Dámske Peňaženky Roztomilý Strapec Prívesok Krátke Peňaženky 2020 Módne Malé PU Peňaženka na Mince Vrecku Peniaze Kabelku Držiteľa Karty Pre Ženy

Novinka

€3.96

Skladom

Kupujúci Tipy:

1. Žiadne otázky, ktoré odošle správu na Hanke.sk prijaté, tak prosím, nechajte si skontrolovať svoje Hanke.sk správu po vytvorení objednávky.

2. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo doprava zadarmo express (DHL, Aramex, atď.), ktoré trvá len 3-10 dni, aby sa dospelo.

3. Môžeme tiež loď produktov do vašich zákazníkov priamo a nenechá informácie o nás, ak by ste chceli.

4. Môžeme poskytnúť vzorky, ak máte nový obrázok / skica / kreslenie, atď.

Panyment

Akceptujeme platobné metódy, Hanke.sk Escrow ako je uvedené nižšie. Ak nemáte žiadne jedna z nich, môžete sa obrátiť na nás čas na nejaké iné platobné metódy.

Doprava

Podporujeme, ale nie sú obmedzené na nasledujúce serveral zásielky metódy. objednávky bude dodaný predávajúcim je spôsoby dopravy, keď sa jej hodnota je menšia ako 5 usd. ak chcete, Čína Poštou doporučene alebo Epacket. Prosím, kontaktujte nás.

Po obdržaní vašej objednávky, to by bolo dodané v 1-3 pracovných dní, pokiaľ niektoré položky nie sú k dispozícii.

Návrat

Ak je nespokojný s týmto nákup, môžete sa vrátiť vec do 14 dní od ich doručenia. Pošlite nám e-mail na prvý pre spiatočnú adresu a pokyny. Treba poznamenať, že prepravné náklady vzhľadom na návrat by hradí kupujúci, a všetky položky, ktoré by sa očakáva, že zostane ako zvuk, ako si ich prijímanie.

Spokojný

Prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičkové hodnotenie, Akékoľvek Otázky, Prosím kontaktujte nás.

Poznámka: Spolupráca veľkoobchod a drop shipping:

Pre ťažké veľkoobchod: ponúkame zľavu & zadarmo doručenie prostredníctvom international express, ktorá trvá 5-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop doprava: posielame tovar svojim zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na stránke s vaším sledovacie číslo: 17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás. Budeme rozšíriť ju pre vás. Tak, že vaše peniaze a objednávka bude chránený Hanke.sk.

Vitajte na Baellerry

Baellerry je spoločnosť integrovať Výskum a Vývoj, dizajn, výroba a predaj. Máme bohaté výrobné skúsenosti, profesionálnych dizajnérov a profesionálne patternmakers, každý plnení svojich povinností, a, samozrejme, dosiahnuť profesionálne kvality.Máme vždy trval na tom, nezávislé dizajn a výskumu a vývoja, a neustále inovovaný dizajn ako koncept, vytvoriť nové a módne produkty vysokej kvality pre spotrebiteľov.

Máme niekoľko módnych obchodných reťazcov v krajine. S našej integrity, sila a kvalita, sme vyhrali priemysel uznanie a pochvalu od spotrebiteľov. Naše výrobky sú široko predáva doma a v zahraničí. V súčasnosti sme zriadili dlhodobé kooperatívnych vzťahov s podnikmi v mnohých krajinách a regiónoch.

Vítame veľkoobchodných zákazníkov a drop-poštovné zákazníkov. Pre tento druh zákazníkom, poskytneme najvýhodnejšie ceny. Nebudeme účtovať žiadne poplatky za drop-poštovné a chrániť informácie o zákazníkovi, bez akýchkoľvek reklamný obsah. Prvýkrát priority dodávka bude starostlivo kontroly kvality pred dodaním. Ak potrebujete veľkoobchodný alebo agentúra, predaj, kontaktujte nás.

Štítky: roztomilý peňaženky ženy, ženy peňaženky bul, 1980 retro karty id držiteľov, peňaženky peniaze, sady peňaženky a držiteľa karty, western peňaženky mužov, papuče ženy 2020 doprava zadarmo, malé, krátke peňaženky ženy, peňaženka ženy, kabelku ženy

Tvrdosť MÄKKÉ
Hlavný Materiál PU
kai gai fang shi Pracka
Položka Šírka short
Obkladový Materiál Polyester
Dekorácie Nit
Podšívka Textúra Polyester-bavlna
Vzor Typ Pevné
Taška tvar Horizontálne štýl
Pôvod CN(Pôvodu)
vnútorná štruktúra malý balík Kľúčové postavenie
Peňaženka Dĺžka Krátke
Číslo Modelu SZ117
Peňaženky Mini Peňaženky
Zľava z peňaženky 2-násobne
Uzavretie Typ Hasp
Štýl Móda
Pohlavie ŽENY
Interiér Držiteľa Karty
Populárne Prvky liu Su
Materiálové Zloženie PU koža

Napísať recenziu

Dámske Peňaženky Roztomilý Strapec Prívesok Krátke Peňaženky 2020 Módne Malé PU Peňaženka na Mince Vrecku Peniaze Kabelku Držiteľa Karty Pre Ženy

Dámske Peňaženky Roztomilý Strapec Prívesok Krátke Peňaženky 2020 Módne Malé PU Peňaženka na Mince Vrecku Peniaze Kabelku Držiteľa Karty Pre Ženy

Kupujúci Tipy: 1. Žiadne otázky, ktoré odošle správu na Hanke.sk prijaté, tak prosím, nechajte si skontrolovať svoje Hanke.sk správu po vytvorení objednávky. 2. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo doprava zadarmo express (DHL,

Súvisiace produkty