Digitálny LCD sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Dreva, Vlhkosti Meter Vlhké Detektor Vlhkomer Tester Senzor vlhkosti meter

Novinka

€8.26

/ €14.75

Skladom

Digitálny LCD sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Dreva, Vlhkosti Meter Vlhké Detektor Vlhkomer Tester Senzor

Funkcie: 1. Tento profesionálny dreva, vlhkosti meter je určený pre meranie vlhkosti v dreve, orech, prírodného ružového dreva, gumy strom a iné drevo.

2. So štyrmi režimami môžete prepínať medzi rôznymi režimami v závislosti na štyri dreva skupín, vrátane asi 50 woods, ktorý robí meranie presnejšie.

3. Bolo drevo merať s vysokou presnosťou sondy v rozsahu 0-99.9%, s presnosťou až ± 0.5%.

4. Tento merač má funkciu automatického vypnutia, merač bude automaticky preruší výkon s 15 minút bez operácie na šetrenie batérie a strát.

5. Merač bude automaticky detekovať batérie, a vyzve užívateľa na vymeňte batériu pred batéria je vyčerpaná.

Špecifikácia: Typ Položky: Vlhkosti Detektor

Materiál: Plast

Vlhkosť Rozsah Merania: 0-99.9%

Presnosť: 0.5%

Rozlíšenie displeja: ±0.1% Batérie: 9V Batéria(Nie je súčasťou)

Veľkosť: Cca. 14.3 x 6,5 x 3,5 cm / 5.6 x 2.6 x 1,4 v

Hmotnosť: Cca. 130g / 4.6 oz

Použitie:

1. Odstránenie nástroja sonda ochranný kryt.

2. Stlačte tlačidlo on / off tlačidlo štart.

3. Stlačením tlačidla Režimu vyberte zodpovedajúci typ dreva byť testované.

4. Vložte sonda do objektu sa má merať, a na obrazovke sa zobrazí watercontent objektu, ktorý sa má merať.

5. Stlačte tlačidlo on / off tlačidlo na vypínanie.

Údržba a Oprava:

Keď tento merač nie je v prevádzke, musí byť skladovaný v prachu-zdarma/shady suché prostredie. Ak nie je použitý na dlhú dobu, prosím, vyberte batérie, aby sa zabránilo batérie úniku poškodenie meradla.

Výmena Batérie:

Keď elektromer obrazovke sa zobrazí indikátor nízkeho napätia batérie, signalizuje, že batéria je takmer vyčerpané a nové batérie by mala byť vymenený ihneď.

1. Odstráňte kryt batérie na zadnej strane merača.

2. Vymeňte ju za novú 9V batéria.

3. Nasaďte kryt batérie na.

Zoznam Balíkov:

1 x Vlhkosti Detektor 1 x Návod

Poznámka: 1. Tento nástroj sondy je veľmi ostré, nikdy dať dieťa ako hračku, aby sa zabránilo zranenie. Keď sa nepoužíva, prosím zavrite ochranný kryt. 2. Tento merač je vysoká odolnosť prístroja, každá časť by mala mať dobrú izoláciu, pri konzervovaní a používať, venovať pozornosť moistureproof a prachotesný, udržať meter suché a čisté, na presnosť merania.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby rukoväť ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Máme loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz .

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za vstup povinnosť, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v novom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jeho newl stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: vlhkomer pre cigár, vlhkosti teploty, muži vlhkomer, arduino vlhkomer, 12v fogger, kryt dreva meter, humínové, tvár vlhkosti meter, vlhkosť meter sója, drevo označené meter

Pôvod CN(Pôvodu)
S Podsvietením Alebo Nie Áno
DIY Dodávky Tesárstvo
Typ Displeja Digitálne
Číslo Modelu LCD Vlhkosti Detektor
Názov Značky VBESTLIFE
Certifikácia ŽIADNE

Napísať recenziu

Digitálny LCD sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Dreva, Vlhkosti Meter Vlhké Detektor Vlhkomer Tester Senzor vlhkosti meter

Digitálny LCD sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Dreva, Vlhkosti Meter Vlhké Detektor Vlhkomer Tester Senzor vlhkosti meter

Digitálny LCD sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Dreva, Vlhkosti Meter Vlhké Detektor Vlhkomer Tester Senzor Funkcie: 1. Tento profesionálny dreva, vlhkosti meter je určený pre meranie vlhkosti v dreve, orech, prírodného ružového dreva,

Súvisiace produkty