9W, WiFi, Smart Svetlo Led Downlight RGB Led Stropné Svietidlo Wake-Up Funkcia Kompatibilný so Alexa a Asistent Google

Novinka

€9.31

/ €15.52

Skladom

WiFi Smart Svetlo Led Downlight Led Stropné svietidlo

1. Balenie shell má APLIKÁCIA skenovanie kód

2. Stiahnuť Aplikácie Inštalácia

3. Prvé pripojenie musí byť zapnutý niekoľko krát za sebou, a smart downlight začne blikať.

4. APLIKÁCIE a žiarovka môže byť pripojený

5. Vyberte si farbu a jas sa vám páči, je To také jednoduché.

Diaľkové Ovládanie

Ešte nie ste doma, môžete ovládať zo svojho inteligentného žiarovka na zapnutie/vypnutie telefónu cez Inteligentný Život App. Jednoducho nastaviť plán pre váš smart žiarovky. Prispôsobiť svoj domov light system, ako je nastavenie svetiel poď za súmraku alebo vypnúť pri východe slnka. Môžete vytvoriť skupinu, pre všetky vaše smart žiarovky a kontrolu ich všetky len jeden príkaz. Pracuje s 2,4 GHz Wi-Fi siete.

Úspora energie&Široké Použitie S LED technológiou, táto žiarovka ušetrí až 60% spotreby energie v porovnaní s bežnou žiarovkou. Uložte elektriny poplatok s najnovšiu technológiu osvetlenia. Táto žiarovka môže byť použitá kdekoľvek potrebujete farebné svetlo ako domáce vnútorné osvetlenie, hotel, zasadacia miestnosť, múzea, reštaurácie, bar, kaviareň, prázdninový dekorácie, narodeninovej párty.

Hlasové Ovládanie vašej inteligentnej žiarovka cez vašu hlasovú, s Amazon Alexa, Asistent Google . Stačí dať hlasového povelu ak chcete zapnúť/vypnúť alebo dim/oživiť vaše svetlo, dokonca prepínať svoje svetlo na konkrétne farby, ako potrebujete. Č hub potrebné a ľahko sa inštaluje. Nie je potrebné predplatné.

Kontrolné Svetlo Kdekoľvek Ovládať svoje osvetlenie z ľubovoľného miesta pomocou mobilného telefónu. Smart žiarovka sa inštaluje tak ľahko ako štandardné žiarovky a pripája sa k vašej domácej sieti Wi-Fi v žiadnom čase cez bezplatnú aplikáciu. To tiež umožňuje spravovať vaše svetlá s váš smartphone alebo tabliet, vrátane nastavenie jasu a nastavenie plány a scény. Pre pridaná pohodlie, svoj hlas môžete použiť na kontrolu, keď spárovaná s Amazon Alexa.

Načasovanie funkcie môžete nastaviť hodiny chcete vypnúť svetlo. Pravidelné časovanie je ďalšie prekvapenie načasovanie možnosť. Môžete nastaviť, svetlo sa automaticky vypne, ktoré menia naše životy a robia život pohodlnejší.

Www.goclever.com

1) Ak ste objednávku menej ako 5 eur,budeme poskytovať sledovať číslo, ktoré len možné sledovať v číne,alebo platiť extra $1.5 môžeme poskytnúť sledovať číslo, ktoré môžu byť sledované, kým dodania(ak je suma vaša objednávka viac ako $5 nebudeme účtovať $1.5 od vás)vďaka za pochopenie!

2) (Daň z Pridanej Hodnoty) je kupujúceho zodpovednosti. Avšak, budeme sa snažiť minimalizovať.

3) Ak chcete viac, rýchlejšie prepravu spôsobom,ako DHL EMS.pls kontaktujte nás.

4) Loď na potvrdenej objednávky adresy kupujúceho nás prosím kontaktujte prostredníctvom správy informovať o zmene adresy Platby

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Zásielky

Zásielky

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Štítky: alexa ceil svetlo, led svietidlo downlight, smart home, rgb mini downlight, led asistenčná, google pomáhať prepínač, záhradné svietidlo na stenu, Miesto, žiarovka smart, downlight panel stmievateľné

Je Stmievateľné Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Záruka 2 Rokov
Číslo Modelu CD-013
Zdroj Napájania AC
Certifikácia ROHS
Aplikácia Lôžková Izba
Názov Značky FCMILA
Výkon Tolerancia 5%
Napätie AC85-265V
Materiál Hliník

Napísať recenziu

9W, WiFi, Smart Svetlo Led Downlight RGB Led Stropné Svietidlo Wake-Up Funkcia Kompatibilný so Alexa a Asistent Google

9W, WiFi, Smart Svetlo Led Downlight RGB Led Stropné Svietidlo Wake-Up Funkcia Kompatibilný so Alexa a Asistent Google

WiFi Smart Svetlo Led Downlight Led Stropné svietidlo 1. Balenie shell má APLIKÁCIA skenovanie kód 2. Stiahnuť Aplikácie Inštalácia 3. Prvé pripojenie musí byť zapnutý niekoľko krát za sebou, a smart downlight začne blikať. 4.

Súvisiace produkty