12" 20pcs Modré, Ružové a Čierne Balóny, Konfety Jasné, Latexový Balón Hélium blahoželáme k Narodeninám, Svadobné Dekorácie, Party Mramoru Baloes

Novinka

€3.64

Skladom

Popis Farby: Blu e / Ružová / Čierna

Vaša strana pop, s nádhernými konfety balón vôňou, ideálny pre zdobenie recepcia, tortu tabuľky, photo booth záhrada, aby vaša strana zvláštne.

BALENIE OBSAHUJE:

4 x Konfety plnené balóny

4 x Mramoru balóny

12 x Farebné balón (Pár extra v cene)

Funkcie

-Všetko v Norme Veľkosť : 12 cm

-Tento výrobok bude dodaný ploché.

-Konfety je nastavené vnútri jasné, balóny, pripravený na nafúknuť.

- Prírodný materiál. Bezpečné pre telo. - Pridať ďalšie atmosféru pre vaše party alebo festival. - Dobré pre party dekorácie a svadobný obrad. - Pekné hračky a darčeky pre deti. PS nájdete nádherný svet! skontrolujte prosím, môj obchod webovej stránky:

• O Platbu •

1.Všetky platby uskutočnené na Hanke.sk sú spracované Alipay. Podporujeme nasledovné spôsoby platby:

2.Ak budete platiť prostredníctvom medzinárodnej platobnej karty, alebo ak používate on-line platobnú metódu, ako napríklad Alipay, QIWI Peňaženku, alebo Yandex, bude trvať až 24 hodín, kým vaša platba potvrdená.

3, Ak budete platiť s Boleto, potrebuje 5 pracovných dní k nám,keď sme prijali platbu, objednávka bude odoslaná čoskoro.

3.Viac platby otázku, pozrite si prosím nasledujúci odkaz:

• O Zásielke •

1.Doba spracovania: 1~3 pracovných dní po vaša platba bola overená.

2.Doprava zadarmo Methords: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus & Yanwen Ekonomické Air Mail , ale v dôsledku lacnejšie poštovné náklady, bude k vám prichádzajú neskoro, a nie poskytovať sledovanie informácie.

3.Ak ste naliehavo potrebujú objednávky alebo množstvo je veľké, prosím, zvoľte Hanke.sk Štandardná Doprava alebo express shippings, ako je DHL, UPS, EMS a pod.

4.Predpokladaná Doba Dodania: Pretože akonáhle pozemok bol odoslaný na pošte, to bolo z kontroly z nás, ak pozemok nemal prísť včas, prosím neotvárajte spor , kontaktujte nás na rozšírenie ochrany čas a trpezlivo čakať.

• O Veľkoobchod •

Veľkoobchodníci, budú srdečne vítaní!

Máme vlastnú továreň, mnoho veľkoobchodníci boli kúpiť veľa položku z našej továrne.

Budeme vám najlepšie ceny a kvality je tiež guaranced.

Ak sa chystáte urobiť nákup veľké množstvo, prosím, neváhajte nás kontaktovať ohľadne dopravy, platby, alebo extra zľava! • Návrat Politiky •

1.Akceptujeme vrátiť do 7 dní po tom, ako dostanete balíček.

2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení. Neakceptujeme vráti, ak si zlomil pôvodného obalu, alebo hodiť pôvodnom balení.

3.Sme bude zodpovedný za vrátenie poštovné pre tieto dôvody: nesprávne odoslané položky, chybné položky.

4.Kupujúci je zodpovedný za všetky návrat poštovné pre tieto vrátiť dôvod: nie je potrebné nič viac, nepáči, alebo nie, ako očakávate, a tak ďalej. • O Spätnú Väzbu •

1.Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

2.Ak ste spokojný s našim výrobkom, prosím, nechajte 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ako nasleduje:

3 bolo by lepšie, keby nás nechať pozitívnej spätnej väzby s obrázkami, viete, to je tiež dôležitý refrence pre ostatných kupujúcich.

Štítky: balon narodeniny, balón kovov, balón narodeniny, balón, baloes rose, balón šťastné narodeniny, baloon narodeniny, balon hélium, balón latex, ballon hélium

Príležitosti 其它(Ostatné)
Materiál Latex B
Číslo Modelu Konfety pearl latex ballon
Počet Pc 20pcs
Druh event & party dodávky
Názov Značky FONBALLOON STRANY
Klasifikácia Ballon
Vzore lesklý verzia
Tvar Štýl Oválne

Napísať recenziu

12

12" 20pcs Modré, Ružové a Čierne Balóny, Konfety Jasné, Latexový Balón Hélium blahoželáme k Narodeninám, Svadobné Dekorácie, Party Mramoru Baloes

Popis Farby: Blu e / Ružová / Čierna Vaša strana pop, s nádhernými konfety balón vôňou, ideálny pre zdobenie recepcia, tortu tabuľky, photo booth záhrada, aby vaša strana zvláštne. BALENIE OBSAHUJE: 4 x Konfety plnené balóny 4

Súvisiace produkty