Výkonné Batérie Relax Prst Hra Ruženec Darček Dekompresný Hračka Strane Tally Ľahko Obnoviť ABS Buddha Korálky Počítadlo LCD Digitálny

Novinka

€5.05

/ €6.32

Skladom

Odrážky:

1、Odolný a Ľahký: Vyrobené z plastu, s dobrou odolnosťou voči pádu a dlhú životnosť. Mini počítadlo je ľahká a ľahko sa prenáša.

2、Vymeniteľná Batéria: buddha perličiek kalkulačku môžete obnoviť digitálneho elektronického počítadla. Batériu je možné vymeniť. LCD štatistické hodnoty poskytnúť LCD štatistické hodnoty vášho účtu. Automaticky sa zavrie.

3、Vynikajúci Nástroj pre Budhistov: Ľudia všetkých vierovyznaní a presvedčenia, prostredníctvom ruženca korálky počítať.

4、Digitálne Rolovanie a Stlmiť Prevádzky: Roll palcom začať počítanie pomocou hladký navigačné koliesko.

5、Špeciálny Darček: buddha perličiek kalkulačka sa používa pre rôzne meditácie, relax, pohyb prstov, atď. To môže byť použitý ako ideálny darček pre vašich blízkych na akýkoľvek čas tesný, Ramadánu alebo žiadne špeciálne deň!

Funkcie:

1.Odolný a Ľahký: Vyrobené z plastu, s dobrou odolnosťou voči pádu a dlhú životnosť. Mini počítadlo je ľahká a ľahko sa prenáša. 2.Vymeniteľná Batéria: buddha perličiek kalkulačku môžete obnoviť digitálneho elektronického počítadla. Batériu je možné vymeniť. LCD štatistické hodnoty poskytnúť LCD štatistické hodnoty vášho účtu. Automaticky sa zavrie.

3.Vynikajúci Nástroj pre Budhistov: Ľudia všetkých vierovyznaní a presvedčenia, prostredníctvom ruženca korálky počítať.

4.Digitálny Rolovanie a Stlmiť Prevádzky: Roll palcom začať počítanie pomocou hladký navigačné koliesko.

5.Špeciálny Darček: buddha perličiek kalkulačka sa používa pre rôzne meditácie, relax, pohyb prstov, atď. To môže byť použitý ako ideálny darček pre vašich blízkych na akýkoľvek čas tesný, Ramadánu alebo žiadne špeciálne deň!

Špecifikácia:

Materiál: ABS plast

Farba: mahagón, rosewood

Rozmery (dĺžka x šírka): o 10.5x5cm/4.13*1.97 v

Hrúbka: približne 2.5 cm/0.968 v, strapec dĺžka: cca 12 cm/4.72 v

Balenie Zoznam:

1*Buddha Perličiek Počítadlo

1*Bambulka

Na naše Brazília priatelia:Brazília Príspevok, dočasne oznámila, že bude účtovať poplatok približne US$3.50 na objednávku pre všetkých medzinárodných zásielok na 27. augusta (miestneho času). Tento poplatok sa hradí kupujúci po self-vyhlásenie a bude vrátená, ak nie je zaplatený. Ak nemôžete prijať zaplatiť $3.5 Colných Poplatkov, Pls neumiestňujte objednávky.

Viac informácií prosím skontrolujte, či prostredníctvom nasledujúceho odkazu, ďakujeme za pochopenie!

Štítky: anjel ruženec, relax zen, julbo, počítadlo príručka, counter strike, massag, počítadlo hra, multifunkčný nástroj, multitul, počítadlo

Veľkosť L
Druh Vrecku, Multi Nástroje

Napísať recenziu

Výkonné Batérie Relax Prst Hra Ruženec Darček Dekompresný Hračka Strane Tally Ľahko Obnoviť ABS Buddha Korálky Počítadlo LCD Digitálny

Výkonné Batérie Relax Prst Hra Ruženec Darček Dekompresný Hračka Strane Tally Ľahko Obnoviť ABS Buddha Korálky Počítadlo LCD Digitálny

Odrážky: 1、Odolný a Ľahký: Vyrobené z plastu, s dobrou odolnosťou voči pádu a dlhú životnosť. Mini počítadlo je ľahká a ľahko sa prenáša. 2、Vymeniteľná Batéria: buddha perličiek kalkulačku môžete obnoviť digitálneho

Súvisiace produkty