25 CM Ruže Kvet Medveď Umelý Kvet Valentines Day Darčeky Nádherné letné dary pre svojho milenca, rodinou alebo priateľmi nepremokavé

Novinka

€5.03

/ €7.00

Skladom

Funkcie:

1. Nádherné letné dary: sada obsahuje rose zvierat*1, je jedinečný darček, vhodné na Vianoce, Valentína, narodeniny, deň Vďakyvzdania, atď. Môžu poskytnúť jedinečný darček pre svojho milenca, rodinou alebo priateľmi.

2. Jedinečné prekvapenie: To je veľmi romantický a špeciálne. To môže zachovať a odovzdať si navzájom lásku. Je to jedinečný darček.

3. Rose teddy zadné pre lásku: ruža macko vyrobené pre dievčatá a ženy všetkých vekových kategórií. Je to jedinečné a krásne. Prinesie úsmev na žiadnu dievčinu tvár, takmer každý deň a vyjadriť lásku k nim. Ak chcete, aby vaša priateľka alebo manželka cítiť zvláštne, si môžete objednať tento nádherný dar.

4. Vhodná najmä: To je skvelé pre kamarátky, výročia, narodeniny, rose zvierat svadby, Deň Matiek, výročie svadby a svadobné sprchy, Vďakyvzdania, Vianočné a iné festivaly, oslavy a stojí za to pripomínať.

5. Starostlivo ručne vyrobené. Lístky, ktoré nikdy vysušiť symbolizujú pravá láska sa nikdy nezmizne.

6. Šetrné k životnému prostrediu PE nesmrteľný kvet: žiadny zápach, nadýchané, troch-dimenzionální, super mäkké, proti vráskam, nepremokavé, odolné.

Špecifikácie:

Položky: Rose Medveď

Výška: cca 25 cm/7.8 palec

Materiál: PE+umelé ruže

Použitie: Valentine deň matiek,narodenín,priateľov darčeky,Výročia a iné festivaly stojí za to oslavuje a pripomenú

Farba: modrá, ružová, červená, biela, šedá, fialová

Balenie Zoznam:

Rose Medveď*1

Transparentné Okno*1

Poznámka:

Na ochranu box, box je ploché, keď sme odoslanie, mali by ste assmble sami.

Štítky: box rose, pena kvety medveď, majte na umelé ruže, medveď kvet, vysoká kvet medveď, obrie kvety medveď, glaxy kvet medveď, medveď valentin deň, ruže kvet medveď, kytice kvetinový medveď

ccasion 04 Valentína
ccasion 02 Strana
ccasion 09 Deň matiek
ccasion 05 Svadba
Pôvod CN(Pôvodu)
Balenie Darčeková Krabička
ccasion 06 nový rok
ccasion 01 Svadobné & Zapojenie
Materiál PE+Umelé ruže
Súbor Typ Áno
Položka Rose Medveď
ccasion 03 Vianoce
ccasion 08 Výročie
Podpora Drop Shipping/Veľkoobchod
ccasion 07 Ukončenie štúdia
Číslo Modelu Iné

Napísať recenziu

25 CM Ruže Kvet Medveď Umelý Kvet Valentines Day Darčeky Nádherné letné dary pre svojho milenca, rodinou alebo priateľmi nepremokavé

25 CM Ruže Kvet Medveď Umelý Kvet Valentines Day Darčeky Nádherné letné dary pre svojho milenca, rodinou alebo priateľmi nepremokavé

Funkcie: 1. Nádherné letné dary: sada obsahuje rose zvierat*1, je jedinečný darček, vhodné na Vianoce, Valentína, narodeniny, deň Vďakyvzdania, atď. Môžu poskytnúť jedinečný darček pre svojho milenca, rodinou alebo priateľmi. 2.

Súvisiace produkty