Mikrovlnná Rúra Modul, Mikrovlnná Indukčné Switch Modul, Mikrovlnný Radar Ľudské Telo Snímanie Modul

Novinka

€21.83

/ €23.22

Skladom

modname=ckeditor

Mikrovlnná body snímací modul

\

\

Model: XZG-LD-HL

\

\

Prehľad produktu: XZG-LD-HL je automatický indukčné ovládanie produkt Doppler radar technológie s vysokou citlivosťou, dlhé snímanie vzdialenosť, vysoká spoľahlivosť, veľká snímací uhol a široký napájacie napätie rozsah. Široko používaný v rôznych ľudské telo indukčné osvetlenie príležitostiach, proti krádeži alarm príležitostiach.

\

\

Funkcie: Mikrovlnná indukčné používa rovinné antény na prenos a prijímanie ozveny. Prenos je aktívny snímač, ktorý emituje vysokofrekvenčné elektromagnetické vlny a prijíma ich ozveny. Tento snímač detekuje zmeny v echo signál a potom aktivuje signál prostredníctvom mikroprocesora na vydanie exekučného príkazu. Induktívne signály môžu byť detekované cez dvere, sklenené dosky a tenké steny. Poznámka: najlepšia detekcie účinok pri pohybe ľudí alebo predmetov k senzor! Tento produkt má silné anti-interferencie schopnosti a je takmer bez rušenia od vonkajších činiteľov životného prostredia, ako vietor a tepla. To je lepší, infračervené detektory používajú.

parameter

\

\

Po druhé, XZG-LD-HL

\

\

(Aplikácia prípade: Zabezpečenie Inteligentného osvetlenia Ľudské telo indukčné hračka Priemyselnej automatizácie ovládanie Automatické indukčné elektrické zariadenia Elektrické napájanie automatické ovládanie, atď.)

\

\

1. Modul pracovné napätie: 3.3-12VDC, veľkosť 45*20.5*3 mm;

\

\

2. Pohotovostný režim nečinnosti prúd: ≦3mA;

\

\

3. Vysielací výkon: ≦2mW;

\

\

4, pracovná teplota prostredia: -20 ° - +80 °;

\

\

5, režim čítania: opakované spúšť (predvolené);

\

\

6, výstupný signál: TTL úrovne, vysoká účinnosť, vysokú úroveň 3V, nízka úroveň 0V.

\

\

7, uhol detekcie: 180 / 360 ° (sférické) č mŕtvy uhol.

\

\

8, detekčná vzdialenosť: 8-10 metrov,

\

\

9, pracovné oneskorenie: 1 sekundu, (môže byť prispôsobený pre rôzne času oneskorenia)

\

\

PCB veľkosti grafu

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

XZG-LD-HL (tvar: obdĺžnikový veľkosť: 45X20.5X3mm) samostatné dosky

\

\

\

\

Tri: 3P koncové vedenia definícia

R1 je oneskorenie úprava odpor. Väčšia odolnosť je, dlhšie omeškanie. Kratšie oneskorenie je, predvolená hodnota je 0 ohm a meškanie je na 1 sekundu.

\

\

R6 je nastavenie citlivosti odpor. Vyššia odolnosť je, nižšia citlivosť. Naopak, vyššia R6 je 24K, citlivosť je výrobcom nastavená hodnota.

\

\

\

Dôležité upozornenie: Pred použitím testu, prosím, uistite sa, že napájanie je správne pripojený. Ak je napájanie je pripojené nesprávne, môže to spôsobiť poškodenie modulu po zapnutí. Škody spôsobené ľuďmi je na ktoré sa nevzťahuje záruka! Venujte prosím pozornosť rodičov!

\

\

\

\

Poznámka: funkcie a vlastnosti vysoká frekvencia mikrovlnná snímacieho modulu:

\

\

1, patriaci do Doppler technológie (mikrovlnná rúra indukčné) - aktívne (induktívne: ľudí / objektov, ktoré sa pohybujú)

\

\

2. Inteligentný indukčné: Keď niekto vstúpi detekčný rozsah tento produkt, výstup vysokofrekvenčné indukčné modul Vout výstupy TTL vysokej úrovni. Po uplynutí obdobia, výstup vráti do TTL nízkej úrovni.

\

\

3. Inteligentný oneskorenie: Po snímača modul sa spustí, ak nie je ľudská činnosť v oneskorenia časového obdobia, modul výstupný terminál Vout bude pokračovať na výstup TTL vysokej úrovni, kým človek odíde a výstupy nízkej úrovni po uplynutí obdobia.

\

\

4. Modul nemá fotosenzitívne kontroly a nemá ľahkého ovládania.

\

\

5, v porovnaní s infračerveným produkty: vysoko-indukčné modul vzdialenosť snímania je ďalej, široký uhol, žiadne mŕtve zóny, nemá vplyv na životné teploty, prach a tak ďalej.

\

\

Vysokofrekvenčné indukčné modul je ideálny pre nahradenie infračervené a hlas-aktivovaná funkcia snímania moduly.

\

\

použitie upozornenie:

\

\

Keď mikrovlnná rúra modul je nainštalovaný, ak stenu miestnosti je tenká, prednej antény rada by mala byť 3 metrov od protiľahlej steny, aby sa zabránilo steny z toho cítil, a v tej istej oblasti (v rámci rozsah detekcie), viac radar moduly nemôžu byť nainštalované súčasne, aby sa zabránilo vzájomnému rušeniu. Inštalácia výška radarový modul proti múru, je prednostne menej ako 3 metre. Strop inštalácia výška je prednostne menej ako 4 metre od zeme. Reakcie v otvorenej miestnosti, alebo v chodbe je viac citlivé.

\

\

\

\

O teste:

\

\

1. Skontrolujte, či napájacie napätie je správne pred modul je deaktivovaný, ak je zapojenie správne, a potom zapnite napájanie na test.

\

\

2. Keď je modul zapnutý, bude výstup vysokej úrovne signálu. Dĺžka výstupného signálu závisí od nastaveného času oneskorenia. Oneskorenie čas končí výstup cutoff. Len vtedy, keď sa pohybujúci sa objekt je cítil sa spúšťa na vysokej úrovni signál znova.

Štítky: batéria zvárací invertor, hilda zvárací invertor, značiek zvárací invertor, fubak zvárací invertor, zvárací invertor neon, zvárací invertor kellner, zvárací invertor controler, bodové zváranie invertor, zvárací invertor owerman, zvar invertor

Napísať recenziu

Mikrovlnná Rúra Modul, Mikrovlnná Indukčné Switch Modul, Mikrovlnný Radar Ľudské Telo Snímanie Modul

Mikrovlnná Rúra Modul, Mikrovlnná Indukčné Switch Modul, Mikrovlnný Radar Ľudské Telo Snímanie Modul

modname=ckeditor Mikrovlnná body snímací modul \ \ Model: XZG-LD-HL \ \ Prehľad produktu: XZG-LD-HL je automatický indukčné ovládanie produkt Doppler radar technológie s vysokou citlivosťou, dlhé

Súvisiace produkty