Portkeys BM5 II 3G SDI / HDMI Monitor 2200nit Ovládanie Kamery Dotknite sa Obrazovky Monitora Na fotoaparát Monitor pre Z-camE2/A7/5D/GH5S dslr

Novinka

€399.61

Skladom

Portkeys BM5 2200nit Dotknite sa Obrazovky Monitora 【2200NIT 5.2 palcový Panel] vyzýva 5.2" Dotykový displej monitor s Hliníkovej zliatiny+Tvrdené sklo s 1920x1080 rozlíšenie. 3G/HD/SD-SDI, HDMI signál podporuje. S pokročilé Funkcie,3D LUT, Priebeh, Zebra,Vyvrcholí,Hd SDI Výstup, 3D LUT SDI Výstup, Napájanie fotoaparátu, Ovládanie Kamery 【BMPCC 4K&6K] vyzýva BM5 môže bezdrôtové ovládanie BMPCC 4K/6K kamery cez pripojenie BT1. Vrátane REC, CLONY, ISO, Clona, Zoom, Focus, Automatická Expozícia, Vyváženie Bielej, Režim Výberu, Rozlíšenie, Projekt, Frame Rate, Kodek a Kvalitné, Mimo Rýchlosť, obnovovacia frekvencia, Mimo Záznam Rýchlosti 【Sony A7II / A7III / A7IV seriál] vyzýva Káblové ovládanie Sony A7II / A7III / A7IV séria kamier cez pripojenie BT1 na BM5. Ovládací kábel s dummy batérie, ktoré je potrebné zakúpiť samostatne 【Tilta Jadro N/M Zameriavajú] vyzýva Káblové pripojenie na motorových sa na BT1 na kontrolu. Vrátane CAL、A/B Bod、Zameriavajú. Napájanie na Tilta Jadro Zameriavajú systému. Lanko je potrebné zakúpiť samostatne 【Podporu Figuríny Batéria] vyzýva Keď BM5 dostane príkon. Motor sa na BT1 môže napájania Tilta Jadro Zameriavajú systému. Fotoaparát sa na BT1 môže power suppy kamery vonkajšie figuríny batérie

Poznámka:

1. Vaše platné telefónne číslo pre lodnú dopravu je potrebné. Inak môžeme garantovať dodanie.

2. Naša cena nezahŕňa dovozného cla, miestne dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť. Prosím, informujte sa U svojej krajiny Colný úrad, pred nákupom.

3. Máme loď táto položka DHL/FedEx do USA, Kanady, Západnej Európy, Austrilia, Nový Zéland, Japonsko, Kórea, Juhovýchodná Ázia a tak ďalej. Loď Hanke.sk ŠTANDARDNÁ DOPRAVA ALEBO CDEK do Ruska .

Pls kontaktujte nás pre prepravu detaily, ak ste z Južnej Ameriky.

Záruka

1. Zameriavame sa na Najlepšia Kvalita a servis s Najlepšími Záruka, v Cene!

2. Ponúkame 1 rokov záručného servisu.

(1)Pre malé opravy alebo vymeniť malé príslušenstvo, zašleme príslušenstva k vám zadarmo.

(2)Pre ťažké oprava, prosím pošlite položky späť sme sa odovzdať výrobcovi na opravu. Akonáhle oprava je hotové, uverejníme ho naspäť, aby ste okamžite. Je to bezplatná služba.

(3)ponúkame životnosť technické služby.

Vrátenie peňazí

Návrat na Plnej výške (po odpočítaní poplatku za spracovanie) je ponúkané. Chceli by sme ponúknuť vrátenie peňazí po obdržaní vráteného balíka, ktorý je v origional condiction.

V týchto prípadoch by sme chceli zmeniť správnu jednotku pre vás bez akýchkoľvek poplatkov, ALEBO sa vrátite na vrátenie peňazí vrátane poštovného poplatok vrátiť.

1. Dodávame zle položky pre vás;

2. Online popis položky je zle v čase nákupu, napr. výpis funkciu, ktorá je v skutočnosti nie je podporovaný;

3. Posielame tovar v nesprávnej farby LEN v prípade, AK zákazník skutočne stanovené výber farieb v poradí, komentáre alebo pripomienky pred objednávky.

Pls upozorňujeme, že kupujúci uhradí návrat poštovné poplatky, poštovné poplatok je nevratný.

Doprava

Loď len vaše potvrdené Hanke.sk adresu.

Prosím, skontrolujte dodaciu adresu starostlivo pred pokladni, nie je možné zmeniť, ak objednávku. Odosielame do 1-4 pracovných dní po prijatí vašej úhrady. Naša cena nezahŕňa dovozného cla, miestne dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny Colný úrad, pred nákupom. Budeme vás informovať kupujúcich o preprave plán, ak za normálnych prepravných čase a poskytnúť sledovacie číslo raz položky dodali.

EMS: 6-10 dní ; UPS/DHL/TNT/Fedex: 3-7 dní; ARAMEX/: 4-10 dní; Hongkong príspevok: 10-20 dní.

Spätná väzba

Ako je vám známe, Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš obchod . Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak máte pocit, že naše product & service je ok, náš systém bude robiť to isté, aby ste automaticky.

Ak máte akýkoľvek problém s product & našich služieb, neváhajte a ihneď nás kontaktujte. Budeme sa snažiť vyriešiť čo najskôr. Prajeme vám majú radi nakupovanie.

Štítky: sdi video switcher, 10 zrkadlovky, fotoaparát nikon, fotoaparát microscop, monitor pc, hdmi vstup pc, kabinet runner, hd sdi, fotoaparát dslr, pole monitor

Číslo Modelu BM5 II
Názov Značky JoyFoto
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno

Napísať recenziu

Portkeys BM5 II 3G SDI / HDMI Monitor 2200nit Ovládanie Kamery Dotknite sa Obrazovky Monitora Na fotoaparát Monitor pre Z-camE2/A7/5D/GH5S dslr

Portkeys BM5 II 3G SDI / HDMI Monitor 2200nit Ovládanie Kamery Dotknite sa Obrazovky Monitora Na fotoaparát Monitor pre Z-camE2/A7/5D/GH5S dslr

Portkeys BM5 2200nit Dotknite sa Obrazovky Monitora 【2200NIT 5.2 palcový Panel] vyzýva 5.2 Dotykový displej monitor s Hliníkovej zliatiny+Tvrdené sklo s 1920x1080 rozlíšenie. 3G/HD/SD-SDI, HDMI signál podporuje. S pokročilé Funkcie,3D LUT, Priebeh,

Súvisiace produkty