ZENOBBQ Automatizovaná Manuálna Rotisserie voľná Dĺžka Úpravy Vonkajšie Varenie Nástroj Pražiareň Príslušenstvo USB Motor DC 5V Kuracie Vidlica

Novinka

€32.61

Skladom

POPIS

Automatizovaná Manuálna Rotisserie sa skladá z nasledujúcich častí: 1 Hlavné držiak(oceľ chróm-á) 2 Predlžovacie tyče(nerezová oceľ) 3 Rotujúce rod(nerezová oceľ) 4 Sub držiak(oceľ chróm-á) 5 USB DC motor 6 Vidlice(nehrdzavejúca oceľ) s palcom skrutky(pozinkované) 7 Nylon Rukoväť 8 Rukoväť(nerezová oceľ) 9 Tyč(nerezová oceľ), môže byť namontovaný na rúry(BBQ kachlí) na automatické otáčanie pečené celé kurča, pečené ryby, opekanie zeleniny, atď. Rýchla inštalácia bez náradia a ľahko sa prenáša. Dĺžka môže byť upravená voľne v rámci účinného rozsahu.

ROZMER

Podporuje rúry(BBQ kachle) s vnútorným priemerom nižšie 78 cm. Všetci uchytenie rúry(BBQ kachle) hrúbka steny sú nepresahujúcim 40 mm. Ak si nie ste istí, či vaša rúra(BBQ sporák) je vhodné, môžete vytvoriť obraz o vašej rúre(BBQ sporák) vnútorné priemery a hrúbky steny k zákazníkovi služby on-line.

DRŽIAK

Tento produkt má (A) hlavná konzola a (B) sub držiak, a inštalácia je bez ohľadu na to, predné a zadné, tak dlho, ako to je nainštalovaný opak. Povrch všetkých zátvorke je chrómovaná, pomocou 2 mm hrúbka za studena valcované oceľové dosky, s dvoma výšky a pomocou nite uzamykacie zariadenia.

DVE VÝŠKY

Nízke A Vysoké

Prosím kliknite na obrázok nižšie nájdete inštalácii motora

UPGRADE MOTORA

Upgrade USB DC motor na Multi-function DC motor, prosím, kliknite na odkaz nižšie, aby sa vzniknutý rozdiel USD7.00

INŠTALÁCIA NA RÚRA(BBQ SPORÁK)

POZNÁMKA: RÚRA(BBQ SPORÁK), POD KTORÉ NIE SÚ ZAHRNUTÉ

Príručka Rotisserie (Prosím, kliknite na obrázok odkaz nižšie nájdete inštalácie)

Automatizované Rotisserie Inštalačné Kroky

Krok 1 Otočte zamykanie skrutky na hlavnej držiak a sub držiak proti smeru hodinových ručičiek, aby sa uvoľnili do vhodnej polohy.

Krok 2 Svorka hlavná konzola a sub držiak do vhodnej polohy v rúre(BBQ sporák) (predáva sa samostatne), rovnaký nižšie), Otočte nastavovacou skrutkou v smere hodinových ručičiek nie utiahnuť, a vyberte, či chcete používať pomocné skrutky podľa tvaru rúry(BBQ sporák).

Krok 3 Zapnúť jeden alebo dva Predlžovacie tyče(2) v smere hodinových ručičiek na Rotujúce tyč(3), neuťahujte, Zaskrutkujte Nylon Rukoväť(7) na Predĺženie tyče (2) rovnakým spôsobom a utiahnite ju.

Pput to na hlavnej konzoly (Rotujúce prút je umiestnený v malom groove) a sub držiak (Rozšírenie prút je umiestnený vo veľkej groove) test, že sa to môže otočiť hladko, a potom utiahnite poistnú skrutky (rovnaké, ako pomocné skrutky).

Krok 5 Vidlica cez tyče, skrutky palec skrutky do forks. Po načítaní potravín, nastavte ho do správnej polohy a utiahnite palec skrutky.

NORMÁLNE PRESADENÍ

POZNÁMKA: Závit spracovanie potrebuje mať určitú vzdialenosť, takže je ťažké mať istej rovine, po prút sa ohýba, a tam bude normálne nesúlad. V tomto čase, potrebujete len uvoľnite tyč trochu, potom dal na vidličku tyč po rovine zhoduje. Utiahnite tyč, po všetkých potravín je načítaný.

Krok 6 Odkazujú na krok 4 umiestniť ho v správnej výške na zátvorkách otočiť.

Step7 Odkazujú na motorových návod na inštaláciu.

Step8 Inštalácia je kompletná.

Nákup príslušenstvo samostatne

Prosím kliknite na obrázok nižšie pre zakúpenie OTOČIŤ PEČENÉ RYBY

Prosím kliknite na obrázok nižšie pre nákup VIDLICE

Prosím kliknite na obrázok nižšie pre nákup ROTUJÚCE ŠPÍZY

Prosím kliknite na obrázok nižšie, kúpiť Auto Flip špízy obalené

Štítky: motor sklo, 10kw elektromotora, turbíny usb, usb ohrievač sporák, kuchyňa usb, vonkajšie sporák, otočiť špízy obalené, mini pražiareň, iphone usb split, pivo kuracie

Počet Používateľov >5
Spôsob Aplikácie Automatické
Materiál Kov
Druh Ostatné Kachle
Názov Značky ZENOBBQ
Model AM4078
Jednorazové No
Palivo Žiadne Palivo
Podmienky Používania Normálne Vonku
Kus Počet Veterný Štítok Žiadny vietor štít
Štruktúra SPLIT
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie NIE je Súčasťou

Napísať recenziu

ZENOBBQ Automatizovaná Manuálna Rotisserie voľná Dĺžka Úpravy Vonkajšie Varenie Nástroj Pražiareň Príslušenstvo USB Motor DC 5V Kuracie Vidlica

ZENOBBQ Automatizovaná Manuálna Rotisserie voľná Dĺžka Úpravy Vonkajšie Varenie Nástroj Pražiareň Príslušenstvo USB Motor DC 5V Kuracie Vidlica

POPIS Automatizovaná Manuálna Rotisserie sa skladá z nasledujúcich častí: 1 Hlavné držiak(oceľ chróm-á) 2 Predlžovacie tyče(nerezová oceľ) 3 Rotujúce rod(nerezová oceľ) 4 Sub držiak(oceľ chróm-á) 5 USB DC motor 6 Vidlice(nehrdzavejúca

Súvisiace produkty