Eú Zapojte Elektrické Vákuové Spájkovanie Bulík Zváranie Desoldering Čerpadla/Spájkovačka/Odstránenie Spájky, Žehlička Pero Zváranie Repair Tool

Novinka

€5.61

/ €8.91

Skladom

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Číslo modelu:HB-019

Maximálny sací:5 (cm-Hg)

Výkon:36V

Pracovné Napätie:220V

Pripojte Typ :EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

Kompaktná veľkosť

Čistej medi napájací kábel

Citlivá spúšť prepínač

Všetky kovové sacia tryska

Tin topenia + tin absorpcie, jednou rukou

Elektrické s dvojakým použitím, sacie zariadenie má krásny vzhľad, román štruktúra, jednoduché použitie a ďalšie funkcie

To môže ľahko cicať všetky letované spoje a vyberte komponenty, ktoré majú byť nahradené z dosky plošných spojov bez poškodenia komponenty a dosky s elektronickými obvodmi.

Veľmi vhodné nahradiť integrované obvody, multi-nožné spínače

Jednou rukou kúrenie a cínu absorpcie môže byť dokončená súčasne v dvoch krokoch, môžete presne absorbovať tavenia spájky, plynulé odstraňovanie častí.

Môže byť použitý ako všeobecné spájkovačka, je základným nástrojom pre národnú obranu, vedecko-výskumné, komunikatívne, letecký priemysel, počítač, rádio, televízia, elektronické profesionálny personál údržby a väčšina rádio nadšencov.

farba:žltá

Materiál:ABS+ kov

veľkosť:27.5 cm

Obsah Balenia:

1 * Elektrické Dvojakým použitím Desoldering Čerpadla

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Hanke.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Hanke.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: desolder elektrické čerpadlo, čerpadlo spájky, svorka zvaru, desoldering železa sacie, 12 mm ws2811, tin vákuové prísavky, elektrické vákuové spájkovanie bulík zváranie desoldering, spájky nástroj, pero sacie, desolder filter

Maximálny Sací 5 (cm-Hg)
Materiál ABS+ kov
Konektor Typu EÚ Plug
Číslo Modelu HB-019
Pôvod CN(Pôvodu)
Moc 36v
Veľkosť 27.5 cm
Pracovné Napätie 220V
Certifikácia ŽIADNE

Napísať recenziu

Eú Zapojte Elektrické Vákuové Spájkovanie Bulík Zváranie Desoldering Čerpadla/Spájkovačka/Odstránenie Spájky, Žehlička Pero Zváranie Repair Tool

Eú Zapojte Elektrické Vákuové Spájkovanie Bulík Zváranie Desoldering Čerpadla/Spájkovačka/Odstránenie Spájky, Žehlička Pero Zváranie Repair Tool

Podpora Dropshipping a Wholesaling. 100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky. Číslo modelu:HB-019 Maximálny sací:5 (cm-Hg) Výkon:36V Pracovné Napätie:220V Pripojte Typ :EU Plug,to sa vzťahuje

Súvisiace produkty