisiace s.

3. Tehotné ženy a tých, ktorí užívať antikoncepcia -vnútorný hormón mení a hmotnosť sa zvyšuje počas tehotenstva, plod a zväčšenej maternice utláčať panvového žilového a iliac žily, žilovej zvýšenie tlaku v nohy, všetky tieto by mohli viesť k nesprávnej spätnému toku krvi v nohách a ďalšie dolnej končatiny žilovej choroby súvisiace s.

4. Ľudia, ktorí často na služobné cesty lietadlom a tréner ako letuška, sú náchylné na "syndróm ekonomickej triedy" vzhľadom na nesprávne spätnému toku krvi v nohách spôsobená beztiaže vo vysokej nadmorskej výške. Môžu sa stať obeťou dolnej končatiny žilovej choroby súvisiace s a aj pľúcna embólia.

5. Ľudí trpiacich obezitou. Vysoká hladina cholesterolu a lipidov v krvi môže urobiť krvné spätnou ťažké, spôsobuje dolnej končatiny žilovej choroby súvisiace s.

6. Ľudia, ktorí sú oveľa pravdepodobne obetí hlbokej žilovej trombózy, ako tí, ktorí trpia zhubné nádory, hemiplegic príznaky a zlomené nohy a ľudia práve dostal prevádzky, ženy v konečnom štádiu tehotenstva a dodania ženy, ako aj starších ľudí.

7. Ľudí, ktorí chcú mať dobre tvarované nohy a na tých, ktorí prechádzajú liposukcia. Pančuchy môžete komprimovať, výťah, vytiahnuť a skupiny svaly v nohách, aby sa zabránilo ovisnuté a nápravy tvar nohy. Model show:

Štítky: biela bambusová ponožka, žena beží, ms jogy ponožky, lekárske istrument, muži obyčajné ponožky, handričku pre tehotné ženy, ponožka top, trek ponožky ženy, luxusné žena designer čipky ponožky, hot sexy ženy foto

Ponožka Typ Príležitostné
Vzor Typ Pevné
Pôvod CN(Pôvodu)
Nemravný Obrázok No
Číslo Modelu ZTBZ
Položka Druh ponožka
So Sexuálnym Podtextom No
Pohlavie ŽENY
Hrúbka ŠTANDARD
Názov Značky VARCOH
Materiál Nylon
Úroveň Kompresie 23-32 mmHg

Napísať recenziu

Kompresné Ponožky pre Ženy & Mužov 23-32 mmHg Absolvoval Atletický a Lekárskej Beží Letu Cestovné zdravotné Sestry Tehotné Kŕčové Žily

Kompresné Ponožky pre Ženy & Mužov 23-32 mmHg Absolvoval Atletický a Lekárskej Beží Letu Cestovné zdravotné Sestry Tehotné Kŕčové Žily

Firma kompresie pančuchový tovar je určený na pomoc jednotlivcom, ktorí majú vážnejšie nohu nepohodlie ako mierny opuch a bolesti nôh a zároveň aj pomoc pri liečbe stredne závažnosti kŕčové žily. Táto úroveň kompresie je tiež užitočné

Súvisiace produkty