136PCS Výšivky Ihlu Niť Súbor Dúha Farebná Výšivka Line Šitie Nástroj DIY Ihlu A Niť Nastaviť

Novinka

€15.74

/ €17.68

Skladom

Informácie O Produkte:

1、Široké využitie rozsah: Šijacia súprava pre najlepší šijací dodávky - tento šijacia súprava obsahuje širokú škálu najdôležitejšie a najlepšie šitie kvalitné pojmov (šitie nástroje) s kompaktným a organizované prípade, môžete nájsť čokoľvek, čo potrebujete vybavené šijacieho práce, je ideálny pre rýchle opravy a opravy slzy alebo ostatné náklady na opravy a havárie.

2、Zoznam: 100 color line +1 modré výšivky pero (vymeniteľné hlavy 3 modely) +1 riadku +1 fľaše, výšivky ihly (9) +1 nožnice + 10 vinutia doska +1 kože pravítko +1 Náprstok + 2 ihly + viesť 4 + jeden secant + výšivky nálepky 3

3、Jednoduché použitie: písanie hlava je hladké a bezchybné, závit je kompaktný a ľahko dotiahnite, high-kvalitné formy-otváracie hotového výrobku je bez problémov spojených s vankúš, kvalitné spracovanie a rezanie závitov prístroj ľahko prejsť cez miniatúrnych.

4、úspora Priestoru: Dobre organizovaný a všetky šijacie príslušenstvo v kompaktnom prípade to šijacia súprava nezaberá veľa miesta vo vašej batožine.

5、Ideálny darček: je To cenný dar, 136-dielna sada premium tašky, šitia, úplne úžasné darčeky pre svojich priateľov, príbuzných, žiadny sex limit. Ak dáte ju ako darček na nich, iste sa vám to páči, ďakujem vám za váš dar.

Popis:

To je vyšívacie ihly šijacia súprava uvedené vrátane 136 kusov dôležité podpichoval nástroje., s široké využitie rozsah, jednoduché použitie, úsporu priestoru.

Informácie:

Názov produktu: ruská razenie výšivky, výšivky šijacia súprava Dúha farieb vyšívacie nite na šitie, vyšívanie nástroj DIY razenie nastaviť

Čistá hmotnosť: približne 400 gramov/nastavenie funkcie opp taška balenie farby ako je uvedené nižšie (fyzickej mape oh)

Veľkosť balenia: o 20*18*6.5 CM/7.87*7.09*2.56 V

Balenie: transparentná funkcie opp balenie

Zoznam: 136 sady,

Vrátane:

100*color line

1*modré výšivky pero (vymeniteľné hlavy 3 modely)

1*linka odstraňovač

1*fľaša vyšívacie ihly (9 Ks)

1*nožnice

10*navíjanie rada

1*meracie pásky

1*náprstok

2*podpichoval doska

4*viesť

1*secant

3*výšivky nálepky

Ak máte akékoľvek nespokojnosť alebo pochybnosti o naše produkty, kontaktujte nás prostredníctvom kupujúci správu okamžite prezrieť. Máme pre vás uspokojivé riešenie do 24 hodín!

Fotografie Produktov:

Platby: 1.Hanke.sk podporuje Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Western Union,Webmoney,QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk. 2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať. Poštovné: 1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby. 2. Všetky položky budú odoslané včasné po zaplatení overenie. Položky dorazí v 10-25 pracovných dní. Čas príchodu závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 25 pracovných dní. 3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 4.Položky sú dodávané podľa Hanke.sk Štandardná Doprava , Hanke.sk Premium Doprava, ePacket,dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní. 5. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 6.Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:UPS,DHL,Fedex,TNT,EMS.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Pripomienky: 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: dmc niť, vyšívacie nite, niť bielej, cardigan háčkovanie, hodvábne vlákno, jade drôt, výšivky vlna, priadza, embroideri niť, dmc niť, wap card b

Použitie Výšivky
Funkcia 1 linhas para bordar
Drop shipping Podpora
Funkcia 2 vyšívacie nite
Súbor Typ Áno
Priadza Typ --
Hmotnosť (g/loptu) ---
vzor Farbená
Priadza Počítať ---
Funkcia Eco-Priateľský
Technics Mercerized
Materiál Polyester / Bavlna
Číslo Modelu EG03142
Funkcia 3 diy dúha farebná výšivka threading nástroj

Napísať recenziu

136PCS Výšivky Ihlu Niť Súbor Dúha Farebná Výšivka Line Šitie Nástroj DIY Ihlu A Niť Nastaviť

136PCS Výšivky Ihlu Niť Súbor Dúha Farebná Výšivka Line Šitie Nástroj DIY Ihlu A Niť Nastaviť

Informácie O Produkte: 1、Široké využitie rozsah: Šijacia súprava pre najlepší šijací dodávky - tento šijacia súprava obsahuje širokú škálu najdôležitejšie a najlepšie šitie kvalitné pojmov (šitie nástroje) s kompaktným a organizované

Súvisiace produkty