čína kvality dodávateľa prúd 4-20ma vietor vzduchu rozdiel nízka cena tlak vysielač Senzor rs485

Novinka

€35.14

Skladom

Popis produktu

HDP701 micro diferenčného tlaku tlak vzduchu vysielač je zložený z OEM kremíka piezoresistive diferenčného tlaku core. Plášť je vyrobený z hliníkovej zliatiny. Dve tlak rozhrania sú so závitom M8 a kohút štruktúr, ktoré môžu byť nainštalovaný priamo v meracom potrubí alebo pripojené cez booster potrubia, a môžete presne zmerať tlak a diferenčný tlak plynu. To je široko používaný v oblasti tlak riadenia procesu napájania a uhoľného priemyslu, ako sú plášte na prívod vzduchu a podzemných vetranie. Dlhé trubice je vtl vstupného portu a krátkej trubice je nízky tlak vstupného portu. Meranie Tlaku: Len Dlhé trubice Meranie diferenčného tlaku: vysoký tlak na dlhé trubice, nízky tlak na krátkej trubice

Informácie o produkte

Micro diferenčného tlaku tlak vzduchu vysielač

Naše služby

1.Garantujeme vám, nižšej ceny z nás v porovnaní so svojimi akékoľvek konkurenčné ceny od ostatných v hlasitosti. 2.Môžeme vám zaručiť, akýkoľvek problém s kvalitou od nás budú náhrady vám ihneď alebo nahradiť novými & kvalifikovaný produkty. 3.OEM, Prijať menšie množstvo trial poriadok 4.Rýchle dodanie. 24 hodín So Zľavou Kuriéra, Letecké zásielky, 5.Obsahuje rôzne priemyselné riadiace produkty ako signálne prostriedky, tlaku a hladiny kvapaliny snímače, teploty, prúd, napätie, frekvencia a iných vysielačov. Všetky produkty sú skladom (s výnimkou špeciálnych prispôsobenie). 6.Môžeme podporovať vás 24 hodín on-line služby prostredníctvom Sos, e-mail, skype, čo'sapp, facebook atď. 7.Dlhodobé záruky. Tlak a hladinu vysielače sú 2 roky. Ostatné v našom obchode sú s 5 rokov záruka!!

Aplikácie

To je široko používaný v procese kontroly, leteckej dopravy, leteckého, automobilov, zdravotníckych zariadení, HVAC a v ďalších oblastiach.

Informácie o firme

Huadian sa špecializuje na High-tech Výskum a Vývoj, zameraný na selfdeveloping, výroba a predaj merania a kontroly výrobkov pre tlaku, teploty, hladiny kvapaliny a prietoku.

FAQ

Q: ste obchodnej spoločnosti alebo výrobcu ?

A: Sme výrobcom, ktoré sa zaviazali k výrobu vysoká presnosť a dlhodobá stabilita nákladovo efektívny tlak/ úroveň/ teplota meracie prístroje.

Q: Aký je váš systém kontroly kvality?

Odpoveď: Všetky naše produkty sú ukončené s teplotná kompenzácia a 48 hodín starnutia test pred zásielky. A všetky naše výrobky budú plne vopred kontrole, QC oddeleniach pred odoslaním na vás . Sme certifikácie ISO,CE by sme mohli poslať certifikačný test naša spoločnosť pre vás.

Otázka: Aká je záruka vašich výrobkov?

A: 2 roky na úrovni vysielač a tlak vysielač rad ďalších 5 rokov od zásielka dátum, pre non-man-made škody.

Otázka: Aký je váš spôsob dopravy?

Odpoveď: Malé objednávky sa dodávajú s DHL, FedEx, TNT, UPS , EMS. Veľké objednávky sú odporúčané loď po mori.

Otázka: môžete poskytnúť vzorky ?

Odpoveď: Áno,máme materiály na sklade, vám získať vzorky čo najskôr, ako sa dá.

Otázka: Ako dlho mi chceš dať odpoveď?

Odpoveď: Môžeme podporiť si 24-hodinovú službu online cez e-mail, skype, čo'sapp, facebook atď do 1 hodiny.

Balenie a doprava

Štítky: obvod snímač, ľudské senzor, photoresistor senzor, 200a aktuálneho vysielača, pt100, pneumatické snímač tlaku arduino, snímač rýchlosti vetra, tlak vody vysielač 4 20ma, tlak vysielač saab, rs485, usb

Meracie médium Suché,ono žieravý plyn
Zdroj Napájania 12-36VDC
Čas Odozvy ≤50MS
Názov Značky NoEnName_Null
Preťaženie tlak 200%S F.
Max. Rozsah Merania 400 Bar & Nad
Presnosť 0.1%F. S,0.5%S F.
Dlhodobá stabilita ±0.2%F. S/y
Výstupný Signál 4-20ma,1-5v,0-10v,RS485,atď
Číslo Modelu HDP701
Lineárnosť 0.03%
Shell ochrany IP65
Nosnosť ≤500Ω

Napísať recenziu

čína kvality dodávateľa prúd 4-20ma vietor vzduchu rozdiel nízka cena tlak vysielač Senzor rs485

čína kvality dodávateľa prúd 4-20ma vietor vzduchu rozdiel nízka cena tlak vysielač Senzor rs485

Popis produktu HDP701 micro diferenčného tlaku tlak vzduchu vysielač je zložený z OEM kremíka piezoresistive diferenčného tlaku core. Plášť je vyrobený z hliníkovej zliatiny. Dve tlak rozhrania sú so závitom M8 a kohút štruktúr, ktoré

Súvisiace produkty