Biela Kontakt Papier Vinylové Samolepiace Tapety pre Spálne, Obývacia Izba Nábytok, Dekorácie Lesk Nepremokavé DIY Nálepky 5M

Novinka

€6.52

/ €8.16

Skladom

Ponúkame vysokú kvalitu kontakt papier / tapety, ktoré vám pomôžu, ak chcete obnoviť váš domov a nábytok.

Táto dekoratívne samolepiace fólie transformuje ploché povrchy a je bezpečné aplikovať na steny,kuchyne, skrine, nábytok, police a ďalšie vytvára jedinečné, osobné vzhľad.

Špecifikácie Produktu:

Farba: Biela Lesk kontakt papier Materiál: Upgrade Vinyl/PVC filmu Funkcia: Lesklý Povrch MULTI-ÚČEL: Krycie kuchynskej linky, nábytok, notebook, toaletný stolík zásuvky, remeslá, nočný stolík, skrinka, dverí a stien.

Veľkosť: Dĺžka 1m/3m/5m/10m. Šírka 20 cm/40 cm/55 cm/60 cm.

Prečo si vybrať naše Lesklej Čiernej Kontakt Papier?

1. Vytlačené bezpečné a kvalitné materiály. 2. Nie len nepremokavé, olej dôkaz, ale aj vymeniteľné a samolepiace. 3. Odstrániť ju v čistote a opustiť žiadne lepkavé zvyšky. 4. Váš izba krásne a pohodlné zmena v najjednoduchší spôsob.

Naše samolepiaci papier je vyrobený z PVC materiálu, ktorý odoláva vlhkosti, oleja a vody, jednoduché čistenie a ochranu vášho nábytku.

Samolepiaca tapeta je ľahko rezať, pretože to má grid line na zadnej strane nábytok film. Presný rez robí samolepky viac vhodné pre váš nábytok.

Poznámka:

1.Farebné tóny sa môžu líšiť v závislosti od osvetlenia v miestnosti, obrázky na webové stránky len pre referenčné účely. 2.Kúpiť dostatok kotúčoch v čase, uistite sa, že pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel. 3.Tapety budete dostávať môže mať nejaké vrásky na ňu, alebo oboch koncoch, ale to nemá vplyv na hľadá po nalepení na stenu. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Návod Na Použitie:

1. Môže byť umiestnená na akýkoľvek hladký, čistý a suchý povrch ako polica, dosky, drevené skrine,zásuvky,steny,okná,sklo atď. To je najlepšie aplikovať pri izbovej teplote. 2. Piesok dole drsné povrchy pred nalepením. Čistenie veľkých plôch s neutrálnym mydlom a vodou. 3. Meranie povrchu krytu. Strih filmu do správnu veľkosť, pričom asi 5 cm extra prekrývajú na všetkých hrán je beter. 4. Peel off podkladového papiera rovnomerne s jednou rukou, zatiaľ čo vyhladenie film na povrchu. S vašou druhej strane, od stredu do okrajov. To je lepšie použiť mäkkú látku. 5. Vrásky a vzduchové bubliny môžu byť odstránené použitím ľahkého tlaku od stredu k okrajom. Pierce tvrdohlavý bubliny s ihlou a stláča vzduch von.

Kladieme veľký dôraz na kupujúceho zážitok z nakupovania! Prajeme vám naskytne nádherný život a užite si nakupovanie.

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, alebo máte nejaké návrhy, prosím, kontaktujte nás. Budeme odpovedať na vaše správy za menej ako 12 hodín. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy.

Štítky: rock tapety, nálepky, mens nábytok do obývacej izby, pobyt nálepky, kontakt samolepka papier, film, vinyl, wallpap, lesk nechtov, 3d rose dlažieb, lepidlo neon tapety, steny papiere domova krajiny

Poplatok Jednotky Usd/Roll
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Anti-static
farba Biely Lesk kontakt papier
Povrchová Úprava Odraz Svetla
Funkcie Samolepiace
Dĺžka 1m/3m/5m/10m
Vinylové Tapety Typ Papier Späť Vinylové Tapety
Druh Vinylové Tapety
vzor Pevné
Šírka 20cm/40cm/55cm/60cm
Certifikácia ŽIADNE
Štýl Moderné
Použitie Domácnosť
Materiál Vinyl

Napísať recenziu

Biela Kontakt Papier Vinylové Samolepiace Tapety pre Spálne, Obývacia Izba Nábytok, Dekorácie Lesk Nepremokavé DIY Nálepky 5M

Biela Kontakt Papier Vinylové Samolepiace Tapety pre Spálne, Obývacia Izba Nábytok, Dekorácie Lesk Nepremokavé DIY Nálepky 5M

Ponúkame vysokú kvalitu kontakt papier / tapety, ktoré vám pomôžu, ak chcete obnoviť váš domov a nábytok. Táto dekoratívne samolepiace fólie transformuje ploché povrchy a je bezpečné aplikovať na steny,kuchyne, skrine, nábytok, police

Súvisiace produkty