600W Solárne Micro Invertor siete Kravatu S Monitorovania Funkcia Pre PV Grid Systém WVC600

Novinka

€116.21

/ €147.10

Skladom

WVC Micro-Invertor ako celok, s nasledujúcich šiestich bodoch výhodou, najmä pre domácich používateľov, ktorý chcete nainštalovať. Bezpečnosť: Žiadny vysoký tlak vedie k riziko zranenia osôb, riziko požiaru, ktorý spôsobila, ktorá sa rozkladá; Spoľahlivý / dlhá záručná doba: tradičné invertor 2 krát viac, než život; Nízke náklady na inštaláciu: nie JEDNOSMERNÉHO prúdu a JEDNOSMERNÉHO spínače a iné zariadenie, Energie a viac: produktívne než konvenčné invertorový systém napájania 15%; Bez hluku: Vonkajšie inštalácie, bez hluku vplyv na životné prostredie; Flexibilná inštalácia / škálovateľné: Používatelia môžu byť inštalované ako súčasť obyvateľov, ako 1.2 KW, podľa následné použitie kedykoľvek 600W predĺžiť o jednu jednotku. Alebo súčasťou systému bude inštalovaný 260W pre jednotku prenajatý na iných ľudí, ktorí ju používajú, a tieto časti, podľa rozličné potreby sa menia dynamicky prispôsobiť.

Tied invertor je applicate sa na grid strešné Slnečné FV systému. Skonvertuje Solárnych FOTOVOLTAICKÝCH DC napájanie AC napájanie, synchronizované s sieťového napätia. Krmivo Slnečné FV power do mriežky cez meter. Zbierať Nosenie, alebo znížiť výkon bill. Sme ponúka celý rad FV invertorov od 1kW do 1MW, náš invertory ako zástupca vysoká účinnosť, kladeným na bezpečnosť, úroveň napájania, a grid normy z takmer 20 krajín Európy, severnej a južnej Amerike, Austrálii a Ázii.

1.Jednorazové riešenie

S radom na siete meniča a solárne panely, ponúkame komplexné riešenie pre obytné, komerčné a veľké rastliny.

2.Top logistický systém

Spolupracujeme s mnohými poprednými logistických spoločností, ktoré môžu zabezpečiť na grid solárnych invertorov dosiahnuť, aby vás bezpečne a rýchlo.

3.Zákaznícky orientované služby

Grid invertory a ďalšie solárne služby sú založené na zákazníka spätnú väzbu a požiadavky. Pokiaľ invertor nepracuje správne, softvér pre monitorovanie, nám spätnú väzbu automaticky a náš odborný technický tím vám pomôže zistiť príčinu poruchy. Sme si vymeniť zariadenie, ak je to invertor problém. Okrem toho poskytujeme tiež pravidelné odborné školenia pre našich partnerov a zadarmo solárny dizajn softvéru, aby intelligent power station jednoduché.

4. Distribútori podporu

Máme zriadenú globálnej servisnej siete zaviazali ponúknuť všetkým našim zákazníkom spoľahlivé a mieru invertory a ďalšie solárne služby.

Štítky: čistá sínusová vlna invertor doske pcb auta, solárne invertor 2000w, disco zariadenia, kravatu siete meniča obmedzovač, solárny panel invertor 1000w, 1200w slnečnej sústavy kravatu micro invertor, grid invertor, invertory siete kravatu, japna solárneho invertora, siete kravatu invertného

Špecifikácia Mini
Anti-napätie ochrany poistka
Výstupná Frekvencia 46Hz ~ 65Hz
Druh DC/AC Invertory
Výstupný Prúd 2-6A
Číslo Modelu WVC600
Výstupný Výkon 500 - 1000W
Typ Výstupu Jeden
Hmotnosť 2.65Kg
Veľkosť 287*201*39mm

Napísať recenziu

600W Solárne Micro Invertor siete Kravatu S Monitorovania Funkcia Pre PV Grid Systém WVC600

600W Solárne Micro Invertor siete Kravatu S Monitorovania Funkcia Pre PV Grid Systém WVC600

WVC Micro-Invertor ako celok, s nasledujúcich šiestich bodoch výhodou, najmä pre domácich používateľov, ktorý chcete nainštalovať. Bezpečnosť: Žiadny vysoký tlak vedie k riziko zranenia osôb, riziko požiaru, ktorý spôsobila, ktorá sa rozkladá;

Súvisiace produkty