Striedavý Elektrický Uťahovák Vysoký Výkon Riadiacej Dosky

Novinka

€6.99

/ €7.35

Skladom

modname=ckeditor

Vysoký výkon striedavý elektrický uťahovák/Uhol brúsenia/kladivo/elektrická vŕtačka/skrutkovač/electric gun ovládanie dosky, môže byť použitý vo všetkých druhoch značka striedavé stroj je možné použiť s alebo bez hall motor, tak dlho, ako tri motorové fáze line (bez line poradí), hala linka nie je pripojený.Elektrické kladivo rada predvolené non-poklepaním na pozíciu, č. klepnite na pozíciu svetla.

8Pin rýchlosť regulácie prepínač so svetlom je možné zakúpiť ako povinné, a tam sú dve veľkosti, veľké a malé, ako je zobrazené na obrázku nižšie. (ak veľkosť spínač, môže byť len dať do plášťa pasenie stroj, návrat nie je prijateľné, pretože prístroj nemôže byť uvedený v)

Uhol brúsenia riadiacej dosky nie je potrebné kupovať spínač, zapojte späť do pôvodného stroj prepnúť.

Kontrolná rada je nahý palube, prosím, postupujte podľa schémy zapojenia, shell by mal byť nainštalovaný pred skúškou stroj a stroj hlavy môže byť ľahko sa obrátil pred silu, ak umelého napájania spôsobené spaľovaním doska nie je v rozsahu vrátenie a výmena.

Štítky: truck kľúča, vplyv zásuvky kľúča 18v, nárazový uťahovák, šok kľúča 18v, super kľúča, elektrický uťahovák 96v, batéria kľúča, c háčik kľúč, Autoservis kľúča, elektrické račňový uťahovák 18v

Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Striedavý Elektrický Uťahovák Vysoký Výkon Riadiacej Dosky

Striedavý Elektrický Uťahovák Vysoký Výkon Riadiacej Dosky

modname=ckeditor Vysoký výkon striedavý elektrický uťahovák/Uhol brúsenia/kladivo/elektrická vŕtačka/skrutkovač/electric gun ovládanie dosky, môže byť použitý vo všetkých druhoch značka striedavé stroj je možné použiť s alebo bez

Súvisiace produkty