4 Ks Papiera Držiak na Uterák Samolepiace Papierové Uteráky Rack Rolka Papiera Držiak s Lepidlo Župan Háčiky na Uteráky

Novinka

€13.12

/ €19.58

Skladom

[HEAVY-DUTY nerezových Materiálov]: pod skrinku papier, uterák držiteľ set je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele,zabezpečí jeho trvanlivosť a dlhú životnosť a ochranu proti korózii a hrdzi v mokrej kuchyňa alebo kúpeľňa prostredia a zlepšenie trvanlivosti.

[Premium Hardware Set]: Toto 4-pices kúpeľňa / kuchyňa hardware set s moderným elegantným dizajnom a vysokou kvalitou Brúsený Nikel povrch, plynulý a hladký povrch vždy starostlivosti o vaše ruky a oblečenie.

[Samolepiace Papierové Uteráky Rack & Župan háčiky]: Všetkých 4 pices hardvéru súpravy - vrátane tkaniva roll držiteľ, dávkovač na toaletný papier, uterák/kabát háčiky s lepiacou páskou, nie je potrebné vŕtať otvory v stene,šetrí váš čas inštalácie.

[Multi-Use]: Tento papier, uterák držiteľ nastaviť tiež môžu byť použité ako uterák, bar,TP držiteľ, prichádza s multi-funkčné nástenné vešiaky, papier, uterák roll držiteľ môže byť vertikálne alebo horizontálne, je ideálny pre inštaláciu na strane drezu alebo skrine (na skriňu dverí, pod skriňu).

[Teplá Riadok]: Tento Dril-free zariadenie je vhodné pre ploché a hladké povrchy bez prachu alebo vody, ako sú dlaždice, sklo, kov. Neuplatňujú tento produkt na textílie, tapety, ani iné mäkké alebo nerovnom povrchu. prosím stlačte po dobu 30 sekúnd, a čakať na 48 hodín pred použitím.

Farba:Strieborná

Materiál:nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

1* Papierový uterák držiak pod skrinku mount

1* držiak papiera

2* držiak na Uterák háčiky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: vaňa uterák pončo, surfovať uterák, držiak papiera, červená uterák, dieťa uterák, tiger uterák, morská víla uterák, osuška bielej, prasa uterák, pet uterák

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh papier, držiaky
Číslo Modelu papier držiak na uterák
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE

Napísať recenziu

4 Ks Papiera Držiak na Uterák Samolepiace Papierové Uteráky Rack Rolka Papiera Držiak s Lepidlo Župan Háčiky na Uteráky

4 Ks Papiera Držiak na Uterák Samolepiace Papierové Uteráky Rack Rolka Papiera Držiak s Lepidlo Župan Háčiky na Uteráky

[HEAVY-DUTY nerezových Materiálov]: pod skrinku papier, uterák držiteľ set je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele,zabezpečí jeho trvanlivosť a dlhú životnosť a ochranu proti korózii a hrdzi v mokrej kuchyňa alebo kúpeľňa prostredia a zlepšenie

Súvisiace produkty