Jimi OB22 Mini Auto GPS Tracker S Hlasovým Monitorovanie v Reálnom čase Sledovanie Voľného Nabíjania Viacero Alarmov GPS Lokátor Pre Vozidlá

Novinka

€32.73

/ €72.72

Skladom

1. OB22 Plug & Play OBD GPS Tracker

Jimi OBD Auto GPS tracker je ľahké, aby sa zmestili OBD-II port (plug & play) s vynikajúcou polohou, sledovanie, vykazovanie, zapisovanie a bezpečnostných spôsobilostí. S využitím GSM a GPRS komunikačnej siete spolu s GPS technológiou, naše GPS tracker je tiež ideálnym riešením pre prenajaté vozidlá alebo veľké flotily.

2.Jimi to Odporučiť

1)【Inštalácia Zadarmo, Zadarmo Plnenie] vyzýva-zbaviť zložité a nepríjemné, inštalácia, priamo pripojiť tento mini GPS tracker do vozidiel' OBD-II portu, aby si to pracovať; OBD-II GPS Tracker pripojiť priamo s auta ACC, bez obáv o náhle vypnutie, poskytujúce 24 hodín nepretržitého GPS sledovanie a monitorovanie pre vaše auto. 2)【Reálnom čase OBD GPS Sledovacie Zariadenie] vyzýva - GPS umiestnenie spôsobom : GPS + LIBIER, GPS presnosť polohy

3.Malé Telo S Veľkými Funkcia

Dať vaše auto a bezpečnosť záruka!

4.Kompatibilné S Väčšinou Auto

S vstavaným-in prepínanie napájania, náš OB22 Plug & Play OBD GPS tracker podporuje širokú napätie vstupný rozsah: 9-36VDC. Tie autá vyrobené po roku 2004 môžu byť použité normálne.

5.Prečo si Vybrať Jimi OB22

1)Mediatéka Inteligencie Chipset

Naše Plug & Play OB22 GPS tracker prijať vysokovýkonné spracovanie chipest-MTK2503D.Zároveň znížiť spotrebu energie veľkou rezervou, presnosť polohovania je značne zvýšil. Nechať si môžete vychutnať presnejšie život.

2)GPS+LBS Dvojité Polohy

Naše OB22 podporiť aj GPS a LBS určenie polohy GPS je pre outdoor gps. LIBIER je pre vnútorné polohy. GPS poloha presnosť je menej ako 10m, a LBS presnosť pozície, je menej ako 500m.

3)Plug-Out Alarm

Naše OB22 majú OBD štandardné rozhranie, je veľmi ľahko nainštalovať. Ak sa niekto zapojený z našej OB22 z OBD štandardné rozhranie, pošle správu "Upozornenie!Prístroj je odstránený! " na vašom telefóne alebo platformu.

4)OBD Voľného Nabíjania

OBD je všeobecná dohoda automobilov. Väčšina vozidiel vyrobených po roku 2004 môžu byť použité. Naše OB22 prijatím ultra-nízka spotreba energie - autobatérie napájania. Auto spotreby energie batérie nepoškodia autobatérie.

5)OBD Inštalácia Zadarmo

OBD je všeobecná dohoda automobilov. OBD rozhranie väčšine vozidiel je pod volantom. Táto pozícia je vhodnejšia pre nás inštalácie. Inštalácia je veľmi jednoduchá, dosiahnuť plug a tracker.

6)Mini Veľkosť A Hladký Vzhľad

Naše OB22 je veľmi ľahké a malé, môžeme držať ho v jednej ruke. Elegantný a ľahký,simplise vaše auto vnútorný priestor, málo je lepšie. Je veľmi ľahko byť skryté kdekoľvek na. Udržať zlodej preč z vášho krásne auto.

7)Covert Pracovný Režim

Vzhľad nášho OB22 nemá žiadne GPS známky. Ak tam má nejaké abnormality vo vozidle, a to vám budík a nie vyžarujú žiadny zvuk alebo svetlo. Nech krádež nikde spustiť.

8)Cez Rýchlosť Alarm

Keď auto sa pohybuje nad obmedzenou rýchlosťou v priemere v obmedzenom časovom období, náš OB22 bude posielať cez rýchlosť alarm SMS na používateľa. Týmto spôsobom môžeme venovať pozornosť použitia vozidla a vyhnúť sa nečakanej nehode.

9)Low Battery Alarm

Pri dodávke elektriny z našich OB22 odrezať, bude aktivovať plug-out alarm. Keď je batéria je menej ako 10%, bude posielať SMS:"Upozornenie! úroveň nabitia batérie nízka, prosím, účtovať v čase! "SOS čísla.

10)Riadenie Vozového Parku

Ak máte väčšinu vozidiel je potrebné na riadenie na jeden účet, náš OB22 je vaša správna voľba. Po použití našej platformy Tracksolid, môžete sledovať až 10000 zariadenia na jedinom účte. To je výhodné pre vás, aby ste monitorovanie všetkých vás tracker vo všetkých čias.

6.OB22 Špecifikácia Výrobku

7. Smart & Professional Sledovania Platforme -Tracksolid

Po viac ako desiatich rokoch vývoja a rozšírenie,tam majú takmer päť miliónov používateľov pomocou našej profesionálnej platforme -Tracksolid. Sme veľmi radi, že povedať, že podporu jazyka z 22 krajín a teraz môžete pridať ďalšie, ak budete potrebovať. Sme schopní prispôsobiť Logo / názov Domény / APP s niektoré zadarmo. Môžeme tiež ponúknuť otvorené API ak sa chcete pripojiť na server.

8. Čo Môže Tracksolid Urobiť Pre Vás

1) Real-time Sledovanie

Na monitore, môžeme pochopiť súčasnú situáciu zariadenie v reálnom čase, polohe.Môžeme tiež vidieť na názov Zariadenia, Telefón, číslo IMEI, Miesto, čas.Zobraziť Ulici mapu, Satelitné snímky, Škály, Regionálne vozidla smerovanie.

Štítky: gp tracker, pagani, keychain mini, nahrávanie videa, drrsses deti, vojenský kompas, reťaz kľúč, budík ciferný, bicykel electr, caravan časť

Konektor OBD štandardný port
Podpora Len 2G siete ( sim karty s 2G )
Výdrž Batérie 1 Až 4 Hodín
Pracovné Napätie 9-36VDC/32mA(12v dc)
GPS typ GPS Tracker
Napätie 12V
Presnosť Polohy <10 metrov
Štandardné GSM frekvencie 900/1800MHz
Batérie 50mAh/3,7 V Li-pol batérie
Veľkosť 4.5*2.5*3cm
Gps Modul Áno
Oznámenie Na OB22 potrebné vložiť 2G Nano Sim karty
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia FCC
Veľkosť Obrazovky Žiadne Obrazovky
Hmotnosť 35g
Názov Značky tourrun
Amerika GSM frekvencie 850/1900MHz
Pohotovostný Prúd 5mA
Prevádzková teplota -20 -70
Špeciálne Funkcie Diaľkové Ovládanie
Položka Veľkosť 13*8.5*3.6 cm
Určenie polohy GPS +LBS
Sledovanie Platforma www.tracksolid.com
Názov Modelu OB22

Napísať recenziu

Jimi OB22 Mini Auto GPS Tracker S Hlasovým Monitorovanie v Reálnom čase Sledovanie Voľného Nabíjania Viacero Alarmov GPS Lokátor Pre Vozidlá

Jimi OB22 Mini Auto GPS Tracker S Hlasovým Monitorovanie v Reálnom čase Sledovanie Voľného Nabíjania Viacero Alarmov GPS Lokátor Pre Vozidlá

1. OB22 Plug & Play OBD GPS Tracker Jimi OBD Auto GPS tracker je ľahké, aby sa zmestili OBD-II port (plug & play) s vynikajúcou polohou, sledovanie, vykazovanie, zapisovanie a bezpečnostných spôsobilostí. S využitím GSM a GPRS komunikačnej siete

Súvisiace produkty