2-Pásmový Vzduchu Vyhodiť Zbraň s Nastaviteľným Prietokom Vzduchu Rozšírené Tryska Kompresora Prachu Dúchadlo Prachu Čistenie Nástroj pre Priemyselné Domácnosť

Novinka

€5.97

/ €8.29

Skladom

Odrážky:

1、Široké Uplatnenie: vzduchu vyhodiť zbraň môže odstrániť nepoddajné nečistoty, prachu, vody a ďalších nečistôt z rôznych materiálov a strojov.

2、Jednoduché ovládanie: vzduchu vyhodiť zbraň ovládacie prvky prietoku vzduchu otočením tok ovládací gombík nachádza nad rukoväť.

3、Robustný Hliníkový Rám: air ranu je zhotovený s ťažkých komponentov a robustný hliníkový rám a je vybavený mäkké rukoväte ergonomický tvar, obrys.

4、2-spôsob Prívodu Vzduchu: Do vzduchu vyhodiť má 2-pásmový 1/4-palcový prívodu vzduchu, ktorý umožňuje pripojiť vzduchové hadice z hornej alebo dolnej časti, aby vyhovoval vašim potrebám.

5、Extra dlhé Tryska: vzduchu vyhodiť môžete získať ťažko dosiahnuteľných oblastiach s 4,5 cm extra-predlzenu trysku.

Popis:

Rana zbraň má 2-spôsob prívodu vzduchu (1/4" NPT) s jednou možnosťou, v hornej časti a jedna v dolnej časti stránky. Na zjednodušenie prevádzky, dno je ľahko vhodné pre Milton 1/4-palcový rýchly konektor pre efektívne spojenie. Prístup k tesné priestory s vymeniteľné extra-long (4.5") tryskami.

Balenie Zoznam:

1*Vzduchu Vyhodiť Zbraň

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené Hanke.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na Hanke.sk. Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať nesprávnu položku. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: kompresor pištole, vzduchu vyhodiť zbraň, kompresor tryska, airbrush kompresora auta, kompresor auta, lepidlo zbraň, malé kompresora motora, 220v kompresor, vyhodiť zbraň, pištole striekacie

Typ Napájania Pneumatické
Pohár Objem -
Číslo Modelu 2-Pásmový Vzduchu Vyhodiť Zbraň
Použitie Domov urob si sám
Aplikácia Umývanie Zbraň
Certifikácia ŽIADNE
Krmivo Typ Tlak
Druh Vysokotlaková Pištoľ
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky VAHIGCY
Otáčky Bez Zaťaženia 10000RPM
Tryska Priemer 3.0 mm

Napísať recenziu

2-Pásmový Vzduchu Vyhodiť Zbraň s Nastaviteľným Prietokom Vzduchu Rozšírené Tryska Kompresora Prachu Dúchadlo Prachu Čistenie Nástroj pre Priemyselné Domácnosť

2-Pásmový Vzduchu Vyhodiť Zbraň s Nastaviteľným Prietokom Vzduchu Rozšírené Tryska Kompresora Prachu Dúchadlo Prachu Čistenie Nástroj pre Priemyselné Domácnosť

Odrážky: 1、Široké Uplatnenie: vzduchu vyhodiť zbraň môže odstrániť nepoddajné nečistoty, prachu, vody a ďalších nečistôt z rôznych materiálov a strojov. 2、Jednoduché ovládanie: vzduchu vyhodiť zbraň ovládacie prvky prietoku

Súvisiace produkty