Mini Solárne Fontány Solárne Fontány Záhrade Bazén Rybník Vonkajšie Solárny Panel Záhradné Dekorácie

Novinka

€5.36

/ €18.49

Skladom

Vonkajšie Solárne Vták Vaňa Fontány Na Bazén A Záhradu Akvária

Funkcie:

SOLÁRNY pohon: Eco-friendly, 6v/1.4 w solar-powered ozdobné fontány s striedavé AUTOMATICKÁ PREVÁDZKA: Jednoducho umiestnite solárny panel na slnku na auto štart, veľké cirkulácie vody na kyslík 5 TRYSKA SPREJ PREVEDENIACH: balenie obsahuje 4 trysky spreje, každý má svoj vlastný jedinečný dizajn PLÁVAJÚCE & PONORENÉ FUNKCIA: Zvoľte, či chcete plávať alebo ponoriť toto solárne fontány pod vodou, vhodné pre vtáka kúpele, akváriá a/alebo malé, ĽAHKO SA ČISTÍ: Ľahko odpojiť striedavé čerpadla podľa potreby Popis Výrobku: Zdobiť vaše fontána s našimi Solárny Birdbath Plniace Čerpadlo! Pomáha pri prúdení oxyled a vody v vták kúpele, akváriá a/alebo a fontány. Plne poháňaný slnkom plniace čerpadlo sa spúšťa automaticky, je eko-šetrné a efektívne. Je vybavený 5 tryska sprej dizajn a tiež robí skvelé dekorácie! POZNÁMKA:

Uistite sa, že nie je dostatočné množstvo vody vo fontáne, najmä na slnečných dní Zabezpečenie čerpadla je vždy pod hladinou vody Udržať povrch solárny panel vyčistite čerpadlo bude priebežne pracovať len vtedy, keď je dostatok slnečného svetla odlúpnite plastové fólie chránič pred použitím prvýkrát čerpadla je plný vzduchu pri prvom použití. Keď voda preteká cez čerpadlo, začne pracovať normálne. Špecifikácie:

Materiál:ABS Hmotnosť Výrobku: 0,57 lb/260 g veľkosť Produktu: 160mmx160mm / 6.3x6.3 palcov Solárny Panel: 7V/1.5 W-1.6 W ,Priemer: 6,3 cm Striedavé Čerpadlo Príkon: 4.5-12V Maximálne Množstvo Tok: 120 L/H, Maximálna výtlačná Výška: 35-60 cm/13.77"-23.62" Minimálna Hĺbka Vody vo Fontáne By mala Byť 1-3/4" Obsah balenia:

1 x Solárne Čerpadlo 4 x Trysky 2 x Tryska Konektor 1 x Konektor Hlavu

Štítky: čerpadlo solárneho vody, fontána, 300w solárny panel, solárny zdroj, pre atramentové pero, dekor fontána, rybky rybník, fontána v interiéri, fontány vodopád, lampa bazén

Číslo Modelu SOLÁRNE Fontány
Názov Značky ISHOWTIENDA
Materiál Akryl

Napísať recenziu

Mini Solárne Fontány Solárne Fontány Záhrade Bazén Rybník Vonkajšie Solárny Panel Záhradné Dekorácie

Mini Solárne Fontány Solárne Fontány Záhrade Bazén Rybník Vonkajšie Solárny Panel Záhradné Dekorácie

Vonkajšie Solárne Vták Vaňa Fontány Na Bazén A Záhradu Akvária Funkcie: SOLÁRNY pohon: Eco-friendly, 6v/1.4 w solar-powered ozdobné fontány s striedavé AUTOMATICKÁ PREVÁDZKA: Jednoducho umiestnite solárny panel na slnku na auto štart,