Pôvodné TBS Zjednotiť Pro32 Nano V1.1 5G8 Micro Video Vysielač VTX 5.8 Ghz

Novinka

€27.37

Skladom

HLAVNÉ FUNKCIE

Najmenší, najľahší video vysielač na trhu

Čítanie čiarových kódov

Až 500mw+ z výstupný výkon

Ultra-čistý prenos (až 16 pilotov naraz!)

PitMode - výkon vášho quad počas pretekov. Teraz s tím-závod schopnosti!

Jednoduché OSD, lesné hospodárstvo a RC kanál zmeny, s núdzové tlačidlo menu

Robustný RF zosilňovač umožňuje napájanie bez antény hodín!

Čisté powerup a video prepínanie

CE certifikované

ČIAROVÉ kódy? ČIAROVÉ kódy!! (PATENT PENDING)

Na VTx je schopný spracovanie obrazu kamery. Tak sme sa učil ho čítať čiarové kódy! To znamená, že VTx už musí byť vysielaný na nastavenie kanálov a nastavenie kanálov môže byť vykonané v boxoch. Znamená to tiež, bez ďalších zaváhaní, čo kanál, VTx je, jednoducho ho nasmerujte na čiarový kód vášho výberu, a to sa bude pohybovať, ktoré kanál alebo výkonom! Existuje mnoho ďalších zaujímavých funkcií, prichádza s touto technológiou, zostaňte naladení a čiarových kódov na!

PITMODE - VYROBENÉ NA PRETEKY

Nulové rušenie, aj keď powered hore, teraz je to možnosť! Ak ste niekedy opraviť quad počas pretekov, budete vedieť, frustrácie, že nie je schopný zapnutie a testovanie systému. S PitMode, sme sa znížiť výstupný výkon na minimum (nižšie jednu číslicu mW je), aby ste na výkon vášho quad a ešte vidieť obraz! Máš menej ako jeden meter rozsahu, aby vaše quad prostredníctvom svojich krokov pred uvedením na to, že štartovom rošte. Pomocou SmartAudio alebo CRSF, môžete zapnutí VTx pomocou diaľkového!

SMARTAUDIO V2.1 & CRSF - TEAM RACE READY

SmartAudio technológia poskytuje UART kontrola pre vaše celé video vysielač. Parametre, ako výstupný výkon, kapely, kanály a frekvencia môže byť voľne kontrolované. To umožňuje vzdialený kanála ovládať priamo z inteligentných zariadení (TBS Crossfire, externé bluetooth alebo wifi modulu sa vyžaduje), z vášho rádia (TBS Crossfire s TBS Tango alebo OpenTX kompatibilnú vzdialenú vyžaduje), alebo z OSD (napr. Betaflight OSD, TBS CORE PRO).

Všetky tieto možnosti sú k dispozícii, mali by ste nájsť niečo, čo sa hodí k vášmu účtu. Spolu s CleanSwitch, nebo je limit ... skok medzi kanálmi bez zásahu kolegov pilotov v leteckej, vytvoriť zálohu-/emergency-frekvencie, globálne VTx moc úpravy podľa preteky organizátori alebo ďalších šikovných systémy zamerané na zefektívnenie a zlepšenie závod riadenia sú teraz možnosť!

CLEANSWITCH - SUSED PROSTREDIU

CleanSwitch je technológia vyvinutá na TBS, ktoré zabezpečia, že vaše video vysielač je rušenie-zadarmo, zatiaľ čo zapnutím napájania alebo pri zmene kanálov. Všetky aktuálne video vysielačov prstom cez celú kapelu, pričom je zapnutý, čo často vedie k blikanie a ťažké rušenie niekto vo vzduchu, bez ohľadu na to, video kanál vybrali. TBS CleanSwitch vám umožní výkon a zmeníte kanály, zatiaľ čo vaši kamaráti sú vo vzduchu, bez akýchkoľvek vonkajších vplyvov. CleanSwitch je závod priateľské, a pilot priateľský ... že to, ako sa nám to páči, na TBS :)

ŠPECIFIKÁCIE

Prevádzkové Napätie: 3-13V

Prevádzková Teplota: hodinky pre normálny prietok vzduchu

Video Vstupná Impedancia: 75 Ohm

Hmotnosť: 1 g

Rozmery: 15 x 13 x 2 mm

Konektor antény: u.FL zásuvky

Video Formát: NTSC/PAL

Výstupný Výkon: 14dBm (25mW), 20dBm (100mW), 26dBm (400mW), 28dBm (500+mw)

ZAHRNUTÉ

1x TBS ZJEDNOTIŤ PRO32 5G8 Video vysielač

1x Silikónový kábel set (pre-konzervované)

1x Lineárne bič anténa

1x Zmenšenie Trubice

Súbory na STIAHNUTIE

* HAM sa vyžaduje licencia na prevádzku na ŠUNKA kanály, a ŠUNKOU úrovní výkonu! Na VTx lode s jedinou kanály povolené, prosím, konzultujte návod na odblokovanie postup.

Štítky: pneumatiky yamaha tracer, nano vtx, letecké fpv, tbs, kufor honda vtx 1300, e revo, crossfire nano, tbs tango 2 mount, sky04x, vtx

Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Číslo Modelu TBS Zjednotiť Pro32 Nano
Pre Typ Vozidla Lietadlá
Materiál Kompozitný Materiál
Názov Značky FEIYING
RC Diely a Accs Vysielače
Štyri-Pohon kolesa Atribúty TBS Zjednotiť Pro32 Nano
Upgrade Diely/Príslušenstvo TBS Zjednotiť Pro32 Nano
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení TBS Zjednotiť Pro32 Nano

Napísať recenziu

Pôvodné TBS Zjednotiť Pro32 Nano V1.1 5G8 Micro Video Vysielač VTX 5.8 Ghz

Pôvodné TBS Zjednotiť Pro32 Nano V1.1 5G8 Micro Video Vysielač VTX 5.8 Ghz

HLAVNÉ FUNKCIE Najmenší, najľahší video vysielač na trhu Čítanie čiarových kódov Až 500mw+ z výstupný výkon Ultra-čistý prenos (až 16 pilotov naraz!) PitMode - výkon vášho quad počas pretekov. Teraz

Súvisiace produkty