Mydlá Par02 Unisex Non-Professional Šampón 250Ml Infračervené Automatický Dávkovač na Mydlo

Novinka

€11.57

/ €21.03

Skladom

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

Snímač Mydla-Automatický dávkovač na mydlo využíva novo navrhnutý nezávisle nastaviteľné tlačidlá so zabudovaným presnosť infračervený pohybu a PIR snímač technológia detekcie. Mydla.

Nastaviteľné zložiek kontroly mydlo objem úpravou +/- spínač na ovládanie kvapaliny objem od 0,5 až 3 ml. Žiadne odkvapkávanie alebo rozmazaniu, žiadny odpad mydlo. Kompatibilné s väčšinou kvapaliny.

Nepremokavé a ľahko sa používa-Vyhnite sa kontaktu s dávkovače mydla okamžite, aby sa predišlo vzájomnej infekcie. Základňu a gumové tesnenie dizajn zabrániť batérie prípade z ponorí do vody, spôsobuje koróziu a distribútor zlyhanie.

Vysoko kvalitný a odolný materiál-Tohto mydla dávkovač je vyrobený z nerezovej ocele, ktorá zvyšuje výkon motora stabilizujúce kvapalné.

Mydlo, zásobník je vybavený Triedy 3A nepriepustných a nepremokavé technológie, aby sa zabránilo mydlo a voda z corroding predstavenstva.

Nastaviteľný kapacita-250 ml mydla.

Farba: Strieborná

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 19 * 11* 7.5 CM

Obsah Balenia:

1 * Automatický dávkovač na mydlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: telefón škrupiny iphone, harry photer tetovanie, pištole pierce uši, oppo a7 telefón biela, notebook lenovo top, ray autá izba dekor, htrc imax b6 káble, zadný svetlomet 2112, plussize slúžka šaty

Dávkovač Tekutého Mydla Typ Ručné Mydla
Funkcia Dávkovač Tekutého Mydla
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Číslo Modelu Dávkovač Tekutého Mydla
Hlavný Materiál Plastové

Napísať recenziu

Mydlá Par02 Unisex Non-Professional Šampón 250Ml Infračervené Automatický Dávkovač na Mydlo

Mydlá Par02 Unisex Non-Professional Šampón 250Ml Infračervené Automatický Dávkovač na Mydlo

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami! Snímač Mydla-Automatický dávkovač na mydlo využíva novo navrhnutý nezávisle nastaviteľné tlačidlá so zabudovaným presnosť infračervený pohybu a PIR snímač technológia

Súvisiace produkty