FOTGA DP3000 15 mm Železničnej Rod Rozšírené QR Doskou Montáž Pre DSLR Zameriavajú Veža

Novinka

€49.96

/ €55.51

Skladom

Úvod

Vysoká Kvalita!Nová Značka!!!

Vyrobené z profesionálnej triedy materiál, tento FOTGA DP3000 rozšírené rýchle uvoľnenie doskou mount (M4) funkcie robustná konštrukcia a hladký ručne pocit. Odolný materiál zabezpečuje dlhú životnosť výrobku. Okrem toho je vhodné použiť, pretože každá časť môže odpojiť a opätovne ľahko. S prijateľnú cenu, to vám ušetrí veľa peňazí. Je užitočný gadget, ktoré nemôžete minúť.

Je vhodný pre všetky on-kamery príslušenstvo: DOF Kino Objektív Adaptér, Postupujte podľa Zamerania, Matný Box a objektív podporu na prednej strane fotoaparátu. Funkcie s rotujúcou skrutkou gombík zamykanie a bezpečnosť zámok gombík dizajn. Doska je tiež upgradovať na dlhšie, a väčší ako najviac 15 mm rod železničnej doskou na trhu,ktorý robí to oveľa viac, vhodné do chovu ťažký prístroj, ZRKADLOVKY,HDSLR,HDV kamery,atď.

Funkcia:

Výškovo Nastaviteľné

Prišiel s dvoma 30 cm dĺžka tyče.

Tento Železničný Systém má centrálnu Statív Montážnu dosku, ktorá robí dokonalú rovnováhu medzi fotoaparátom a prednou namontujte príslušenstvo (35mm dapter/Mattebox/Postupujte podľa Zamerania).

Dostatočne pevné, aby podporu veľké množstvo menšie kamery a väčšie fotoaparáty, ako dobre.

Quick-release verzia. S otočením gombíka skrutku lock design, vďaka čomu je veľmi ľahké a rýchle na pripojenie fotoaparátu. S 1/4" skrutky quick-release tanier,ktorý je vhodný pre fotoaparáty s 1/4" mount diera.

Tam je tiež bezpečnostný zámok gombík, ktoré zabezpečia váš fotoaparát nie spadnúť aj vy uvoľnite modré uvoľňovacie tlačidlo.

Vrchný PU-15 s 2x 1/4" a 2x 3/8" montážne otvory. Základný stojan dno s 2X 1/4" a 2X 3/8" montážne otvory, ktoré budú užitočné dať celý ťažké zameriavajú systém na statív pre stablizing a bezpečnosti.

Špecifikácie:

Vyrobené z Kovu

Farba : čierne telo a modré gombíky

Koľajnice dĺžka : 30 cm

Koľajnice dia : 15 mm

Koľajnice center-na-centrum vzdialenosť : 60 mm

Výška úprava od: 50mm-67mm

Vrchol mount kamery doska veľkosť : 115mm x 40 mm x 8 mm

Statív základná montážna doska veľkosť : 100 mm x 40 mm x 5 mm

Skrutky závit : 1/4" & 3/8"

Package Vrátane:

1 x FOTGA DP3000 Quick-Release 15 mm železničnej rod Doskou w/ Safety lock system (M4)

Štítky: sim súpravy, flash trubice, strmeň folow zameranie, box matt, ako sa zameriavajú krúžok, fotoaparát veža, rám malú plošinu, fotoaparát dslr, dp500, prút smallrig

Číslo Modelu DP3000
Package Áno
Názov Značky FOTGA

Napísať recenziu

FOTGA DP3000 15 mm Železničnej Rod Rozšírené QR Doskou Montáž Pre DSLR Zameriavajú Veža

FOTGA DP3000 15 mm Železničnej Rod Rozšírené QR Doskou Montáž Pre DSLR Zameriavajú Veža

Úvod Vysoká Kvalita!Nová Značka!!! Vyrobené z profesionálnej triedy materiál, tento FOTGA DP3000 rozšírené rýchle uvoľnenie doskou mount (M4) funkcie robustná konštrukcia a hladký ručne pocit. Odolný materiál zabezpečuje dlhú

Súvisiace produkty