Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal

Novinka

€13.05

/ €13.88

Skladom

Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal

Package Zahrnuté:

2ks Vysoko Šmyk Pristátia

Podporujeme maloobchod a veľkoobchod.

Mohli by sme označiť balík ako DAR a nárok na nižšiu cenu pre vás.

Ak máte akékoľvek žiadosti o výrobok, všimnite si, prosím pri objednávke.

Zvyčajne sme predávať naše výrobky bez maloobchod balík, prosím, na vedomie, že sa pred kúpou. Ak potrebujete maloobchod balík, prosím, kontaktujte nás a zaplatiť za príplatok časť pre balík!

1. Alipay a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Ak sa vám to nepodarí na úhradu objednávky, prosím skúste to znova neskôr. Platba musí byť uskutočnená v lehote 20 dní od objednávky, alebo to bude zatvorené.

3. Ak môžete\\\\\\\\\\\\\\\'t pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Máme Loď na celom Svete , s VÝNIMKOU NIEKTORÝCH ODĽAHLÝCH OBLASTIACH.

2. Budeme balenie a doručenie zásielky do 2 pracovných dní. A tam bude malé oneskorenie pri dovolenku.

3. Pred nákupom sa, prosím, uistite sa, že ste vyplnili vaše celé meno a správnu adresu. Alebo nie, prosím opravte to pred platby. Nie sme zodpovední za svoje chyby.

4. Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane. Cla sa povinnosti a zodpovednosti občana vo vašej krajine, takže kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a cla, ktoré vznikli.

5. Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok alebo iné national post. Zvyčajne, dodacia lehota je 10-60 pracovných dní podľa vašej krajiny. Ak môžete\\\\\\\\\\\\\\\'t prijímať položky do 60 dní, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť o pomoc.

1. Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave pred expedíciou, aby sa zabezpečilo, že sú v perfektnom stave.

V prípade, že položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne náhrady sú ponúkané. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

2. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 60 dní na vrátenie zo dňa bolo prijaté. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, má sa za to používať. Nebudeme problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Návrat expedičný poplatok je medveď kupujúcim.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabice a príslušenstvo, a musíte nám sledovacie číslo, dôvod, pre návrat a vaša PO#. Návrat expedičný poplatok sa hradí Kupujúci. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Sme sa usilujú o 100% pozitívnu spätnú väzbu. úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. PREDTÝM ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, prosíme vás, kontaktujte nás pre riešenie okamžite. Budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili. To je možné vyriešiť problémy, ak nevieme o nich!

Zákazník NIE je.1,Vaša spokojnosť je Náš Cieľ.

Spokojný s nami,prosím, dajte nám Piatich Hviezd spätnú Väzbu.

Štítky: qr x350 pro časti, qr x350 pro náhradných dielov, qr x350 pro nastavenie, x350, Walkera, qr x350 časti, 4k drone, qr x350, l103, walkera qr x350 pro náhradných dielov

Názov Značky JJRIC
Technické parametre Hodnota 2
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Shell/Šasi/Krídla/Head
RC Diely a Accs Konektory/Elektroinštalácie
Číslo Modelu qr x350
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Fotoaparát kefku držiak
Pre Typ Vozidla Lietadlá
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Materiál Kompozitný Materiál
Upgrade Diely/Príslušenstvo Adaptér
Nástroj Dodávky Montáž Category

Napísať recenziu

Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal

Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal

Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal Package Zahrnuté: 2ks Vysoko Šmyk Pristátia Podporujeme maloobchod a veľkoobchod. Mohli by sme označiť balík

Súvisiace produkty