Peračník Mriežky Ceruzky, Puzdro s 3 Priehradky na kancelárske potreby Taška Ceruzka Taška pre Študentov a Kancelárske potreby

Novinka

€7.39

/ €10.26

Skladom

Svet Online Obchod

Funkcie:

[Veľký Úložný] Rozmer:21x5.5x6cm/8.27 x 2.17 x 2.36 cm. Táto ceruzka taška s široké otvorenie dizajn pre jednoduché ukladanie a vyhľadávanie.3 priehradky, môže pojať až 25 ceruzky alebo pravidelné perá. Priestranný priestor pre 18 cm pravítka, kružidlá, zošívačka, klipy, lepiaca páska.

[Jedinečný Dizajn] Špeciálne Zásobník Typu peračník s 1 široký otvor peračník pevná a hladká na zips s dvojitým zipsom silder dizajn je ľahko otvárať a zatvárať; vnútorné s 3 spojená oddelení ľahko triediť predmety a prístup právo položky okamžite.

[Odolný Materiál] Vyrobený z vysoko kvalitnej mäkké plátno, pred prachom, škrabancami a oderom odolné na použitie; umývateľný a odolný proti opotrebeniu,tiež vyrobený z kvalitných zipsov, veľmi odolné a hladké.

[Multi Účel] Toto je multi-funkčné ceruzky, puzdro s 3 spojená oddelení. To nie je len papiernictvo prípade taška pre stredne vysokej škole školákov, ale tiež môžu byť použité pre kancelárske príslušenstvo organizácie alebo make-up taška.

[Ideálny Darček] je To pekný darček pre chlapcov a dievčatá, synov a dcéry ,mláďat a dospelých, spisovateľov a umelcov na promócie, narodeniny darček, alebo späť do školy alebo cestovné potreby. Prípade len, ceruzky alebo príslušenstvo nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácie:

Materiál: Plátno

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť: Dĺžka: 21 cm(8.27 v),Široký: 5,5 cm(2.17 v),Vysoká: 6typ(2.36 v)

Množstvo: 1Pc

Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:(bez maloobchodného balenia)

1 x puzdro na Ceruzku

Štítky: stylest pero prípade, pero žena prípade, španielsky pero prípade, girs peračník, taška pero, peint peračník, ceruzka puzdro, peračník sao, taška ceruzka, kožené ceruzky, puzdro

Veľkosť Other
Číslo Modelu pero skladovanie
Názov Značky ZHUTING
Materiál Textílie
Novinka No
Druh Ceruzka Taška
Pôvod CN(Pôvodu)
Vek >3 ROKOV
Použitie Školy A Úrady

Napísať recenziu

Peračník Mriežky Ceruzky, Puzdro s 3 Priehradky na kancelárske potreby Taška Ceruzka Taška pre Študentov a Kancelárske potreby

Peračník Mriežky Ceruzky, Puzdro s 3 Priehradky na kancelárske potreby Taška Ceruzka Taška pre Študentov a Kancelárske potreby

Svet Online Obchod Funkcie: [Veľký Úložný] Rozmer:21x5.5x6cm/8.27 x 2.17 x 2.36 cm. Táto ceruzka taška s široké otvorenie dizajn pre jednoduché ukladanie a vyhľadávanie.3 priehradky, môže pojať až 25 ceruzky alebo pravidelné perá.

Súvisiace produkty