Domov Skladovanie Homehold Nad Dverami Dvojitý Vešiak Háčiky Declutter Twin Háčik na Tlačidlo Coats Uterák Stene Visí Organizátor

Novinka

€6.38

/ €10.63

Skladom

Funkcie:

Vysoká Kvalita Materiál: háčiky sú hrdza-odolné, vysoko kvalitné, ťažkých háku rack, že nebude škvrny alebo poškodenie čokoľvek, čo visí na to, skvelá hodnota! elegantné chrome nad dverami háčiky. (Poznámka: Použiteľná na dvere, hrúbka do 45mm/1.77 v)(o)

Jednoduchá Inštalácia: kovové twin háčik môže sa ľahko inštaluje bez dierovanie alebo poškodenia steny vášho domova, dvere skrine alebo izba dvere; to trvá len niekoľko sekúnd, aby sa zavesil na dvere.

Elegantné a Účinné Skladovanie: Niektoré čiapky a tašky na domov, ktoré zaberajú miesto, už nebudú problémy po použití tohto dvere ramienko háčika, zatiaľ čo pomôže, keď budete potrebovať, organizovať potrebujete a rýchle.

Zavesenie Skladovanie Organizátor: double-háčiky na šaty funkcie duálne háčika dizajn a je ideálny pre oblečenie, klobúky, kabáty, uteráky, rúcho, kľúče, peňaženky, vodítka, doplnky, opasky, batohy a ďalšie.

Univerzálny Úložné Riešenie: Použite dvojitý háčik v prednej chodbe skriňa na rýchly prístup k často používaným položkám, ako sú bundy, tašky a batohy. Praktický dvojitý háčik tiež funguje dobre, v kúpeľni, ponúka ďalšie visí priestor pre župan a uteráky,alebo v spálni, pomáhajú udržiavať čistý vzhľad a aby sa zabránilo hromady oblečenia z usadzujú na podlahe.

Špecifikácie:

Názov: Nad Dverami Dvojitý Vešiak Háčiky

Materiál: Zliatiny

Veľkosť: o 20*13.5*6.5*4.5 cm/7.87*5.31*2.56*1.77 v

Dostupné farby: čierna, strieborná

Hmotnosť netto: o 0.125 kg (jedného)

Maximálna hmotnosť-bije: cca 4 kg

Balenie Zoznam:

2*Ramienko Háčika

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Poznámka:

Odporúča sa, aby malé obrazovky v režime na smartphony, do 6,5 cm, a veľkoplošnej obrazovky v režime na telefónoch, vyše 6,5 cm.

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu pomocou niektorej z vyššie uvedených metód a pls platiť, a to do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené Hanke.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku keď je to hotové.

Ak vašej objednávky je uzatvorená, z bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na Hanke.sk.

Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package:

Všetky položky sú kontrolované a tiež balené pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť balíka cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15-60 dni a mohol by byť trochu dlhšie, niektoré pustatine.

Môžete si vybrať rýchly spôsob dopravy, ak chcete získať balík skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Vrátenie a Vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí ak balík je stratený, poškodený v tranzite, alebo prijaté nesprávnu položku. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžu.

Spätná väzba:

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: dvere držiteľ, ryby háčik, rustikálny dvojitý plášť háčik, dvere ramienko háčika, háčik na uteráky, dvere háčik, záves dverí, košík list, ramienko háčika, zavesenie v kúpeľni

Č. Háčikov 2
Materiál Hliníkové Zliatiny
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Domov Skladovanie Homehold Nad Dverami Dvojitý Vešiak Háčiky Declutter Twin Háčik na Tlačidlo Coats Uterák Stene Visí Organizátor

Domov Skladovanie Homehold Nad Dverami Dvojitý Vešiak Háčiky Declutter Twin Háčik na Tlačidlo Coats Uterák Stene Visí Organizátor

Funkcie: Vysoká Kvalita Materiál: háčiky sú hrdza-odolné, vysoko kvalitné, ťažkých háku rack, že nebude škvrny alebo poškodenie čokoľvek, čo visí na to, skvelá hodnota! elegantné chrome nad dverami háčiky. (Poznámka: Použiteľná

Súvisiace produkty