Four-fold step-down transformátor s 10K:600 vstupný transformátor pre R25 signál mikrofónu audio DI nástroj box okruhu

Novinka

€23.58

Skladom

Permalloy signál mikrofónu audio DI nástroj box okruhu používa 10K:600 vstupný transformátor 4 krát, step-down transformátor, vhodné pre signál krok-dole a tlmenie, impedancia pomer a tak ďalej.

Vstupná impedancia 10K je prevedený do 600 ohmov tým, transformátor, a signál-napätie pomer je 4:1. 10K vstupný signál 1V napätie, 600 Euro vinutia výstupné napätie je 0,25 V, signál napätie 4-krát znížené, naopak, signál prúd 4-krát lepšie, zvuk hustota zvýši, viac dynamické detaily, môže byť vypočutý. To je nemožné bez pripojenia transformátory.

Pomocou importovaných permalloy železné jadro s 85% obsahu niklu a single-core hrúbka 0,15 mm, hrúbka jadra je rovnako tenký ako cikada krídla, efekt je vynikajúci. Domáce kvalitné kyslíka-zadarmo medi smaltovaný drôt, CNC micro-počítač automatické navíjanie stroj na navíjanie, na zabezpečenie plynulého a riadneho obaly, viacvrstvové multi-sekcia, dopredu a dozadu, navíjanie, vykĺbenie elektroinštalácie a iné zložitejšie spôsoby zrušenia, úspešne zlepšiť dobrý transformátor musí mať vysoká indukčnosť, nízky únik indukčnosť, nízke distribuuje kapacitu, širokopásmové pripojenie na odpoveď a iné požiadavky.

Transformer výrobného procesu je dôsledné a komplexné, odborné a špecializované. Permalloy štít tienenie, vysoká kvalita epoxidové živice zapuzdrenie, vyhnúť transformer kontakt s vonkajším svetom, účinnú ochranu obvodu.

Meria Frekvenčný rozsah: 22Hz~45KHz:-0.3 DB

Zš DC Odpor: 1000R alebo tak

Sekundárne DC Odpor: Okolo 250R

Primárne indukčnosti: o 1400H

Sekundárne indukčnosti: o 80H

Maximálna bežná prúd 15ma

Štítky: toroid transformovať, raspiberry pi 400, box priame, audio transformovať, mikrofón s transformátor, audio transformátory, 600 ohm audio transformátor, výstup transformovať, audio transformátor 1k, micro napätia transformátor

Fáza Jeden
Číslo Modelu r25
Použitie Audio
Cievka Číslo Autotransformer
Cievka Štruktúrou Toroidné

Napísať recenziu

Four-fold step-down transformátor s 10K:600 vstupný transformátor pre R25 signál mikrofónu audio DI nástroj box okruhu

Four-fold step-down transformátor s 10K:600 vstupný transformátor pre R25 signál mikrofónu audio DI nástroj box okruhu

Permalloy signál mikrofónu audio DI nástroj box okruhu používa 10K:600 vstupný transformátor 4 krát, step-down transformátor, vhodné pre signál krok-dole a tlmenie, impedancia pomer a tak ďalej. Vstupná impedancia 10K je prevedený do 600 ohmov

Súvisiace produkty