8pcs Nechtov Bloom Flower Nail Art Štetec, Pero, Gel, UV Lakovanie Nechtov Kvet Rysovacie Pero SMJGood

Novinka

€6.15

/ €10.08

Skladom

8pcs Nechtov Bloom Flower Nail Art Štetec, Pero, Gel, UV Lakovanie Nechtov Kvet Rysovacie Pero SMJGood Popis:

Funkcie:

1. Žiadne Zručnosti Potrebné! Začiatočník Priateľské Štetcom. Vytvoriť oko-lov nail art len jednoducho, maľovanie tieto kefy cez vaše nechty hotovo!

2. Vysoká Kvalita: Štetec je vyrobený z nylonu vlasy, ktorý nie je spadnúť alebo stratíte ľahko. Non-slip grip pre presnosť! Rukoväť je aj ergonomický tvar, pohodlné dlhé hodiny používania.

3. Celkovo ľahký stavať je ľahko prenosný a použitie kdekoľvek.

4. Viacúčelový Nail Art Nástroj: Perfektné pre vytváranie francúzske tipy, kockovaná, vlny, bowknot, fishtail, pruhované vzory, a mnoho viac! Môžete ho použiť aj pre jemné detaily úlohy, ako je maľovanie, kreslenie alebo iné údaje.

5. Rôzne Kefa Tipy: Include 8 druhov kief. Experimentovať s týmito kefy na dosiahnutie rôznych petal vzory a účinky. Funguje na oboch false, akryl, prírody a nechty. Vhodné pre nechty špecialista, nail art začiatočníkov, nail art salon, a dokonca aj DIY domáce použitie.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Typ: Nail Art Kefa

Veľkosť: cca. 15.5 cm dlhý, široký 5cm

Štýl: 8 druhov/set

Qty: 8pcs(8 druhov kief)

Balenie Obsahuje:

8 x Nail Art Kefa

Štítky: čierne nechty umenie kefa, ywk nail art kefa, nail art súpravy kefy, 3d nail art kefa, skladacie nail art kefa, nail art kefa holo, lc nail art kefa, mini nail art kefa, kórea nail art kefy, nail art kefa ochranné

Napísať recenziu

8pcs Nechtov Bloom Flower Nail Art Štetec, Pero, Gel, UV Lakovanie Nechtov Kvet Rysovacie Pero SMJGood

8pcs Nechtov Bloom Flower Nail Art Štetec, Pero, Gel, UV Lakovanie Nechtov Kvet Rysovacie Pero SMJGood

8pcs Nechtov Bloom Flower Nail Art Štetec, Pero, Gel, UV Lakovanie Nechtov Kvet Rysovacie Pero SMJGood Popis: Funkcie: 1. Žiadne Zručnosti Potrebné! Začiatočník Priateľské Štetcom. Vytvoriť oko-lov nail art len jednoducho, maľovanie tieto

Súvisiace produkty