Kuchyňa Gramofónu Skladovanie Bin Korenie Úložný Kontajner Kuchynské Korenie Fľaša Organizátor Starostlivosť O Pleť Úložný Box

Novinka

€4.35

/ €6.21

Skladom

Odrážky:

1、Ideálny Úložný Priestor: Na gramofón, úložný kôš je praktický úložný organizátor, veľmi vhodné na uskladnenie čaju tašky, cukru, kávy, soľ, kuchyňa korenín, ovocie, produkty pre starostlivosť o pleť a office skladovanie, atď.

2、360° Rotácia: plastové úložný box sa dá otáčať o 360°, a môžete rýchlo vstúpiť len s jedným rotácie. Tento druh rotujúce úložný box je veľmi vhodný pre mnoho izby v rodine, vedenie je čisté a upratané.

3、Multi-layer a Odnímateľný Dizajn: úložný box môže byť umiestnené vo viacerých vrstvách, aby sa ušetrilo miesto v najväčšej miere. V rovnakom čase, môže sa rozobrať a vyčistiť. Hladký povrch je vyčistiť čistou vodou. Všimnite si, že to nie je vhodný pre umývačky riadu.

4、vysokokvalitného Materiálu: Inovované a pribrala PET materiálu, nosné bez tlaku, je možné uložiť rôzne predmety, s jedným kľúčom, a nie byť stlačené.

5、Široké Použitie: Veľmi vhodné pre každý priestor vo vašej domácnosti a kancelárie a je veľmi vhodný pre kuchyňa, kúpeľňa, remeselná izba, izba, dielňa alebo v kuchyni, atď.

Funkcie:

1. Ideálny Úložný Priestor: Na gramofón, úložný kôš je praktický úložný organizátor, veľmi vhodné na uskladnenie čaju tašky, cukru, kávy, soľ, kuchyňa korenín, ovocie, produkty pre starostlivosť o pleť a office skladovanie, atď.

2. 360° Rotácia: plastové úložný box sa dá otáčať o 360°, a môžete rýchlo vstúpiť len s jedným rotácie. Tento druh rotujúce úložný box je veľmi vhodný pre mnoho izby v rodine, vedenie je čisté a upratané.

3. Multi-layer a Odnímateľný Dizajn: úložný box môže byť umiestnené vo viacerých vrstvách, aby sa ušetrilo miesto v najväčšej miere. V rovnakom čase, môže sa rozobrať a vyčistiť. Hladký povrch je vyčistiť čistou vodou. Všimnite si, že to nie je vhodný pre umývačky riadu.

4. Vysoko-kvalitný Materiál: Inovované a pribrala PET materiálu, nosné bez tlaku, je možné uložiť rôzne predmety, s jedným kľúčom, a nie byť stlačené.

5. Široké Použitie: Veľmi vhodné pre každý priestor vo vašej domácnosti a kancelárie a je veľmi vhodný pre kuchyňa, kúpeľňa, remeselná izba, izba, dielňa alebo v kuchyni, atď.

Špecifikácie:

Farba: transparentná

Materiál: PET, PVC a nerezovej ocele

Štýl: jednovrstvový, dvojvrstvové, tri vrstvy

Veľkosť:

Jednovrstvový: o 23.5*23.5*3.6 cm/9.25*9.25*1.42 inch, váha: cca 300 g

Dvojvrstvové: o 23.5*23.5*21.6 cm/9.25*9.25*8.50 inch, váha: cca 540g

Tri vrstvy: o 23.5*23.5*21.6 cm/9.25*9.25*21.6 inch, váha: cca 780g

Funkcia: 360°otočná/odnímateľný montáž (viacvrstvové)

Vhodné pre: ukladanie kuchynské korenie fľaše, konzervované ovocie, nápoje, výrobky pre starostlivosť o pleť, kozmetiky, atď. Udržať čisté a upratané.

Zoznam Balíkov:

1*Gramofónu Kontajner

Štítky: jedlo zásobník, príbor, kuchynské zásuvky organizátor zásobník, kovové tácky, baja fix, kuchyňa gramofónu, eco zásobník, dekor zásobník, fotografie gramofónu, rotačný zásobník, plastové skladovanie zásobník

Funkcia Eco-Priateľský
Vhodné pre ukladanie korenie fľaše, konzervy ovocný nápoj ošetrujúce kozmetické výrobky
Jediná Vrstva o 23.5/23.5/3.6 cm/9.25/9.25/1.42 palec
Pôvod CN(Pôvodu)
Tri vrstvy o 23.5/23.5/21.6 cm/9.25/9.25/21.6 palec
Dvojvrstvové o 23.5/23.5/21.6 cm/9.25/9.25/8.50 palec
Názov Gramofónu Kontajner
farba Transparentné
Štýl jednovrstvový, dvojvrstvové, tri vrstvy
Druh Skladovanie Vaničky
Materiál PET, PVC a nerezovej ocele

Napísať recenziu

Kuchyňa Gramofónu Skladovanie Bin Korenie Úložný Kontajner Kuchynské Korenie Fľaša Organizátor Starostlivosť O Pleť Úložný Box

Kuchyňa Gramofónu Skladovanie Bin Korenie Úložný Kontajner Kuchynské Korenie Fľaša Organizátor Starostlivosť O Pleť Úložný Box

Odrážky: 1、Ideálny Úložný Priestor: Na gramofón, úložný kôš je praktický úložný organizátor, veľmi vhodné na uskladnenie čaju tašky, cukru, kávy, soľ, kuchyňa korenín, ovocie, produkty pre starostlivosť o pleť a office skladovanie,

Súvisiace produkty