Vody Odkanalizovanie DC Čerpadla 12V 24V A Odvodnenie Plastové Jet Ponorné Drenážne Čerpadlo Pre Použitie v Domácnosti Prietok 3000L/h

Novinka

€8.74

/ €11.97

Skladom

Popis

Naše čerpadla je druh mikro DC 12V/24V immersible čerpadlo, môže byť použitý ako domáci DC ponorné elektrické čerpadlá, drenážne čerpadlo, pole čerpadla a tak ďalej. Má vysokú účinnosť, vysoký výkon, nízka spotreba energie a dlhá prevádzková životnosť.

Špecifikácie

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Plast

Hriadeľ Čerpadla Poloha: Horizontálna

Obežné Koleso Číslo: Jednostupňové

Napätie: DC12V/24V

Výkon: 60W

Rýchlosť toku: 3 M fand/h

Hlava: 2-3 M

Rýchlosť: 4600rpm

Pracovná Teplota: 0-60°

Spojenie Spôsobom: Prostredníctvom MC4 fotovoltaických konektor a slnko ako spojenie s vypínačom

Sacie Priemer: Cca. 25 mm / 1inch

Čerpadlo Základnej Priemer: Cca. 110 mm / 4.3 palce

Čerpadlo Výška: Cca. 170 mm / 6.4 palec

Hmotnosť: Cca. 1300g

Zobraziť Produkt

Aplikácie

1.Môže byť široko používaný v kanalizácie vzoriek, veľký prietok kvapaliny na prenos a nízkou hladinou hluku na pracovisku; 2.Veľké a super veľké akvárium, malý bazén, nádrž plnka vodu, fontány a iné účely. 3.Čerstvá voda, more kvalitu vody, analýzy vzoriek, čistenie vody, čistiarní odpadových vôd, kanalizácie, kolo odčerpávanie odpadových vôd, akvakultúry, vody prenos, priemyselné rozprašovanie, zavlažovanie, podláh, čistenie kobercov, atď.

4.Vhodné odvetvie: ochrana životného prostredia, medicíny, stavba lodí, rybolov akvakultúry, ako sú priemysel, poľnohospodárstvo, domáci priemysel.

O Službe

Podľa Pekingu čas, náš služby zákazníkom zástupcovia sú on-line 8:00-5:00 v pracovných dňoch. V naše dni pracovného pokoja, si môžete objednať priamo a poznačte si, v poradí pre vaše požiadavky, alebo môžete poslať správu, aby mi Centra Správ, ja odpoviem vám čo najskôr.

O Aplikácii Fotografie

Všetky tieto fotografie sú zhotovené na základe reálnych produktov. Farebný rozdiel je nevyhnutné na účet svetla a rozlíšenie displeja. Vážení, prosím budú vzťahovať na reálny produkt, keď sa vám to podarí. Ak ste prísny našich produktov farba, prosím, že dvakrát predtým, než ste objednávku v našej predajni, vďaka za pochopenie a spoluprácu!

O Platbu

Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú tu uvedené podľa Hanke.sk.

O prijímaní

Chcel by som uviesť, že nemôžem kontrolovať rýchlosť doručenia, aby sľub pre dátum doručenia. Čas vo vašej objednávky je predpokladaná dodacia lehota, nie reálny čas dodania. Ale ja vám sľubujem, že budem loď sa vášho produktu, ako najskôr po vašu platbu prechádza bezpečnostná kontrola na Hanke.sk.

O spätnú väzbu

Stredné a negatívnej spätnej väzby, sú neprijateľné, ako je nasledovné:

1.Nemôžem kontrolovať express alebo jeho rýchlosť, však nás môžete kontaktovať, ak budete spĺňať logistických a dodávky problémy, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

2.Nakupovanie v našom obchode, prosím, kontaktujte ma okamžite, kedykoľvek máte pocit, nešťastný, budem sa snažiť riešiť problémy a poskytne vám príjemné nakupovanie.

Štítky: 12v vodné čerpadlo, obežné koleso čerpadla voda, čerpadlo seaflo, 2v dc vodné čerpadlo, čerpadlo submerse vody, loď prúdových čerpadiel, pcp čerpadla, bft prúd vody čerpadlo, drenážne čerpadlo typu " urob si sám, voda pumb 24v

Štandardné alebo Neštandardné ŠTANDARD
Aplikácia Ponorné
Prietok 3m3/h
Moc 60W
Použitie Voda
Použitie teplota ≤60℃
Teória Rotačné Čerpadlo
Tlak Nízky Tlak
Palivo Iné
Názov Značky YJCAL
Štruktúra Ponorné Čerpadlo
výťah 2-3m
Kaliber 25 mm

Napísať recenziu

Vody Odkanalizovanie DC Čerpadla 12V 24V A Odvodnenie Plastové Jet Ponorné Drenážne Čerpadlo Pre Použitie v Domácnosti Prietok 3000L/h

Vody Odkanalizovanie DC Čerpadla 12V 24V A Odvodnenie Plastové Jet Ponorné Drenážne Čerpadlo Pre Použitie v Domácnosti Prietok 3000L/h

Popis Naše čerpadla je druh mikro DC 12V/24V immersible čerpadlo, môže byť použitý ako domáci DC ponorné elektrické čerpadlá, drenážne čerpadlo, pole čerpadla a tak ďalej. Má vysokú účinnosť, vysoký výkon, nízka spotreba energie

Súvisiace produkty