Čiapky/Caps Jeseň Zima Pletený Rebrovaný Čiapočku Farbou Skullcap Neforemné Krátke Melón Spp Retro Lyžiarske Docker Čiapočku Klobúk Slouchy

Novinka

€3.35

/ €3.94

Skladom

1.Prosím, aby vrhu sa líši vzhľadom na ručné meranie a hand-made,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely. Obrázky a jemné farebné rozdiely v druhu Je normálne. 2.Kliknite tu pre viac nových položiek http://Hanke.sk/store/1904002 3.Klobúk/spp je žiadne osobitné obmedzenie veku, môžu byť zakúpené podľa osobných preferencií. Náš obchod podporuje vlastné veľkosti a farby headdress. 4.Úverové zaručiť, že všetky obrázky v-druh streľba, prosím, uisťujeme vás kúpiť., ale vezmite prosím na vedomie, obmedzenia fotografie (tam sú niektoré rozdiely vo farbe), zvíťaziť v naturáliách. 5.Zvyčajne všetky Štýly v našom obchode sú na sklade.Ak niekedy niektoré modely boli nie je skladom, pošleme iných Štýlov, ktoré požiadajú alebo horúce predaj Štýly miesto. Ak potrebujete kúpiť veľa produktov, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám najlepšiu cenu. 6. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s vašej objednávky, prosím, neponáhľajte sa chcete poskytnúť spätnú väzbu alebo spor, ihneď nás kontaktujte, aby sme mali možnosť riešiť tento problém za vás. Oveľa povinné!

Materiál Bavlna Farba Veku 6 Unisex Parttern Pevné

Vaša spokojnosť je čo podporujeme! Urobíme to najlepšie na dosiahnutie tohto cieľa!! Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu. Žiadame, aby ste sa venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Hodnotenie Predajcu (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb. Mali by ste byť spokojní s transakcie: ihneď nás Prosím kontaktujte pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, ako sa snažíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Záruka

1. Ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní po prijímať. Neotvárajte spor bez komunikácie.

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 15 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte náš po službe zamestnancov pred vrátiť.

Platby

1.Akceptujeme ,Západ Únie,TT.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou

5.Budeme loď položky podľa vašich adresu, ktorú ste nám, tak pls dajte nám správnej adrese.

Vrátenie&Return

1. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady. Náš expedičný poplatok zahŕňa manipulačné poplatky,balenie vecí a ďalšie súvisiace náklady.

3. Všetky položky musia byť vrátené, v ich pôvodu podmienkou, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. doprava

1.Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené.

2.Sme offen loď položky cez EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT,Čína príspevok. A to zvyčajne trvá 25~60days pre Dodávky v Číne Post Air Mail.

3.EMS expresná doprava zvyčajne trvať 5~10 pracovných dní závislé na miesto určenia,DHL,UPS,FEDEX,TNT express lodnej dopravy zvyčajne trvať 3~5 pracovných dní závislé na miesto určenia.

4.Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní o platbu, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás.Vďaka!

Zľava

Ponúkame viac zľavu na veľké objednávky, ak máte záujem o kúpu viacerých položiek alebo veľké množstvo, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Spätná väzba

Vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu s piatimi hviezdičkami, aby nám na základe vašej spokojnosti s našimi komodity a služby.Bohužiaľ,ak sa chystáte k nám neutrálny/ negatívny spätná väzba, lebo vaše zlé skúsenosti nákupu u nás,prosím, kontaktujte nás kedykoľvek tak, ako upratať svoju nespokojnosť a vyriešiť problém.

Láskavo Poznámka

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek, ak máte nejaké otázky skôr, než uskutočníte nákup, budeme odpovedať na vaše otázky do 24 hodín,ale vzhľadom na čas rôzne,prosím, napíšte podrobnejšie informácie, alebo otázky na náš e-mail,dobrá komunikácia sa vyhnúť nešťastie.

Štítky: nadrozmerná streetwear, docker klobúk, bubba gump krevety co, docker muž, brimless, čierny kancelársky tričko, skullcap, dickey, 4xl tričko, klobúk skullcap

voľné pletené čiapky mäkké bavlnené skullies
hip pop športové čiapky čiapky pre dospelých
Číslo Modelu HCXA0152
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Unisex
Oddelenie Meno Dospelý
jeseň pletené klobúk muž čiapky
Štýl Príležitostné
Materiál Bavlna
skullies pre ženy športové čiapky
vonkajšie vlnené čiapky módne pletené čiapky
klobúk čiapky čiapky, čiapky
nové módne spp Čiapky pre Ženy
bežné čiapky, čiapky pevná bavlna klobúk
Vzor Typ Pevné
ženy lady čiapky čiapky pre človeka
Položka Druh Skullies & Čiapky
v zime teplé nohavice s náprsenkou ženy dievča čiapky

Napísať recenziu

Čiapky/Caps Jeseň Zima Pletený Rebrovaný Čiapočku Farbou Skullcap Neforemné Krátke Melón Spp Retro Lyžiarske Docker Čiapočku Klobúk Slouchy

Čiapky/Caps Jeseň Zima Pletený Rebrovaný Čiapočku Farbou Skullcap Neforemné Krátke Melón Spp Retro Lyžiarske Docker Čiapočku Klobúk Slouchy

1.Prosím, aby vrhu sa líši vzhľadom na ručné meranie a hand-made,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely. Obrázky a jemné farebné rozdiely v druhu Je normálne. 2.Kliknite tu pre viac nových položiek http://Hanke.sk/store/1904002 3.Klobúk/spp

Súvisiace produkty