Zváranie, Ochranné bočný Kryt a Zváracie Okuliare a Popruh Plnú Ochranu Tváre Anti-pečenie Anti-vplyv Anti-splash --

Novinka

€5.62

/ €7.21

Skladom

Zváranie, Ochranné bočný Kryt a Zváracie Okuliare a Popruh Plnú Ochranu Tváre Anti-pečenie Anti-vplyv Anti-splash Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Hlavné telo zváranie bočný kryt je vyrobený z kože, čo má dobrá požiarna odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu, mäkkosť, a je účinnejšie a bezpečnejšie na ochranu obsluhy pred zranením.

2. Okuliare sú prevažne vyrobené z materiálu PC, vonkajší povlak, šošovka je vyrobená z high-pevnosť materiálu PC, zaobchádzať s anti-uv technológie, tmavé okuliare, vhodné na zváranie.

3. Dizajn zodpovedá zakrivenie ľudské hlavy, ktorá účinne chráni proti iskry sa počas prevádzky, a je vhodný pre vysoko-výška operácie.

4. Dlhá životnosť, účinnú ochranu, vysoká odolnosť voči teplotám a trvanlivé.

5. Zváranie objektív: uistite sa, že ste odtrhnite plastový kryt na povrch objektívu pred jeho inštaláciou na prilbu. Odolné a trvácne, vhodný pre zváranie prilba.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, nechajte mierne odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Zváranie tvár kryt materiál: koža

Zváracie okuliare materiál: PC

Zváranie Objektív materiál: PC

Zváranie Objektív veľkosť: 0.7 mm hrúbky, 108X50mm

Zahŕňajú:

Voľba 1:

1 x Zváranie bočný kryt

1 x Zváracie okuliare(black)

1 x popruh

Výber 2:

50 x Zváranie Objektív Obsahuje:

Voľba 1:

1 x Zváranie bočný kryt

1 x Zváracie okuliare(black)

1 x popruh

Výber 2:

50 x Zváranie Objektív

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: zváranie bezpečnostné okuliare, elektronické zváracie okuliare, prenosné zváracie okuliare, zváracie okuliare brúsenie, zvárací horák rukáv, zváranie rukáv zdvíhateľnej, zváranie rukáv mjg, bavlna zváranie rukávy, rukáv zváranie, stmavnutie zváracie okuliare

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Zváracie Zásteny

Napísať recenziu

Zváranie, Ochranné bočný Kryt a Zváracie Okuliare a Popruh Plnú Ochranu Tváre Anti-pečenie Anti-vplyv Anti-splash --

Zváranie, Ochranné bočný Kryt a Zváracie Okuliare a Popruh Plnú Ochranu Tváre Anti-pečenie Anti-vplyv Anti-splash --

Zváranie, Ochranné bočný Kryt a Zváracie Okuliare a Popruh Plnú Ochranu Tváre Anti-pečenie Anti-vplyv Anti-splash Položka Špecifikácia: Funkcie: 1. Hlavné telo zváranie bočný kryt je vyrobený z kože, čo má dobrá požiarna odolnosť,

Súvisiace produkty