CN Zdravie Alkalické Proteináz potravinársky Enzým 200,000 U/G Krvi Čistenie Enzým Čistiaci prostriedok Enzýmy 100 g

Novinka

€13.24

/ €14.71

Skladom

Alkalické Vajcia Biela Enzýmu

Prehľad Produktu:

Alkalické Proteináz Je Enzým Príprava Vyrába Bacillus Licheniformis cez Hlboké Kvapaliny Kvasenie. Zároveň Hlavnou Aktivitou Enzýmu Príprava Modifikovanej DNA Recombination Je Alkalická Proteináz, Ktoré je Možné Rýchlo Rozkladajú Bielkoviny. To Môže Hydrolyzovať Makromolekulové Bielkovín do Voľných Aminokyselín a Iných Výrobkov, a Je Široko Používaný v Heparín Sodík, Chondroitín, Hodváb Degumming a Kože, Depilácia. To Je Enzým Príprava Bežne Používaných v Detergentoch Priemysel.

Proteináz Môže Hydrolyzovať Takmer Nerozpustná Bielkovina Dodržiavať Textílie na Peptid Reťazca a Aminokyseliny Riešenie v Ľahko Rozpustený Čistiaci Roztok.

Na Proteináz Môže Byť o 20 ℃ Zlepšiť Čistiaci Účinok.

Proteináz Môže Pomôcť Odstrániť Škvrny od Potu, Krvi, Škvrny, Potravín, Bielkoviny, Nečistoty, Škvrny od Mlieka, Hlien, Potraviny a Iné Drobnosti, Čím sa dosiahne Jedinečný Umývanie Účinok.

Použiteľné Normy:

V Súlade s čínskej ľudovej Republiky GB/T23527-2009

Vlastnosti Produktu:

Prevádzková Teplota Proteináz Je Rovnaký ako Typické Čistiaci Proces (asi 25-30℃), a Optimálnu Aktívne Účinné Teplota Enzým Je 40-50 ℃.

Aktívny PH Proteináz Je Široký, od 7.0 do 13.0, a Optimálne PH Je 8.5.

Proteináz Aktivity (číslo lokálnej) Je 50 ℃ , pod Podmienkou Hodnota PH 6,0, Účinok Bielkovín Substrát Je Určený.

Návod na Použitie:

pre Hodváb Degumming: Predčistenie-Dehydratácia-Kyselinou sírovou.-(18-24/Ml, Mydlo, 0.75,48-50℃,30-60 Minút PH7-8)-Dehydratácia-Wrangling-Splachovanie-Dehydratácia-Tras-Sušenie-Tras.

Množstvo Proteináz Pridané Produktu: 100-G Sa Pridá do Každej čistiaceho prostriedku (Odporúča Sa Použiť Spolu s Inými Umývanie Enzýmy).

Odporúča: Prosím, Vzorový Test pred hromadnú Výrobu.

Mechanizmus účinku:

Alkalické Proteináz Je Proteináz Štiepením Enzým Rafinovaný Vybraných Mikroorganizmov cez Hlboké Kvasenie. Patrí k Vysoko Alkalické Proteináz, Ktoré Môžu Hydrolyzovať Väčšina Peptid Dlhopisy Bielkovinových Molekúl, majú Silnú Schopnosť Rozkladať Bielkoviny.

Balenie a Skladovanie:

a vysušiť pri Izbovej Teplote, na Skladovanie Odporúčané pod 20 ℃, Viac Najlepšie Ročnú Stratu Činnosť Je Nie Viac než 10%.

Štítky: punč resanta 28, punč ihly mat, kamakatsu rukavice, šijacie prispôsobiť, hadí jed tašky, dámske sexy 2018, punč papier 32mm, dámy váš telefón tela, snakehead jedlé

Výrobca Zhejiang Yinuo Biologické Technology Co., S.r.o.
predávajúci Qihe Blue Moon E-Commerce Co., S.r.o.
Oddelenie Meno Dospelý
Hmotnosť 0.1
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky CN Zdravie
Čas Použiteľnosti 540 dní
Certifikácia ce
Pohlavie Unisex
Balenie Taška Balík
Poplatok Jednotky Tašky

Napísať recenziu

CN Zdravie Alkalické Proteináz potravinársky Enzým 200,000 U/G Krvi Čistenie Enzým Čistiaci prostriedok Enzýmy 100 g

CN Zdravie Alkalické Proteináz potravinársky Enzým 200,000 U/G Krvi Čistenie Enzým Čistiaci prostriedok Enzýmy 100 g

Alkalické Vajcia Biela Enzýmu Prehľad Produktu: Alkalické Proteináz Je Enzým Príprava Vyrába Bacillus Licheniformis cez Hlboké Kvapaliny Kvasenie. Zároveň Hlavnou Aktivitou Enzýmu Príprava Modifikovanej DNA Recombination Je Alkalická

Súvisiace produkty