Kŕčové Žily Kompresné Pančuchy Spaľovať Tuk Tenké Spanie cez Noc Chudnutie Ponožky Lady Krásu Nôh Štíhlou Leginy

Novinka

€6.52

/ €8.16

Skladom

Popis:

Položka Dĺžka: 75 CM Položka Hmotnosť: 0.08 Kg Farba: Čierna / Fialová Materiál: polyester materiál Množstvo: jeden pár

Funkcie:

1. Špeciálny dizajn pre nočné použitie, slim down pomocou režimu spánku hodín. 2. Viac etapa kontroly tlaku v 21hPa> 16hPa> 11hPa zlepšuje krvný obeh a pomáha vylepšiť a zmluvy svaly. 3. Pomáha zmierniť nohy od únavy. 4. Otvorené prst dizajn vám uľahčiť jednoduché úniku telesného tepla. 5. Vám pomôže schudnúť bez námahy počas spánku. Poznámka: skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na webových stránkach v dôsledku mnohých faktorov, ako je napríklad monitor jas a svetlo, jas, prosím pochopiť.

Otázky a Odpovede:

Ako sledovať môj pozemok? Ak nemôžete nájsť sledovanie informácií na Hanke.sk, môžete sledovať vašu zásielku na www.17track.net. Vezmite prosím na vedomie: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus alebo Cainiao Super Globálnej Ekonomiky nemá sledovanie informácie. Čo v prípade, ak žiadny pozemok, ale ochrana čas uteká? Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Ako dlho budeme musieť zvládnuť svoj pozemok? Obvykle budeme loď objednávky v priebehu 24 hodín, ak si ho objednať na víkend, budeme loď v pondelok. Ešte otázka? Vitajte, kontaktujte nás. Viac Zaujímavý výrobok. Vitajte na nasledujúce Pinkiou make-up Store.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod: 1.Ponúkame zľavu, ak chcete, veľa to. 2.Podpora Lacnejšie a rýchlejšie poštovného pre veľkoobchod. Pre drop shipping: 1.Väčšinu objednávok bude odosielame do 24 hodín. (okrem nedele a Čínske tradičné sviatky) 2.Drop shipping bude loď slepo(BEZ LOGA,Č FAKTÚRY).By sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás, ak sa vám to nepáči. 3.Môžeme zvládnuť viac ako 1500 objednávky každý deň. 4.Prosím, dajte prednosť na Hanke.sk štandardná doprava, zvyčajne to potrebuje 15-40 dní, do väčšiny krajín. 5.Pre väčšinu produktov. Máme skladu v usa, Španielsko, Francúzsko, Taliansko, Veľká Británia. Tieto krajiny potrebujú len o 7 dní, až po expedíciu. Ak máte záujem o veľkoobchodné a drop shipping, vitajte na zanechať správu k nám, budeme odpovedať svoju správu do 24 hodín, a tiež v našich silách vyriešiť váš problém. Obchodné spolupráca e-mail: [email protected]

Štítky: ms jogy ponožky, vastar ručné náradie, ortopedické bežné pančuchy, im kompresné pančuchy, menovitý elektrický ponožky, kompresné ponožky teľa kŕčové žily, calentia elektrické nohy, lekárske kompresné ponožky kŕčové nohu, airbrush pokožky, nohy

Funkcia Slim
Veľkosť 1 pair
Číslo Modelu 04-0039
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 0.08kg
Názov Značky pinkiou
Položka Dĺžka 75cm
farba Čierna, Fialová
Zdroj Napájania Žiadne Elektrické
Druh Pančuchy
Položka Druh Starostlivosť O Nohy Nástroj
Materiál Polyester
Pohlavie ŽENY

Napísať recenziu

Kŕčové Žily Kompresné Pančuchy Spaľovať Tuk Tenké Spanie cez Noc Chudnutie Ponožky Lady Krásu Nôh Štíhlou Leginy

Kŕčové Žily Kompresné Pančuchy Spaľovať Tuk Tenké Spanie cez Noc Chudnutie Ponožky Lady Krásu Nôh Štíhlou Leginy

Popis: Položka Dĺžka: 75 CM Položka Hmotnosť: 0.08 Kg Farba: Čierna / Fialová Materiál: polyester materiál Množstvo: jeden pár Funkcie: 1. Špeciálny dizajn pre nočné použitie, slim down pomocou režimu spánku hodín. 2.

Súvisiace produkty