YO CHO Módne Krásna Pivónia Umelé Ruže, Kvety, Svadobné Dekorácie, Hodvábne Kvety, Kytice Biela Pivónia Red Rose Falošné Kvety

Novinka

€1.97

/ €3.86

Skladom

YO CHO Módne Krásna Pivónia Umelé Ruže, Kvety, Svadobné Dekorácie, Hodvábne Kvety, Kytice Biela Pivónia Red Rose Falošné Kvety

Produkty špecifikácia

Kvet Meno:Umelá kvetina, pivónia, ruža kvet kytice

Materiál: Kvet (hodvábnej látky )+Kvetinové stonky

Štruktúra: 1 kytice=5 kvety hlavy+niekoľko listov

Celková výška: cca 30 cm (11.81 inch)

Kvet hlava priemer:6 cm (2.36 palca) (o šírku dlane)

Balenie zahrnuté:1*pivónia kytice

Užitočné:Tvorivé domácnosti dekoratívne bytové doplnky, balkón, vyzdobiť,obývacej izby zdobiť.

Kategória: Svadobné kvety, svadobné kytice, kytice, svadobných doplnkov,výzdoba domov

Príležitosti: Svadby, Párty/ Večer, Narodeniny poslať kvety,Oslava švp kvetov,Lásky, kvety,Festival kvetov,Domáce módne dekorácie.

krásne pivónia, kvety kytice

Súvisiaci produkt, Hand-made výrobkov---všetky produkty v našom internetovom obchode sú vyrábané ručne, je nevyhnutné, aby boli niektoré unsatisfaction. Ale dúfame, že sa môžeme stretnúť slnečný a veľkorysá zákazník, rovnaké, ako by ste s našimi úprimný úsmev.

Umelý kvet----kvet hlavy alebo list môže spadnúť, alebo byť redukované počas prepravy, a to nepatrí na kvalitu problém. Môžete obnoviť kvet tvaru s sušič na vlasy alebo horúcej pary.

Veľkosť produktu ------všetky výrobky sú merané manuálne, niektoré chyby môžu existovať. Budeme sa snažiť, aby úzke to do 1-3 cm. Z dôvodu rôznych pružnosť kvet, materiály, veľkosť chyba sa môže veľký. Ďakujeme za pochopenie.

Farebný rozdiel-----všetky výrobky sú fotografoval z skutočné predmety; snažíme sa ukázať svoje pravé farby. Niektoré obrázky môžu prezentovať rôzne farby ako rôzne streľbe svetla, životné prostredie svetlo alebo monitory, a to je prirodzené atribúty. Ďakujeme za pochopenie, ak má farebné rozdiely. Ak si mysli tieto otázky, prosím, vašu objednávku opatrne. Príklady pre referenčné 01 Opatrenie výška kvetu Pri vkladaní, odporúča sa, aby dal vetvenia miesto zostať na rovnakej úrovni, alebo trochu vyššie fľaše úst. 02 Ohnúť alebo rezať Zákruty dolnej časti kvet rod ak chcete upraviť jej celej výške, alebo len nakrájať. 03 usporiadať kvet corolla a lístia z Dôvodu sú vylisované počas prepravy, corolla musia byť nadýchané a nastaviť ich smer, rod kvet by mali byť vertikálne a upraviť ich priestor, aby sa celý kvet vyzerá prirodzenejšie. 04 Organizovanie tým, aby Dal usporiadané kvety do vázy po jednom. Ak existuje viac kvetov, odporúčame vložiť iný po skončení jednej kategórie. 05 Usporiadať opäť Usporiadať poloha a smer kvet hlavu, nastavte sklon kytice, kým to predstavuje spokojní držanie tela.

1.Ste uspokojivé je náš jediný prsuit.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

2.Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s nákupom. 3.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojný s vaším kúpiť,budeme riešiť všetky problémy, ktoré s vami.

Počas prepravy, niektoré malé problémy, ako sú deformácie sú nevyhnutné. Tu sú niektoré tipy obnoviť deformácia prepravného procesu.

1. Pri kytici je dodávaný, pobočky sú vo všeobecnosti zatvorené znížiť priestor. Po prevzatí tovaru, prosím, pomaly šíriť pobočiek von a prispôsobí štát si myslíte, že je najprirodzenejší.

2. Ak lisovania deformácie, ktoré sa vyskytli počas prepravy, za normálnych okolností, konárov a listov môže byť upravená, mierne obnoviť prirodzený stav. Kvety sú deformované extrúznou, ktoré môžete použiť horúcej vody, pary vyfajčiť upraviť, ak chcete, aby materiály sa stávajú vlhké a mäkké, a záhyby zmizne a potom suché. Táto metóda je spoločné pre obnovenie niektorý z hodvábu kvetov.

3.čo viac, sušič na vlasy je tiež dobrý spôsob, ako obnoviť deformácia lisovania.Fúkanie s sušič na vlasy je viac prispieva k plasticity.

4.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď.,

farba fotografia môže líšiť od skutočných položiek.vezmite prosím na naše farby popis pre referenčné účely.

5.Pretože tento výrobok je ručne vyrábané,veľkosť tovaru, môže mať 1-3 cm chyba,prosím, uistite sa, že vám nevadí, že pred vami, aby sa im.

6.Prosím, venujte pozornosť veľkosti tovaru pred ich nákup.

7.Položka nezahŕňa kvet fľaše.

8.Ďakujem vám veľmi pekne!

1.Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.

2.Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Štítky: artifici kvet, svadobné kytice, slávnostné svadobné dekorácie, profesionálne yoyo, umelý palmový, Rose, čipky biele kvety, skutočný dotyk strieborné kvety, loptu polystyrénu, umelý kvet červený

Druh umelý kvet kytice pre DIY domáce svadobné dekorácie
Príležitosti Svadba
Popis Svadobné/Home/Hotel/Party/Pracovňa/Izba/Gard dekorácie a tak ďalej
Balenie Zahrnuté 1*pivónia kytice
Vhodné pre Svadby,Párty,Promócie,Späť do školy
Materiál hodváb +plast
farba modré,ružové,fialové,ružové červené,biele,žlté......
Používa DIY svadobné/party/home/hotel/Vianoce/Stolové Dekorácie, Doplnky
Číslo Modelu Umelá kvetina, pivónia, ruža 17088
Kvet Štýl Kvetinové Kytice
Platné scény Svadobné Dekorácie Na Stene,Presunúť Darčeky,Dekorácie Rodina
Položka svadobné doplnky, svadobné alebo bridesmaid, kytice dekorácie
Štýl Dekoratívne Kvety & Vence
Festivaly Thanksdiving,Valentína,Veselé,Nový Rok,Hallowen,deň matiek,
Klasifikácia Umelé Kvety
Použitie DIY wreathcandy box,brošňa kvet,zápästie, kvet,kvety headdress
Formulár Svadobné Zdvorilosti A Darčeky , kvety ruže, pivónia
Názov Značky YO CHO
Pôvod CN(Pôvodu)
remeslo Handmake
Vhodné Aranžovanie Umenie,Fotografia, Rekvizity,Remeselnej Výroby,urob si sám
Názov Umelá kvetina, pivónia, ruža kvet pre domáce svadobné dekorácie

Napísať recenziu

YO CHO Módne Krásna Pivónia Umelé Ruže, Kvety, Svadobné Dekorácie, Hodvábne Kvety, Kytice Biela Pivónia Red Rose Falošné Kvety

YO CHO Módne Krásna Pivónia Umelé Ruže, Kvety, Svadobné Dekorácie, Hodvábne Kvety, Kytice Biela Pivónia Red Rose Falošné Kvety

YO CHO Módne Krásna Pivónia Umelé Ruže, Kvety, Svadobné Dekorácie, Hodvábne Kvety, Kytice Biela Pivónia Red Rose Falošné Kvety Produkty špecifikácia Kvet Meno:Umelá kvetina, pivónia, ruža kvet kytice Materiál: Kvet (hodvábnej

Súvisiace produkty