Obloha Otáča Spálňa Detská Lampa Deti Dar Deťom Spálňa Hviezda Noci, Lampa LED Projektor Hviezdy, Mesiac, Nočné Svetlo

Novinka

€5.78

/ €7.04

Skladom

6 Vzory Rotujúce Projektor Lampa USB Nabíjateľné Stmievateľné LED Spálňa Nočné Svetlo Deti Baby Darček

Funkcia:

1. Jas / Model: 3-úroveň jasu (35% -65% -100%). Strop vzor nočné svetlo premietacie spálňa je jasné a môže byť tiež nastavený na nízke svetlo typu; 6 druhov premietacie vzory: kozmická loď, Santa Claus, dinosaurus era, elk, kolotoč, narodeninovej párty. Prevedením šesť rôznych druhov (modrá, žltá, biela) tri vinuté perly, nádherný a plošných atmosféra je vytvorená.

2. Lampa v tvare detail dizajn: Pekný apple tienidlo nad hlavou, vymeniteľné tienidlo. Keď otvoríte kryt lampy, venovať pozornosť slotu v drážke. Dávajte pozor na polohu groove pri vkladaní premietaného obrazu pásky. Hladké strane pásku tváre von. Prosím, poplatok pol hodinu pred použitím premietacie nočné svetlo. Ponúkame 30 dní peniaze späť záruka a 12 mesiacov záruka 24-hodinové priateľský zákaznícky servis.

3. 360 stupeň rotácie a stop: najnovšie premietacie nočné svetlo je otočná objímky, ktoré môžu vytvoriť dynamický a pestrý zmysel pre priestor a poskytnúť vám a deti s pokojnou atmosférou. To môže byť tiež použitý ako statické monochromatické svetlo pre vytvorenie teplé a pokojné spanie prostredie a zlepšiť alebo vaše dieťa spať. Prosím nepozerajte sa priamo pri vinuté perly sú na zabránenie svetlo z pichanie vaše oči.

4. Multi-téma funkcie: projektor nočné svetlo je vhodné na rôzne témy: spálňa príbeh strana / dance / strana / narodeniny / rodina karaoke / Vianoce / veľká noc / Halloween / izba dekorácie / svadba / výkon / klubu / baru / koncert / prekrásny Darček . To znamená, že ste si kúpili niekoľko lampy s rôzne účely, v rovnakom čase.

5. Vzdialenosť a pre Zobrazenie Času: projekcia sa odráža svetlo, a zobrazenie účinok je lepší v tme svetlo. Okrem toho, zobrazenie vzdialenosti od dospelých a deti, musí byť vo vhodnej polohe medzi 3 a 5 metrov. Príliš blízko alebo príliš ďaleko môže poškodiť zrak. Pre všetky zobrazovacie zariadenie, zobrazenie času musí ovládať zobrazovanie času a chrániť zrak.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Veľkosť: 131*131*139mm/5.16*5.16*5.47"

Prepínač: tlačidlo

Poznámka:

1. Tam môže byť mierne veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, rôzne meracie metódy a nástroje.

2. Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky z dôvodu rôznych fotografovanie svetla, uhol a monitor.

1 X Svetlo

Štítky: lampa pohyb, leviating mesiac lampa, projektor hviezda, anjel na stenu sconce, projektor neba, planetárium, lepidlo neba, hra sky, 4k projektor, galaxy projektor

Príkon 0-5W
Položka Druh nočné osvetlenie
Energie Vždy Na
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Typ Batérie LÍTIUM-IÓNOVÁ
Napätie 5V
Zdroj Napájania Nabíjateľná Batéria
Tvar KOLO
Použitie Tiesňové
Číslo Modelu nočné osvetlenie
Certifikácia ce
Je Potrebné Batérie Áno
Druh lampa
Je Batérie Pribalené No
Pôvod CN(Pôvodu)
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Materiál Telesa ABS
Názov Značky alloet

Napísať recenziu

Obloha Otáča Spálňa Detská Lampa Deti Dar Deťom Spálňa Hviezda Noci, Lampa LED Projektor Hviezdy, Mesiac, Nočné Svetlo

Obloha Otáča Spálňa Detská Lampa Deti Dar Deťom Spálňa Hviezda Noci, Lampa LED Projektor Hviezdy, Mesiac, Nočné Svetlo

6 Vzory Rotujúce Projektor Lampa USB Nabíjateľné Stmievateľné LED Spálňa Nočné Svetlo Deti Baby Darček Funkcia: 1. Jas / Model: 3-úroveň jasu (35% -65% -100%). Strop vzor nočné svetlo premietacie spálňa je jasné a môže byť tiež

Súvisiace produkty