Austrália Bio Isand DHA pre Dieťa Dojčatá DETI Mozog, Nervový Systém, Víziu, Zdravý Rast, Rozvoj

Novinka

€23.13

/ €46.25

Skladom

DHA PRE DETI 60 SOFTGEL KAPSULE AUST L 274195 Pomáha udržiavať zdravý rast a vývoj pre dojčatá a deti, ktorých príjem potravy môže byť nedostatočné. DHA je dôležitá živina pre tých, ktorí nemajú produkovať dostatočné množstvo, a viac sa musí získať zo stravy alebo výživových doplnkov. DHA prispieva k rozvoju mozgu, nervového systému a zraku v dojčatá a deti. Pomáha podporovať zdravie mozgu a nervového systému.

Vždy prečítajte etiketu a používať len podľa pokynov. Doplnky by mali nenahrádza vyváženú stravu.

Vitamíny/minerálne doplnky môžu len pomôcť, ak príjem potravy je nedostatočné. Vždy prečítajte etiketu. Obsahuje mlieko a sójové produkty. Pokyny Deti 0-6 mesiacov: výlučné dojčenie sa odporúča, obráťte sa na svojho lekára a používajte len podľa návodu. 7 - 12 mesiacov trvať 1-2 kapsule denne; 1 - 3 rokov trvať 2 kapsule denne; 4 - 8 rokov trvať 3 kapsule denne; 9+ rokov sa 4 kapsule denne, alebo podľa pokynov svojho zdravotníckeho pracovníka. Prosím brať s jedlom.

*Pre deti do 4 rokov, twist alebo znížiť kapsule chvost a stlačiť obsah do lyžica. Obsah potom môžete podávať do úst, pomocou lyžice. Alternatívne, dávkovanie môže byť redukované na jedlo..

OBCHOD: pod 30°C, na suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného svetla.

Vzhľad tohto produktu sa môže mierne líšiť vzhľadom na použitie prírodného rybieho oleja.

Štítky: farbivo zdravé, nervový systém, žena zdravá, hlboké morské ryby olej, lecitín zdravé, rybí olej omega, stĺpec zdravé, spray tan, ostriež zdravé, teva zdravé

Použitie Telo
Krajina/Región Výroby Austrália
NET WT 60 Kapsúl
Názov Značky JYP
Funkcia deti zdravie
Číslo Modelu DHA PRE DETI
Pohlavie Unisex
Položka Druh Krém

Napísať recenziu

Austrália Bio Isand DHA pre Dieťa Dojčatá DETI Mozog, Nervový Systém, Víziu, Zdravý Rast, Rozvoj

Austrália Bio Isand DHA pre Dieťa Dojčatá DETI Mozog, Nervový Systém, Víziu, Zdravý Rast, Rozvoj

DHA PRE DETI 60 SOFTGEL KAPSULE AUST L 274195 Pomáha udržiavať zdravý rast a vývoj pre dojčatá a deti, ktorých príjem potravy môže byť nedostatočné. DHA je dôležitá živina pre tých, ktorí nemajú produkovať dostatočné množstvo, a viac sa

Súvisiace produkty