24V/36V Jeden Dual Drive Elektrický Skateboard Radič ESC Diaľkové Ovládanie E-bike Striedavý Regulátor Skútre Skate Príslušenstvo

Novinka

€36.87

/ €65.84

Skladom

24V/36V Jeden Dual Drive Elektrický Skateboard Longboard Motorových Radič ESC Diaľkové Ovládanie E-bike Striedavé Hub Motorové Ovládanie

Vlastnosti: Vhodný pre skútre, fašírky, torzia autá, zostatok autá, a tak ďalej. Wireless 2.4 G diaľkové ovládanie prenosu na ovládanie. A maximálna vzdialenosť je možné až 8 metrov. Podpora 70 / 83 (8352)/ 90 hub motora. Majú tiež single/ dual motorového pohonu ESC pre pásu motora. Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, pevné, odolné, môžu byť použité ako náhradné diely.

Špecifikácia:

Typ položky: Elektrický Skateboard ESC Motora

Materiál: Plast + nerez

Farba: Čierna

Contoller:

Rýchlosť: Stredná, vysoká a nízka rýchlosť výber

Brzdy: Elektromagnetická brzda

Jedným z kľúčových vpred/vzad

Wireless 2.4 G diaľkový prenos ovládanie

Účinná vzdialenosť: 8 m/ 26.25 nohy

Menovité Napätie: 24/36V (zodpovedajúce 6s.10s 7s.12s batériu)

Menovitý Prúd: 18A

Špičkový Prúd: 50A

Regulátor Vlastnosti: Nízka až vysoký krútiaci moment

Dual-Mode Control: Hala/ hall-voľný program automatického prepínania

Funkcia ochrany: Blokovanie otáčania ochrana/ maximálny špičkový prúd ochrany, prepätiu, prepäťová, proti preťaženiu, aktuálny limit ochrany

Diaľkové Ovládanie Batérie: 400mAh 18650 Lítiová Batéria (Vstavaný)

Možnosti: T2 Jednu Jednotku 650W, T2 Dual Drive 1300W

Diaľkové Ovládanie Veľkosť: Cca. 100x54x20 mm/ 3.94x2.13x0.79 palec

Model Napätie Regulátora Power Controller Motorových Množstvo Motor Typ Motora . Výkon Motora . Otočiť Rýchlosť, Či Nie Pripojiť Holl Motorových T2 Jednu Jednotku 24/ 36V 650W 1 DC) Striedavý Motor 650W 3000 ot / min nemôže Pripojiť T2 Dual Drive 24/ 36V 1300W 2 DC) Striedavý Motor 650W 3000 ot / min nemôže Pripojiť

Package Zahrnuté:

1 x Elektrické Regulátora Otáčok

1 x Diaľkové Ovládanie Vysielača

Poznámka:

Regulátor a diaľkové ovládanie realizovali kód spojenie pred dodaním. Môžete použiť diaľkové ovládanie pri štarte bez extra kód.

Možno bude potrebné túto Kliknite na tlačidlo Nižšie sa Dostanete Zľavu:

O platby:

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby. Všetky platby uskutočnené na Hanke.sk sú spracované Alipay.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: muži skateboards, hub motora, gokart ninebot, electroc skúter časti, e kolo prestavbu sine, mid motor pohonu, 24v striedavé motora, Striedavé, kaabo mantis lite, striedavé rc

Feature5 Striedavé Hub Motorových Radič
Feature1 Elektrický Skateboard ESC Motora
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Feature3 Skateboard Motorových Regulátor Pohonu
Príkon > 400w
Typ Motora Iné
Feature2 Elektrický Skateboard ESC Motora
Napätie 24V
Dizajn Striedavé
Feature4 Longboard Motorových Regulátor Pohonu

Napísať recenziu

24V/36V Jeden Dual Drive Elektrický Skateboard Radič ESC Diaľkové Ovládanie E-bike Striedavý Regulátor Skútre Skate Príslušenstvo

24V/36V Jeden Dual Drive Elektrický Skateboard Radič ESC Diaľkové Ovládanie E-bike Striedavý Regulátor Skútre Skate Príslušenstvo

24V/36V Jeden Dual Drive Elektrický Skateboard Longboard Motorových Radič ESC Diaľkové Ovládanie E-bike Striedavé Hub Motorové Ovládanie Vlastnosti: Vhodný pre skútre, fašírky, torzia autá, zostatok autá, a tak ďalej. Wireless 2.4 G diaľkové

Súvisiace produkty