Muži Ležérne Topánky na Jar Jeseň Black Priedušná Tenisky pre Mužov tenis masculino Čipky Muž Vychádzkové Topánky Mužov Bežné Tenisky

Novinka

€31.05

Skladom

modname=ckeditor

Ako si vybrať správnu veľkosť

(1)Vážený priateľ, prosím vyberte si veľkosť presne podľa vášho dĺžka nôh, Nie stielka dĺžka alebo jediným dĺžky.

(2)stielka 0,5-1,5 cm dlhšia než noha, čo je normálne! Týmto spôsobom, topánky môžete ubytovať nohy.

(3) Prosím zmerajte si dĺžka nôh podľa obrázka.

Tipy : Vyberte si jednu veľkosť väčšie, ak máte širokú nohu alebo vysoký priehlavok modname=snímky a cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Q&A

Otázka: ponúkate drop shipping služby?

Odpoveď: Áno, ponúkame drop shipping služby. Si môžete nechať nám prijímač je meno, adresa a telefónne číslo na Hanke.sk pri zadaní objednávky. Pošleme balíček podľa adresy informácie, ktoré ste zanechali.

Otázka: Je tam nejaké zľavy pre hromadné objednávky?

Odpoveď: Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny a rýchlejší spôsob dopravy pre hromadnú objednávku. Ak ste predajca, prosím neváhajte nás kontaktovať na TradeManager alebo e-mailom, odpovieme vám do 24 pracovných hodín(s výnimkou dovolenku).

Otázka: môžem vrátiť tovar, ak nie som spokojný s výrobkom?

Odpoveď: Vážení zákazníci, Ak nie ste spokojní s produktom, sľubujeme, že sa môžete vrátiť tento výrobok z akýchkoľvek dôvodov po obdržaní tovaru.Aj keď sa vám to nepáči. Potom môžete získať plnú náhradu alebo výmenu. Ale sme láskavo pripomenúť si, že by ste mali platiť pre návrat expedičný poplatok.

Otázka: Ako na lodi ?

Odpoveď: 1. Tovar môže byť dodaný DHL, ePacket, Čína Príspevok Air Mail, Hanke.sk Štandardná Doprava a tak ďalej. Môžete vybrať spôsob dopravy, ktoré potrebujete.

2. Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Avšak, pomôžeme vám s sledovanie balíka.

3. Prosím, všimnite si, že sme sa nemusíte platiť Clo a Daň, ak bola vaša objednávka koná v vaše Vlastné. Kupujúci by mal byť zodpovedný za zúčtovaní a daňových raz balík bol v držbe miestne zvyky.

O Spätnú Väzbu Dôležité!!! Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby tento problém vyriešiť.

Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd. Budeme radi, veľmi veľa.

Štítky: sunx tattoo rukáv, windows 10 hom kľúč, žena zomrie oblečenie, nastaviť svetlá mazda 3, zamatové šaty leace, organizátor nakupovanie, prútik ginny weasley:, muži breif plavky, slnečné okuliare vuntage

tenis feminino športové topánky pre mužov školiteľov
zapatillas hombre priedušné topánky, tenisky
Vrchný Materiál Oka (Air mesh)
Názov Značky TUBAIQI
vonkajšie tréning shoers mužov zapatos para correr muž
Uzavretie Typ Krajky-Up
Oddelenie Meno Dospelý
Muži Ležérne Topánky zapatillas hombre
Vzor Typ Pevné
Módne Členkové Topánky bežné muž obuv vychádzková obuv
Číslo Modelu 120
Obkladový Materiál Syntetické
Materiál Podrážka Gumené
Funkcia Anti-Zápach
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh ležérne topánky
Sezóna Jarné/Jesenné
Stielka Materiál Latex
Topánky Typ Základné
zapatos casuales de los hombres zapatillas deportivas hombre
športové topánky professional Pohodlné Atletický Tréning Obuv
muž topánky Priedušná mužov topánky muži tenisky vonkajší človek topánky

Napísať recenziu

Muži Ležérne Topánky na Jar Jeseň Black Priedušná Tenisky pre Mužov tenis masculino Čipky Muž Vychádzkové Topánky Mužov Bežné Tenisky

Muži Ležérne Topánky na Jar Jeseň Black Priedušná Tenisky pre Mužov tenis masculino Čipky Muž Vychádzkové Topánky Mužov Bežné Tenisky

modname=ckeditor Ako si vybrať správnu veľkosť (1)Vážený priateľ, prosím vyberte si veľkosť presne podľa vášho dĺžka nôh, Nie stielka dĺžka alebo jediným dĺžky. (2)stielka 0,5-1,5 cm dlhšia než noha, čo je normálne!

Súvisiace produkty