USB 2.0 Externých Slim DVD pre Toshiba, panasonic xiao(MI) MSI LG Fujitsu 8X DVD RW DL 24X CD-R Horák Čierna

Novinka

€15.36

/ €16.34

Skladom

USB Externých Slim DVD pre Toshiba Kirabook 13" i7Sm Dotykový Ultrabook 8X DVD RW DL 24X CD-R Horák Čierna

Popis Produktu

Stav: Úplne Nový V Krabici

Zostavil OEM Továreň V Číne, nie je žiadna značka, logo mimo.

Napájaný USB 2.0, kompatibilný s oboma laptop a desktop s USB 2.0 porty.

Funkcie: čierna farba, umožňuje čítanie DVD a CD formátov. USB kľúč sa môže napaľovanie a prehrávanie DVD filmov a dát až 8X Rýchlejšie, podpora Hot Plug Play.

5X Speed DVD-RAM Písanie 8X Rýchlosť DVD-R Písanie 2X Speed DVD-R(DL), Písanie 6X Rýchlosť DVD-RW Písanie 8X Rýchlosť +R 4,7 GB Písanie 8X Rýchlosť +R(DL), Písanie 6X Rýchlosť +RW 4,7 GB Písanie 24X Rýchlosť CD-R Písanie 16X Speed CD-RW Písanie 24X Rýchlosť CD-ROM Lampa 8X Rýchlosť DVD-ROM Čítanie Buffer Under Run Ochrany DVD MULTI Read /Write podpora DMA66 suppor

Vlastnosti Produktu

Napájaný USB 2.0. Práca so Notebook & Desktop, Plug and play, nie je potrebné žiadne program ovládača. Podporuje Windows 98/ SE /ME / 2000 / XP / Vista / Win 7/ Win 8, Ďalšie viac, to je tiež kompatibilný s Mac OS 8.6 alebo viac krytia.

Tento dvojvrstvový disk DVD writer podporuje DVD napaľovanie rýchlosťou až 8X, užívateľovi poskytuje optimálne skladovacie technológie pre úsporu veľké súbory, fotografie a video. Jednotka tiež umožňuje notebook užívateľov na sledovanie DVD filmov alebo získať prístup k jednotke CD obsah aj na cestách.

Stav: Úplne Nový V Krabici

Typ: 8X DVD Napaľovačka

Zaťaženie: Podnos-Nakladanie

Materiál: USB, puzdro je Vyrobené z plastu

Farba: Čierna

Čistá Hmotnosť: 270 g

Brutto Hmotnosť: 460g

Záruka: 1 rok záruka výrobcu.

Špecifikácia výrobku

5X Speed DVD-RAM Písanie

8X Rýchlosť DVD-R Písanie

2X Speed DVD-R(DL), Písanie

6X Rýchlosť DVD-RW Písanie

8X Rýchlosť +R 4,7 GB Písanie

8X Rýchlosť +R(DL), Písanie

6X Rýchlosť +RW 4,7 GB Písanie

24X Rýchlosť CD-R Písanie

16X Speed CD-RW Písanie

24X Rýchlosť CD-ROM Čítanie

8X Rýchlosť DVD-ROM Čítanie

Buffer Under Run Ochrany

DVD MULTI Read /Write podpora

DMA66 podporu

1 x USB 2.0 DÁTOVÝ Kábel

1 x USB 2.0, Napájací Kábel

Predtým, než sa prikročí k negatívnej spätnej väzby prosím, dajte nám šancu, aby vyriešili problém.

Kontaktujte nás, Ak si chcete kúpiť hromadne, budete mať veľmi dobrý veľkoobchodné ceny.

Doprava Politiky

1. Všetky objednávky bude dodávaný v troch dní po prijatí platby (okrem stockout)

2. Máme loď na Overené Adresu, môžete zmeniť doprava určenia, ak nás kontaktujete na registrovaný E-Mail alebo Hanke.sk správy.

3. Sme pack všetky položky na bezpečnú dopravu v BUBLINE MAILER OBÁLKY alebo Pevný Rámček.

4. Všetky pozemky sú zaslané prostredníctvom Medzinárodnej Leteckej Pošty. Ak sa rozhodnete pre Urýchlené alebo Kuriérskou prepravnou Službou, pošleme ho EMS, DHL alebo UPS.

5. Zásielky budú doručené do 15~25 dní po doručení pre väčšinu krajín. To môže trvať viac ako 4 týždne na niektorých krajinách a regiónoch, ako je Taliansko, Rusko, Brazília, Čile, Južná Afrika, Mexiko, Východná Európa, Afrika, stredná a Južná Amerika, Central & v Západnej Ázii. Prosím, nenechajte ponuku, ak nemáte dostatok trpezlivosti, alebo zvoľte si, prosím, Urýchlilo Dopravu.

6. Ako pozemok je medzinárodne z Číny, Občas tam možno niektoré odkladu na ceste. Kontaktujte nás, ak ste nedostali v čase.

7. Sme radi, že môžeme kombinovať aukcií a uložiť si peniaze na poštovné (AK REKLAMA HOVORÍ, ŽE POLOŽKA NIE je MOŽNÉ KOMBINOVAŤ).

Expresné Zásielky (DHL, Fedex, UPS, EMS ): To zvyčajne trvať 5 až 10 pracovných dní s sledovacie čísla. To je najrýchlejší spôsob, ako, viac expedičný poplatok je potrebné určite.

Návrat Politiky

A. ponúkame len záruku na položky, ktoré sú prijaté chybný spôsobené prepravou alebo poruchy výrobku. Naša záruka sa nevzťahuje na Non-Kompatibility alebo Nepochopený Reklamy. Vyhradzujeme si právo určiť, či vaša objednávka bude vymenené alebo nahradené.

B. nie Sme zodpovední za škody spôsobené používaním, nesprávnou inštaláciou, alebo zneužívanie. Akceptujeme vrátenie a náhrada za chybné položky, iba.

C. Náhrady udelené len vtedy, ak je položka chybná na dorazí (DOA) a nemôžu byť nahradené. Ak položka nájsť DOA, položky sa musia vykazovať v rámci 3 dní a vrátiť sa k nám do 14 dní od dátumu dodania for exchange, kupujúci sú zodpovední o vrátil lodné náklady. Vrátenie bude vykonaná pri návrate prišla.

D. Vrátenie a Výmena je povolené po potvrdzujeme, že položka je forma našej predajni a položka sa s kvalitu problém, a budeme tiež vrátenie zodpovedajúce náklady Kupujúceho vrátane dopravy poplatok odoslanie položky späť, ale Kupujúci by mal platiť za expedičný poplatok pri návrate na prvom mieste.

Štítky: dvd vierge 10, deezer, netbook, ovládanie dvd panasonic, mi notebook pro, externý usb 3 v prípade, cd, dvd, lg tv, cd ovládač, lg notebook, cd disk

Druh DVD Napaľovačka
Typ Rozhrania USB2.0
Typ Jednotky DVD-RW
Spôsob inštalácie Externé
Záruka 1 Rok
Položka Stav Nové
Číslo Modelu 13
Disk Loading Režim Zásobník Typu
Disk Štandard DVD - RW
farba čierna
Aplikácia Externé
stav 100% Nový v Krabici
Produkty Stav Skladom
Maximálne Rýchlosti Napaľovania DVD 24x
Formát Nahrávania DVD - RW
Názov Značky BillionCharm
Package No

Napísať recenziu

USB 2.0 Externých Slim DVD pre Toshiba, panasonic xiao(MI) MSI LG Fujitsu 8X DVD RW DL 24X CD-R Horák Čierna

USB 2.0 Externých Slim DVD pre Toshiba, panasonic xiao(MI) MSI LG Fujitsu 8X DVD RW DL 24X CD-R Horák Čierna

USB Externých Slim DVD pre Toshiba Kirabook 13 i7Sm Dotykový Ultrabook 8X DVD RW DL 24X CD-R Horák Čierna Popis Produktu Stav: Úplne Nový V Krabici Zostavil OEM Továreň V Číne, nie je žiadna značka, logo mimo. Napájaný

Súvisiace produkty