Gohom Papuče, Topánky pre Mužov Teplé Zimné Útulnom Interiéri, Tenisky, Papuče Dom Botičky

Novinka

€23.19

Skladom

Gohom Papuče, Topánky pre Mužov Teplé Zimné Útulnom Interiéri, Tenisky, Papuče Dom Botičky

RÔZNE FARBY A VEĽKOSTI AVILABLE

Gohom bola venovaná poskytujú útulné domáce skúsenosti s comfiest dom papuče boot obuv pre všetkých zákazníkov. Naše vnútorné domáce papuče topánky relaxovať vaše nohy a ponúka maximálny komfort bez straty kvality. Naším poslaním je priniesť papuče vyrobené z jedinečné zručnosti pre vás a vašu rodinu .Váš najviac vyhovuje dom papuče boot nosenie skúsenosti začína tu.

MÄKKÉ HORNEJ & KOŽUŠINY LINNING

Mäkký horný je pribrala s floppy shoet luxusný parník, úplne zabalené vaše nohy, čo je priateľská comfort touch, vaše nohy už pocit chladu v zime. Pružné horné nikdy chafe proti nohy, Elastické shoelace kompaktný pre jednoduché na cestách doma .

ANTI-SLIP MÄKKÉ JEDINÝM

Naše tkaniny pätky botton anti-slip podrážkou , pružné pamäťová pena stielkou a nadýchané velvet stielka sú mimoriadne odolné voči opotrebovaniu, non-sklzu, pružné, shockproof; pohodlné pri dome, nosenie a prechádzky. Podrážky majú silnú priľnavosť, vynikajúca protišmykových výkon, výrazne zvýšiť bezpečnosť

ÚTULNÝ, ODOLNÉ & ĽAHKÝ

Prvotriedne materiály sú spracované jemne a jemne, takže je teplý,comdy a trvanlivé. Breathable velvet plyšové a priadze by knot potu a vlhkosti a uvoľnenie vôňa efektívne udržať vaše nohy, pohodlné, osviežujúci a dezodorant. Vytiahnuť na tieto štýlové členkové topánky a vychutnať si pokojnú domácnosť, voľný čas.

ĽAHKÉ NOSENIE

Skvelý dizajn, otvorené bočné štýl, fuzzy plný kožušinu podšívka, všetky tieto populárne prvky, aby to krásne a classic. Topánky s vysoko kvalitný elastický pás, jeho pohodlnejšie nosenie a vypnutie, Vysoká top štýl dáva svoje nohy naozaj teplé. Tieto chladné topánky ako papuče zapôsobiť na ľudí, s classic-bežné zmiešané štýl.

VHODNÉ PRÍLEŽITOSTI

Tieto zimné topánky pre dámske a teengear dievčatá,vhodný pre vnútorné a stredne vonkajšie použitie. Ideálne pre spálne, spálňa, izba, obývačka alebo jedáleň, hotel, koľaj, kúpele, parné kúpele. Obzvlášť vhodný pre ľudí s nižšou obehu v zime alebo mamičky na pôrod. Dobrý darček voľbou pre Vianoce, Deň Vďakyvzdania, narodeniny.

Štítky: otvorte pamäťovej peny papuče, ryby flip, dom papuče muž veľkostí, crocs časti, zimné papuče plateforme, bežné tenisky, zimné ženy, muži črievičku, muži sliper, papuče ženy

Item8 papuče pre človeka
Položka Druh Papuče
Názov Značky GOHOM
Pôvod CN(Pôvodu)
Obkladový Materiál Polyester
Item9 Domáce papuče Topánky muž
Item7 Topánky Pre Človeka
Item2
Sezóna Zimné
Stielka Materiál TPR
Oddelenie Meno Dospelý
Item1
Item5 Papuče
Číslo Modelu Cash000D
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Podpora
Módny Prvok Cross-viazané
Item4 Obuv pre Mužov
Rozhodné Miesto Vnútorné
Vzor Typ Pevné
Item6 Topánky
Item10 domov topánky
Item3 Topánky
Materiál Podrážka TPR
Topánky Typ Základné
Vrchný Materiál Denim
Výška Podpätku Ploché (≤1 cm)

Napísať recenziu

Gohom Papuče, Topánky pre Mužov Teplé Zimné Útulnom Interiéri, Tenisky, Papuče Dom Botičky

Gohom Papuče, Topánky pre Mužov Teplé Zimné Útulnom Interiéri, Tenisky, Papuče Dom Botičky

Gohom Papuče, Topánky pre Mužov Teplé Zimné Útulnom Interiéri, Tenisky, Papuče Dom Botičky RÔZNE FARBY A VEĽKOSTI AVILABLE Gohom bola venovaná poskytujú útulné domáce skúsenosti s comfiest dom papuče boot obuv pre všetkých zákazníkov.

Súvisiace produkty