Asgard M. 2 ssd M2 PCIe NVME 1 TB 2TB (Solid State Drive) 2280 Interný Pevný Disk pre Notebook s cache

Novinka

€98.06

Skladom

Asgard M. 2 ssd M2 PCIe NVME 1 TB 2Solid ssd 2280 Interný Pevný Disk pre Notebook s cache

Poznamenal : Pre huananzhi x99 série doske a iné značky x99 série , to nemôže dobre zapadajú , prosím, uviesť, miesto a poradie v správnym spôsobom ,medzitým ju nemôžete podporovať ako externé ssd s USB veci alebo adaptér , prosím, nainštalovať a používať ho v správny spôsob, ako , vďaka . Vezmite prosím na vedomie, že vyššie uvedené všetky údaje je založený len na naše testovanie,100% reálne testovanie,ale skutočný výkon sa bude líšiť od hostiteľa,operačný systém a aplikácie. Predtým, ako ju použijete, prosím, kliknite pravým tlačidlom myši "Môj počítač-Management-správca Zariadení-disk" a môžete nájsť naše SSD. Prosím, postupujte formátovať a rozdeliť .

Predajné Miesto

Popísať podrobnosti o predajné miesto vyššie, získavanie a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov.

FAQ

Otázka: Doprava

Odpoveď: skontrolujte dodaciu adresu a meno kontaktnej osoby, sú správne. Prosím, láskavo poznamenať, že zahraničných doprava bude ovplyvnené mnohými faktormi, ako sú vlastné spracovanie,post štrajk a tak ďalej .Tak neváhajte a kontaktujte nás na rozšírenie prijímanie čas, ak sa nechcete dostať váš tovar v čase,a nebudete prísť o svoje peniaze.

Otázka: Prečo kapacita ssd zobrazí v počítači bude menej ?

Odpoveď: Podľa medzinárodnej stander 1000KB/1GB=1MB ,ale operačného systému pomocou binárnych algoritmus, tak actural kapacita =normálna Kapacita x 0.93,môže Sa zobraziť menej v OS ako niektoré kapacita je vyhradené pre firmware na SSD .Takže skutočná kapacita nie je úplne rovná normálnej kapacity .prosím poznamenať, vďaka .

Otázka: Aká je záruka?a vrátiť cenu?

Odpoveď: My sa uistite, že všetky barany boli testované 100% pred odoslaním,ak sa snažili každý metóda ponúkame stále nie je možné vyriešiť vaše problémy,budeme musieť urobiť výmenu.položky musia byť zaslané späť na miestnej pošte air mail(nebude akceptovať DHL/FEDEX/UPS/TNT,ect) ,keď sledovacie číslo on-line,budeme posielať nové. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave, Dáme si nejakú zľavu pri ďalšej objednávke alebo posielať náhodne darček znížiť vrátiť cenu,prosím pochopenie.

Popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, míľniky, atď.

Štítky: pevný disk, ssd 240 asus, asgard loki, nvme ssd, ssd, m2, york, herný notebook, ssd 1t tb, m2 ssd

Aplikácia Notebook
Číslo Modelu Asgard AN3 1TNVMe M. 2/80
Čítanie/Zápis Rýchlosťou až 3400/3000MBS
Nand Flash Type TLC
Radič SMI2262EN
Položka Stav Nové
Veľkosť PCI-e
Package Áno
Štýl ssd
Typ Rozhrania M. 2 2280
Názov Značky asgard
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Interné

Napísať recenziu

Asgard M. 2 ssd M2 PCIe NVME 1 TB 2TB (Solid State Drive) 2280 Interný Pevný Disk pre Notebook s cache

Asgard M. 2 ssd M2 PCIe NVME 1 TB 2TB (Solid State Drive) 2280 Interný Pevný Disk pre Notebook s cache

Asgard M. 2 ssd M2 PCIe NVME 1 TB 2Solid ssd 2280 Interný Pevný Disk pre Notebook s cache Poznamenal : Pre huananzhi x99 série doske a iné značky x99 série , to nemôže dobre zapadajú , prosím, uviesť, miesto a poradie v správnym spôsobom ,medzitým

Súvisiace produkty